Professzionális laboratóriumi góckutatás, általános állapotfelméréssel, validált lelettel, Főorvosi kiértékeléssel

Professzionális laboratóriumi góckutatás, általános állapotfelméréssel, validált lelettel, Főorvosi kiértékeléssel

Semmi és senki nem tud Rólad többet, mint a saját véred. Egy-egy laboratóriumi vizsgálat sorsdöntő jelentőséggel bírhat az egészséged kapcsán. Ezért érdemes rendszeresen vallatnod az ereidben futó vörös folyadékot, különösen akkor, ha a közérzeted sem az igazi. A napi stressz, káros szenvedélyek, helytelen életmód észrevétlen rombolhatnak belülről, lappangó problémákat okozva, a véredből ez kiderül. Immunrendszered teljes leépülését is elkerülheted, ha ezt a diagnosztikai megoldást veted be.

Érték:

Megtakarítás:

20 550 Ft

10 560 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.09.28. - 2018.12.14.

A Medibon bón tartalma: 
1 fő részére professzionális laboratóriumi góckutatás, általános állapotfelmérő vizsgálat megelőzés és góckeresés céljából, validált lelettel, Főorvosi kiértékeléssel.

A leletet, a kiértékelést, illetve szükség esetén a tanácsadást, 10 munkanapon belül kapod meg, emailen.

A vizsgálat az alábbiakat tartalmazza:

Egészségpénztári információk: MKB EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Egy professzionális laboratóriumi góckutatásra, általános állapotfelmérő laborvizsgálatra invitálunk megelőzés és góckeresés céljából a budapesti Orvosi Diagnosztikai Központba, egy olyan laborvezető főorvoshoz, Dr. Sanih Loai-hoz, aki több mint 20 éve praktizál, a kvalitásához érdekes adalék, hogy a 2014-es Astellas-díjas Laboratórium szakdolgozói csoport vezetője, és a hazánkban forgató filmsztárok nagyrésze is hozzá fordulnak a panaszaikkal.

A vér nem csak szervezeted nélkülözhetetlen eleme, de tökéletes jelzőrendszerként is működik. Ha valamilyen betegség üti fel a fejét benned, a véred megváltozik. Még akkor is, ha a kór annyira kezdeti, hogy nem okoz tüneteket.

A vér vizsgálatával a különböző gócok is felderíthetők a szervezetben. A góc egy gyulladásban lévő, kórokozókkal teli szövet. Leggyakoribb gócok a mandulákban, a fogakban, az arcüregekben, az epehólyagban, a húgy-ivarszervekben rejtőznek. Folyamatosan meglévő fertőzést, és tüneteket okoznak.

A következő tünetek gócok jelenlétére utalnak, ezért ha bármelyiket felismerni véled magadon, vagy valamelyik Szeretteden, mindenképpen érdemes elvégeztetni ezt a vizsgálatot:

A góc sikeres azonosítása után, az adott terület szakorvosa tudja elindítani a megfelelő kezelést a megszüntetésére. Például lokalizált fertőzéses góc esetében a fül-orr-gégész, a fogorvos, az urológus; nem fertőzéses esetben, vagy pl. perzisztáló vírusfertőzés esetén az immunológus-infektológus.

Sajnos a legtöbb elváltozásra későn derül fény, és van, hogy komolyabb betegségek is lappangnak bennünk, a vérünk viszont MINDIG IDŐBEN JELEZ.

Fontos hangsúlyozni, hogy ezzel a bónnal egyrészről kiderülhet, ha góc van a szervezetedben, másrészről hasznos információkat nyújt az egészségi állapotodról is!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

A vizsgálatra ezen a számon lehet időpontot egyeztetni:

+36 (20) 982 81 75 (Hétfő-Péntek délelőtt)

Vérvétel időszaka: hétfő

WEBOLDAL

 

Beváltás helye

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

1067 Budapest, Eötvös u. 16. (az Oktogontól egy utcányira)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
Onkológiai tanácsadás Dr. Székely Judit onkológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban
Ekcéma diagnosztika és kezelési terv Dr. Kiss-Szóllinger Attila főorvostól.

Ekcéma diagnosztika és kezelési terv Dr. Kiss-Szóllinger Attila főorvostól.

Érték:

Megtakarítás:

18 500 Ft

9 510 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

6 nap 12:30:40

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!