1 alkalmas pigment folt kezelés 5x5 cm-es területen E-light technológiával. (Egy területen a teljes eltávolításhoz 4 kezelés szükséges, ezért több bón is vásárolható)

1 alkalmas pigment folt kezelés 5x5 cm-es területen E-light technológiával. (Egy területen a teljes eltávolításhoz 4 kezelés szükséges, ezért több bón is vásárolható)

„Egész életemben szeplős voltam, és ehhez úgy-ahogy, hozzá is szoktam felnőtt koromra. De arra nem számítottam, hogy egy tóparti nyaralást követően barna pigment folt jelenik majd meg a felső ajkam fölött. Ez a „bajusz”-ra emlékeztető paca meglehetősen megingatta az önbizalmamat, olyannyira, hogy smink nélkül nem is mentem emberek közé, és még otthon is alapoztam magam.” (Kalászné Bagi Szilvia, 33 éves könyvelő.) Ismerős a helyzet? Ajánlatunk segíthet. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

10 500 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

2 490 Ft

76%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.10.24. - 2018.01.05.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló pigmentfolt kezelés 5x5 cm-es területen e-light technológiával. ( kb. 15-20 perc/alkalom.)

FONTOS:

Tudnivalók a kezelés előtt: 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Szilvia azért is mesél az arcán jelentkező pigment foltról múlt időben, mert a problémája mára a múlté lett. A modern szépségipari fejlesztéseknek hála a halványító kencéknél, hámlasztó házi praktikáknál sokkal hatékonyabb megoldással szabadulhatsz meg a bőröd tónusát megbontó pigment-problémáktól.

Most egy pigmentfolt eltávolításon vehetsz részt, ami az ajánlat részeként 5x5 cm-es területre vonatkozik és e-light technológiával végzik a belvárosi Kontúr Szalon szépészei. Mivel a folt tónusától függően több kezelésre is szükség lehet a kívánt eredmény eléréséhez, illetve 5X5 cm-nél nagyobb folt is adódhat a bőrödön, most több bón vásárlására is lehetőséged nyílik.

A kezelés időtartama alkalmanként kb. 15-20 perc. A tapasztalatok szerint 3-5 kezelés lehet szükséges egy területen, ezért érdemes eleve több bónt vásárolnod egyszerre, hogy kedvezményes áron szabadulhass meg a foltodtól/foltjaidtól. Az ajánlatot Hölgyek és Urak egyaránt igénybe vehetik.

A pigment foltok ma már nem jelentik automatikusan pusztán az öregedési foltokat. A májfoltok, szeplők is idetartoznak, és már egész fiatal korban is jelentkezhetnek. Ennek elsődleges oka a vékonyodó ózonréteg, illetve az erős UV-sugárzás.

Mégis leginkább 35 éves kor feletti hölgyek azok, akik keresik a kezelésekben rejlő lehetőséget az arcukon megjelenő foltok megszüntetésére.

Amit az E-light kezelésről tudni érdemes

Nagyon hatásos kezelés. Az E-Light technológia két, önmagában is hatékony technológiát alkalmaz egyben, az IPL és a Rádiófrekvenciás eljárást. Így hatékonyabb eredményeket biztosít alacsonyabb energia szint mellett. Általa gyorsan és fájdalommentesen szüntethetők meg a bőrön megjelenő barna elváltozások. 

Az eljárás során a pigmentek elnyelik a villanófényt, így a fényenergia hatására „szétesik" a pigment, amit így a szervezet sejtjei már el tudnak szállítani. A napfoltok, öregedési foltok, hyperpigmentáció és melazma sikeresen kezelhetőek vele. Ezek nagy koncentrációba tartalmaznak melanint és általában nap, bőröregedés, vagy bizonyos életmód okozta pigmentfelhalmozódás miatt jönnek létre. A kezelés során az IPL fényt csak a felesleges melanin nyeli el, mely felmelegszik és a pigment széttörését okozza. A kezelést követő hetekben a fagociták felfalják a széttört melanin részecskéket. A legtöbb esetben a pigment nagy része, optimális esetben teljes egésze eltűnik. 

A pigment folt eltávolító e-light kezelés menete:

Nyerd vissza bőröd hibátlan tónusát a forradalmi E-light technológiával végzett pigment folt eltávolító kezeléssel, most kivételes, 76%-os kedvezménnyel! Kérd mihamarabb.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Kontúr Alakformáló Központ

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni:
+36 (30) 716 54 43 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.) 

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9:00-19:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest,
Hársfa utca 10/b.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Íriszdiagnosztika tanácsadással dietetikus-fitoterapeutától állapotlappal
Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.
Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.