Ez lejárt, de ha szeretné igénybe venni még tudunk belőle biztosítani kedvezménye-sen, írjon ide: medibon@

medibon.hu

A szíved nem játék! Rendkívüli kardiológiai kivizsgálás csomag: Szívultrahang + EKG + belgyógyászati vizsgálatok +... Dr. Svéd János kardiológus, belgyógyász szakorvos végzi

A szíved nem játék! Rendkívüli kardiológiai kivizsgálás csomag: Szívultrahang + EKG + belgyógyászati vizsgálatok +... Dr. Svéd János kardiológus, belgyógyász szakorvos végzi

A fontos dolgokat az életben hajlamosak vagyunk természetesként kezelni. Ilyen a családunk, a párunk jelenléte, és ilyen az a munka is, amit a szívünk nap, mint nap megtesz értünk. Érdemes megállni kicsit, és odafigyelni ezekre a „dolgokra”. Vigyázni rájuk, utóbbira például úgy, hogy kivizsgáltatjuk az állapotát. Ha káros szenvedélyed van, nem óvod eléggé; ha a vérnyomásod rossz, szintén veszélyben van; ha túlterheled magad, neki is ártasz. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

36 000 Ft

18 010 Ft

Kedvezményes ár:

17 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.10.27. - 2017.01.06.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló teljes körű kardiológiai kivizsgálás csomag (kb. 40 perc)

A vizsgálatot Dr. Svéd János kardiológus, belgyógyász szakorvos végzi

A kardiológiai vizsgálat csomag a következőket tartalmazza:

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP

.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ahogy évről-évre érezhető, hogyan koptatja a tagjainkat az idő, úgy minden egyes nap a szívünk rovására is megy. A több száll cigaretta, a rutinná vált koffein, az állandó idegeskedés, aggódás, a kevés alvás egy idő után a ketyegőn is nyomot hagy.

Hazánkban egyre több a helytelen életmódból adódó szív- és érrendszeri megbetegedés. Ha időben teszel magadért, mindezt elkerülheted. Sajnos sokan nem ilyen szerencsések.

Ajánlatunkkal egy TELJES KÖRŰ és ennélfogva rendkívüli kardiológiai kivizsgáláson vehetsz részt a Benyovszky Orvosi Központban. A kardiológiai vizsgálat csomag, minden olyan szűrést tartalmaz, aminek főszereplője a szíved, és, amivel megelőzheted a halálozási statisztikát vezető érelmeszesedés eredetű szív- és érrendszeri betegségeket.

A TELJES, azaz mindenre kiterjedő kardiológiai ajánlat a következő életmentő vizsgálatokat foglalja magában:

Szívultrahang, EKG, általános belgyógyászati és kardiológiai vizsgálatok. 

Ha semmilyen szíves tüneted nem volt még, akkor is érdemes időnként kivizsgáltatni, hogy megfelelően szolgál-e a ketyegőd. Különösen abban az esetben, ha a családodban előfordult már infarktus és gyakoriak az érrendszeri betegségek.

TUDTAD?

Magyarországon évente körülbelül huszonöt-harminc ezren szenvednek el szívinfarktust. 

Néhány évtizeddel ezelőtt Hazánkban körülbelül tizenöt ezren vesztették életüket a szívük miatt (szívinfarktusban), mára azonban ez a szám a felére csökkent, de még mindig nagyon magas. Még több ok, hogy véletlenül se halogasd az alapos kivizsgálást!

A szívproblémák és infarktus tekintetében a férfiak általában véve nagyobb kockázatnak vannak kitéve, de menopauza után a hölgyeknél is nő a szívbajok rizikófaktora. Bár a nem és a genetikai adottság nem módosítható, a rizikófaktorok többsége enyhíthető, illetve kiiktatható.(Pl. dohányzás, alkoholfogyasztás, mozgásszegény életmód, zsíros ételek stb.)

Minden olyan esetben, orvosi értelemben infarktusról beszélünk, amikor a verőerek elzáródása ahhoz vezet, hogy csökken az adott szövet vérellátása, és oxigénhiány lép fel. Ha ez a helyzet néhány percnél hosszabb ideig áll fenn, szöveti sejtpusztulás jön létre. A szívizom vérellátása következtében kialakult szívizomelhalást nevezzük szívinfarktusnak. Ugye, borzasztóan hangzik?

Éppen ezért nagyon fontos a megelőző és rendszeres kardiológiai vizsgálat, valamint az, hogy ne hagyd figyelmen kívül az olyan jeleket, mint például a mellkasi fájdalom.

A szívügyeidet ne bízd a véletlenre, menj biztosra ezzel a vizsgálattal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00 -17:30 óráig ezeken a telefonszámokon:

 +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: pénteken: 8:00 - 13:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Tüzetes hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Tüzetes hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

12 000 Ft

10 300 Ft

Kedvezményes ár:

1 700 Ft

86%

Hátralévő idő:

8 nap 18:02:51

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!

Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésével
Termográfiás állapotfelmérés sugárterhelés nélkül, Győrben és Budapesten.

Termográfiás állapotfelmérés sugárterhelés nélkül, Győrben és Budapesten.

Érték:

Megtakarítás:

18 500 Ft

9 510 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

51%

Korlátozott ideig vásárolható

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!