Emésztőrendszeri panaszok laborvizsgálata +Vastagbélrákszűrés +Validált lelettel, főorvosi kiértékeléssel, az Oktogononhoz közeli laborban

Emésztőrendszeri panaszok laborvizsgálata +Vastagbélrákszűrés +Validált lelettel, főorvosi kiértékeléssel, az Oktogononhoz közeli laborban

Alhasi fájdalmak, fáradtság, krónikus hasmenés, hányinger, hányás, láz, vérszegénység, puffadás, görcsök, fogyás, étvágytalanság… Ezekre és a hozzájuk hasonló tünetekre kaphatsz választ ajánlatunkkal, amivel a vastagbélrák szűrését is egyszerre oldhatod meg.

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

38 000 Ft

19 010 Ft

Kedvezményes ár:

18 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2020.11.28. - 2020.11.28.

A Medibón bón tartalma:
1 fő részére szóló laboratóriumi emésztőrendszeri panaszok szűrőcsomag +Vastagbélrákszűrés

Validált lelettel, főorvosi leletértékeléssel

FONTOS:

Egészségpénztári információk: MKB EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az állandóság sajnos csak illúzió az életben. Ezért fordulhat elő, hogy egyszer csak olyan összetevők is gondot okoznak az emésztésednek, melyek korábban nem irritáltak. A kapkodva evés, a vitaminhiányos táplálkozás, a készételek vagy a gyorsételek napi szintű fogyasztása megterhelő lehet az emésztőrendszerednek.

Ha sokszor savas a gyomrod, gyakrabban puffadsz, vagy görcsölsz, esetleg krónikus hasmenés, hányás, hányinger gyötör, és a kínosabb tünetek a legváratlanabb pillanatokban csapnak le Rád, akkor nem érdemes halogatnod a kivizsgálást!

Ne a tüneteket kezeld savlekötővel, széntablettával, görcsoldóval,... mert ezzel csak elodázod a problémát, koncentrálj az okokra ezzel a vizsgálattal!

Az Orvosi Diagnosztika Laborban egy vérvételből feltárják többek között a gyomorfájdalmad, a puffadásod, a gyomorgörcseid, vagy a gyomorégésed okait egy komplex emésztőrendszeri és vastagbélrák laboratóriumi szűrővizsgálat révén.

Tudtad?

Az emésztéssel olyan tünetek is összefüggésbe hozhatóak, mint a vérszegénység, a krónikus fáradtság, vagy a láz.

Ha valamelyik tünetet, vagy tüneteket már tapasztalod a korábban említettek közül, akkor ajánlatunkkal most alaposan kivizsgáltathatod magad és végre kiderülhet, mi áll a szimptómák mögött, hogy olyan gyógyítás kezdődhessen meg, amely tartós gyógyulást eredményez!

Ráadásul ezzel a vizsgálattal már korai szakaszban is kimutathatóak az emésztőrendszer problémái, így még időben orvosolhatsz olyan bajokat, amelyek később válnának kórossá, súlyossá.

A komplex emésztőrendszeri és vastagbélrák laborvizsgálat
a következőkre terjed ki:

A gasztroenterális panel vizsgálattal kimutatható a lisztérzékenység, ami egy igen komoly bélgyulladási tünetekkel járó betegség. 

A Helicobacter Pylori vizsgálat a gyomortumor egyik okozóját, a fekély leggyakoribb kórokozóját kutatja.

A vas paraméterek vizsgálata azért fontos, mert bizonyos bélbetegségek esetén a gyulladt bélfal miatt a vas nem tud felszívódni, így értéke akár minimálisra csökkenhet.

A mennyiségi vérkép vizsgálata megmutatja a lehetésges vérszegénységet, gyulladással fertőzéssel járó állapotokat.

A C-reaktív protein (CRP) az akut gyulladások érzékeny jelzője. Értéke kizárólag a gyulladásos időszakban emelkedett, emiatt sokkal precízebb vizsgálat, mint a süllyedés. 

A széklet vérteszt: A szabad szemmel nem látható vérzés a székletben megjelenik, ez igen korai megjelenési formája a bélrákoknak. Laboratóriumi módszerrel a rejtett vérzést tudják vizsgálni. Az elhízás, főleg a hasi kövérség meghatározó szerepet játszik a vastagbélrák kialakulásában. 

Ne hagyd, hogy elemésszen az emésztésed, járj utána tüneteid okainak, hogy végre azt orvosolhasd, amitől valóban jobban leszel!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika

A vizsgálatra ezen a számon tudsz időpontot egyeztetni:
+36 (20) 982 81 75

Vérvétel időszaka: hétfő, szerda

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi Diagnosztika

1067 Budapest, Eötvös u. 16. (az Oktogontól egy utcányira)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Fókuszált pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban

Fókuszált pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

17 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

47%

Hátralévő idő:

1 nap 4:22:30

Vásárlók száma: 43

Megkaptuk a kedvezményt!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.