Lejárt

Legyél EGÉSZen jól! Professzionális szűrőcsomag magánorvosi centrum szakorvosaitól: Teljes vérkép + tumormarker + diabétesz + szívbetegségek + ... (- 69%)

Legyél EGÉSZen jól! Professzionális szűrőcsomag magánorvosi centrum szakorvosaitól: Teljes vérkép + tumormarker + diabétesz + szívbetegségek + ... (- 69%)

Ha valamiben igazán előnyödre válik a maximalizmus az, az egészséged. Sajnos nem mindig érdemes beérni egy alap háziorvosi vizsgálattal. Különösen akkor nem, ha bizonyos tünetek, vagy genetikai tényezők aggodalomra adnak okot.  A Budai Magánorvosi Centrum professzionális szűrőcsomagjával most többet tehetsz önmagadért egy-egy egyszerű vizsgálatnál.

Érték:

Megtakarítás:

45 600 Ft

31 610 Ft

Kedvezményes ár:

13 990 Ft

69%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.03.04. - 2015.05.04.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló professzionális szűrőcsomag
teljes vérkép 
tumormarker (PSA vagy CEA) vizsgálata
vizeletvizsgálat
diabétesz szűrése, illetve gyulladások ellenőrzése
májfunkció-, vesefunkció-vizsgálat, vashiány-, pajzsmirigy-, hasnyálmirigy funkció, köszvény szűrés

A szűrést szakorvosok végzik.

- A vérvétel sorban állás nélkül, kellemes, nyugodt, elegáns környezetben történik;
- A vizsgálatra éhgyomorral kell érkezni;
- Az eredményekről egy akkreditált leletet kapsz kézhez 1 nap múlva;
- Írásban történő szakorvosi kiértékelés és életmódbeli tanácsadás a vérvételtől számított 10 napon belül.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Patika EP; Axa EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Most mindenidők diagnosztikájának alappillérére támaszkodhatsz, azaz kiolvastathatod azt, ami a véredbe van írva egy minden szempontból fontos és előremutató szűrőcsomag révén.

Ez az éltető vörös folyadék, ami a testedben kering képes minden elváltozást kimutatni még a külsőleg érzékelhető és látható tünetek előtt. Ettől olyan fontos a vérkép valóban RÉSZLETES analizálása, amit ez a csomag magában foglal.

Az ajánlat maximalizmusának köszönhetően most számos problémának elejét veheted, és még csak beutalóért sem kell rohangálnod, sőt várakozással sem vesztegeted az időd.

Budapest egyik legjobb magánrendelőjében, a Budai Magánorvosi Centrumban, egy szakorvosok által végzett, alapos és professzionális szűrővizsgálaton vehetsz részt.

A szűrőcsomag részeként a teljes vérképedet analizálják, külön tumormarkert, vizeletet is vizsgálnak, miközben szűrik a diabétesz kockázatát, ellenőrzik a szervezetedben fellelhető gyulladásokat, a máj- és vesefunkciót, a vashiány-, pajzsmirigy-, hasnyálmirigy funkciót, valamint a köszvényt. 

Egy abszolút alapos, komplex szűrővizsgálattal tehetsz azért, hogy hosszú távon minden fronton tudd, hogy mire kell odafigyelned az egészséged kapcsán.

Mi az a tumormarker és miért fontos a vizsgálata?

A tumormarker egy olyan anyag, amely a daganatos betegek testnedveiben nagy mennyiségben van jelen, míg a daganattól mentes szervezetben csak minimális mértékben lelhető fel vagy egyáltalán nem. 

Ez a komplex vizsgálat szó szerint megmentheti az életed, hiszen szinte minden betegség gyógyítható még korai stádiumban. A tumormarker már a tünetek megjelenése előtt jelzi a daganat fennállását, információt nyújt a tumor növekedéséről, áttétképződéséről, és az esetleges kezelés eredményeiről. 

A Budai Magánorvosi Centrumban a legmodernebb műszerekkel dolgoznak, így bizonyos betegségek kockázatára, még a tünetek megjelenése előtt fel tudják hívni a figyelmedet. A teljes vérkép és vizeletvizsgálat révén kiszűrhető, hogy fenyegeti-e a szervezetedet diabétesz, vagy bármilyen gyulladás.

Az átfogó vizsgálat eredményeinek tükrében a szakorvosokkal életmódodat is megvitathatod, és hasznos tanácsokat is szerezhetsz arra vonatkozóan, hogyan őrizheted hatékonyan az egészségedet. Ha szükséges, további kezelésekre is kapsz javaslatot.

A vizsgálat tartalma:

Ha gyakran érzed furcsán magad, rossz közérzet vagy migrén gyötör; állandó fáradtsággal küzdesz, mindenképpen ajánlott élned ezzel az ajánlattal.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-12:00 között telefonon: +36 (20) 356 43 53 ​vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Csak Hölgyeknek!

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

10 alkalmas 15 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program előleg

Érték:

Megtakarítás:

109 900 Ft

65 910 Ft

Előleg:

13 190 Ft

60%

Hátralévő idő:

6 nap 9:17:22

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Sejtmegújító, exkluzív Human Regenerator Power JET kezelés

Sejtmegújító, exkluzív Human Regenerator Power JET kezelés

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

10 100 Ft

Előleg:

2 500 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 9:16:28

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Mentális problémák orvoslása természetesen, kötőszöveti mobilizációval

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

3 100 Ft

Előleg:

1 900 Ft

31%

Hátralévő idő:

7 nap 9:16:21

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!