Lejárt

Szabályozd a mosoly-káoszt: Porcelán fogszabályozó + fogkőleszedés + panoráma röntgen + 3 alkalom aktiválás…

Szabályozd a mosoly-káoszt: Porcelán fogszabályozó + fogkőleszedés + panoráma röntgen + 3 alkalom aktiválás…

Mi a közös ezekben a sztárokban: Madonna, Vanessa Paradis, Lewis Hamilton? Mindhármuknak ugyanaz a „védjegyük”, a világhírű popkirálynőnek, a híres francia színésznőnek és a Forma-1 világbajnokának egyaránt „öt perc szünet” a fogai között. Ha te is hasonló fogsort kaptál a természettől, de Téged ez egy cseppet sem lelkesít, akkor ezzel a bónnal most szabályozhatod a fogaid között támadt űrt vagy zűrzavart. Görgess le és olvass tovább a részletekért.

Érték:

Megtakarítás:

208 000 Ft

88 100 Ft

Kedvezményes ár:

119 900 Ft

42%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.12.10. - 2015.03.10.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló fogszabályzás egy fogívre, porcelán fogszabályozóval. 

A fogszabályozás mellé a következőket kapod még a bón részeként:

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: OTP EP, PATIKA EP, QUAESTOR EP, UNIQA EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Sokan felnőtt fejjel csak azért kezdenek el gondoskodni fogaik szabályozásáról, mert úgy érzik, így esztétikailag javíthatnak megjelenésükön. Ez igaz is, hiszen az arc harmóniájához nagyban hozzájárul a fogak rendezettsége, ugyanakkor a fogszabályozás elsősorban egészségügyileg indokolt eljárás, amellett, hogy „kozmetikailag” is hozzájárul a külső megjelenésünkhöz.

Mi a fogszabályozás elsődleges szerepe?

A fogak szabályozásával kiküszöbölhetőek a harapási rendellenességek, amelyek a fogak és az állkapocs rendezetlen állapota miatt is kialakulhatnak. A korrekcióval hosszan fenntarthatóvá válik az egészséges, szuvasságtól, fogágy-betegségektől és fogpótlásoktól mentes szájüreg.

A fogak szabályozása nem csak gyerekkorban lehetséges

Szerencsére a mai modern fogszabályozó megoldásokkal már idősebb korban is hatékonyan és eredményesen javíthatunk fogaink rendellenes állapotán. A hibátlan, egészséges rágófunkció, a harmonikus fogazat nem csak az egészség, de a természetes mosoly alapjai is.

Miért fontos a fogak rendezettsége?

A kusza fogak harapási rendellenességgel járnak, ami negatívan hat a rágásra, a fogmosásra, a mosolyunkra, és arra is, hogy milyen érzést kelt bennünk a saját fogsorunk. Az összevisszaálló fogakat nehezebb tisztítani, így könnyebben megjelenhet a fogszuvasodás és a különböző ínybetegségeknek is hamarabb az áldozataivá válhatunk.

A kiálló fogak könnyebben letörhetnek, a keresztharapás hatására pedig rossz irányba nőnek, és teljesen egyenetlenné válik a fogsor. Nyitott harapás esetén jellemzően kialakul a nyelvlökéses nyelés, és a különböző beszédhibák is. 

A korrigálással ezek a problémák is megszüntethetőek, enyhíthetőek.

Mit tartalmaz ez a bón?

Ezzel a bónnal életminőségeden javíthatsz azáltal, hogy rendbe hozatod kusza fogsorodat. A Bartók Dental Fogászati Rendelőben jár Neked a bón részeként a fogszabályozás porcelán fogszabályozóval, egy ívre. A professzionális fogszabályzás mellé, egy teljes fogkőleszedés és panoráma röntgen, plusz három alkalom aktiválás is társul, hogy a végeredmény valóban hibátlan legyen.

A professzionális rendelőben először egyeztetik az elképzeléseidet a lehetőségekkel, készül a fogaidról egy pontos panoráma röntgen, ami alapján elkészül az egy íves, porcelán fogszabályozód. A fogszabályozó felhelyezése előtt pedig a fogkő eltávolításáról is gondoskodnak.

Fontos: Fogszabályozás alapja a csontképződés, ehhez pedig természetesen időre van szükség, ezért kell időről időre újra felkeresned a fogorvosodat, aki szükség esetén korrigálja, jó irányba állítja (aktiválja) a készüléket.

Napjaink modern és esztétikus fogszabályozói szépen illeszkednek a fogsorhoz, így esztétikailag sem hatnak rombolóan a megjelenésedre, arról nem is beszélve, hogy, mikor lekerülnek, a fogaid szépen, rendezetten állnak majd a helyükön, a mosolyod pedig harmonikusabb lesz, mint valaha.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Bartók Dental Fogászati Rendelő

A fogászatra az alábbi két telefonszámon jelentkezhetsz be: 
+36 (20) 624 61 46 vagy +36 (1) 794 57 22, vagy e-mailen: info@bartokdental.hu.

Parkolási lehetőség a rendelő meletti parkolóházban.
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 8:00-20:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

1111 Budapest,
Bartók Béla út 41.
1. em. 1 ajtó

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

VÉKONYÍTOTT LENCSÉS komplett  szemüvegkészítés, választható kerettel, látásvizsgálattal

VÉKONYÍTOTT LENCSÉS komplett szemüvegkészítés, választható kerettel, látásvizsgálattal

Érték:

Megtakarítás:

47 360 Ft

31 370 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

24 nap 17:17:57

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Onkológiai tanácsadás Dr. Székely Judit onkológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban
90 perces láb kényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal

90 perces láb kényeztető csomag: pedikűr, wellness talpmasszázzsal

Érték:

Megtakarítás:

9 100 Ft

3 610 Ft

Kedvezményes ár:

5 490 Ft

40%

Hátralévő idő:

24 nap 17:17:57

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!
Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra