Professzionális laboratóriumi góckutatás, általános állapotfelméréssel, validált lelettel, Főorvosi kiértékeléssel

Professzionális laboratóriumi góckutatás, általános állapotfelméréssel, validált lelettel, Főorvosi kiértékeléssel

Semmi és senki nem tud Rólad többet, mint a saját véred. Egy-egy laboratóriumi vizsgálat sorsdöntő jelentőséggel bírhat az egészséged kapcsán. Ezért érdemes rendszeresen vallatnod az ereidben futó vörös folyadékot, különösen akkor, ha a közérzeted sem az igazi. A napi stressz, káros szenvedélyek, helytelen életmód észrevétlen rombolhatnak belülről, lappangó problémákat okozva, a véredből ez kiderül. Immunrendszered teljes leépülését is elkerülheted, ha ezt a diagnosztikai megoldást veted be.

Érték:

Megtakarítás:

20 550 Ft

10 560 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.09.28. - 2018.12.14.

A Medibon bón tartalma: 
1 fő részére professzionális laboratóriumi góckutatás, általános állapotfelmérő vizsgálat megelőzés és góckeresés céljából, validált lelettel, Főorvosi kiértékeléssel.

A leletet, a kiértékelést, illetve szükség esetén a tanácsadást, 10 munkanapon belül kapod meg, emailen.

A vizsgálat az alábbiakat tartalmazza:

Egészségpénztári információk: MKB EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Egy professzionális laboratóriumi góckutatásra, általános állapotfelmérő laborvizsgálatra invitálunk megelőzés és góckeresés céljából a budapesti Orvosi Diagnosztikai Központba, egy olyan laborvezető főorvoshoz, Dr. Sanih Loai-hoz, aki több mint 20 éve praktizál, a kvalitásához érdekes adalék, hogy a 2014-es Astellas-díjas Laboratórium szakdolgozói csoport vezetője, és a hazánkban forgató filmsztárok nagyrésze is hozzá fordulnak a panaszaikkal.

A vér nem csak szervezeted nélkülözhetetlen eleme, de tökéletes jelzőrendszerként is működik. Ha valamilyen betegség üti fel a fejét benned, a véred megváltozik. Még akkor is, ha a kór annyira kezdeti, hogy nem okoz tüneteket.

A vér vizsgálatával a különböző gócok is felderíthetők a szervezetben. A góc egy gyulladásban lévő, kórokozókkal teli szövet. Leggyakoribb gócok a mandulákban, a fogakban, az arcüregekben, az epehólyagban, a húgy-ivarszervekben rejtőznek. Folyamatosan meglévő fertőzést, és tüneteket okoznak.

A következő tünetek gócok jelenlétére utalnak, ezért ha bármelyiket felismerni véled magadon, vagy valamelyik Szeretteden, mindenképpen érdemes elvégeztetni ezt a vizsgálatot:

A góc sikeres azonosítása után, az adott terület szakorvosa tudja elindítani a megfelelő kezelést a megszüntetésére. Például lokalizált fertőzéses góc esetében a fül-orr-gégész, a fogorvos, az urológus; nem fertőzéses esetben, vagy pl. perzisztáló vírusfertőzés esetén az immunológus-infektológus.

Sajnos a legtöbb elváltozásra későn derül fény, és van, hogy komolyabb betegségek is lappangnak bennünk, a vérünk viszont MINDIG IDŐBEN JELEZ.

Fontos hangsúlyozni, hogy ezzel a bónnal egyrészről kiderülhet, ha góc van a szervezetedben, másrészről hasznos információkat nyújt az egészségi állapotodról is!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

A vizsgálatra ezen a számon lehet időpontot egyeztetni:

+36 (20) 982 81 75 (Hétfő-Péntek délelőtt)

Vérvétel időszaka: hétfő

WEBOLDAL

 

Beváltás helye

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

1067 Budapest, Eötvös u. 16. (az Oktogontól egy utcányira)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Monitorszűrő szemüveg készítés, dioptriával / dioptria nélkül, látásvizsgálattal,...

Monitorszűrő szemüveg készítés, dioptriával / dioptria nélkül, látásvizsgálattal,...

Érték:

Megtakarítás:

52 470 Ft

32 480 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

62%

Hátralévő idő:

0 nap 7:24:35

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Vércseppanalízis 3 alkalom lézerterápiával

Vércseppanalízis 3 alkalom lézerterápiával

Érték:

Megtakarítás:

13 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

3 990 Ft

69%

Hátralévő idő:

8 nap 7:24:27

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.