Magyar orvos- és mérnökcsoport által kifejlesztett IBR-SYSTEM® góckutatás. A vizsgálatot és a kiértékelést is Dr. Kiss-Szollinger Attila főorvos végzi

Magyar orvos- és mérnökcsoport által kifejlesztett IBR-SYSTEM® góckutatás. A vizsgálatot és a kiértékelést is Dr. Kiss-Szollinger Attila főorvos végzi

Folyton kiújuló panaszaid vannak? A betegségeid ismétlik önmagukat? Visszatérő ízületi gyulladások, elhúzódó hőemelkedés, hajhullás, fáradékonyság, bőrkiütések jelentkeznek rajtad? Ezek olyan jellegzetes tünetek, melyek hátterében valószínűleg, valamilyen góc áll, amit, ha sikerül felfedezni, a probléma oka is megszüntethetővé válik, és a gyötrelmes tünetek is felszámolhatóak. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

18 500 Ft

9 510 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 44

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.06.29. - 2018.09.07.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló orvos által végzett elektrodinamikai góckutatás. (kb. 20-30 perc)

A vizsgálatot és a kiértékelést Dr. Kiss-Szollinger Attila főorvos végzi.

Teljesen fájdalom és mellékhatásoktól mentes IBR-SYSTEM® diagnosztikai felmérés.

Egészségpénztári információk: MKB, Patika, Vitamin, Vasutas, Tempo, OTP, Medicina, Honvéd, Generali, Erő, Dimenzió, AXA, Allianz

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu) 

Akkor most jó helyen jársz, mert ajánlatunk elhozhatja számodra a megoldást!

A hajhullást és a fáradékonyságot a pajzsmirigy betegségein és a D-vitamin nagyfokú hiányán túl, okozhatja a szervezetben megbújó góc is, amiben számtalan kórokozó megfér.

A visszatérő hőemelkedés, ízületi gyulladások, viszkető bőrkiütések pedig egyaránt sújthatják a kicsiket, nagyokat és időseket is. A probléma hátterében, ez esetben is gócbetegség állhat.

Egy orvos technológiai újdonságnak hála, ma már van hatékony, fájdalom- és mellékhatásoktól mentes megoldás a góckutatásra! Ez pedig nem más, mint az IBR-SYSTEM® diagnosztikai felmérés, mely révén most egy orvos által végzett elektrodinamikai góckutatáson vehetsz részt a Medmis Intézetben.

Abban az esetben, amikor a "hagyományos" góckutatási eljárások - úgymint fogászati, fül-orr-gégészeti vizsgálat, hasi ultrahang, urológia vagy nőgyógyászat - nem hoznak eredményt vagy megoldást a problémádra, akkor feltétlenül javasolt az IBR-SYSTEM® diagnosztikai eljárás.

Ennek a felmérésnek köszönhetően elfelejtheted az esetleg hatástalan tüneti kezeléseket, a vissza-visszatérő panaszokat, a sok esetben eredménytelenül szedett gyógyszereket, a sokat reklámozott csodaszereket és a sötétben tapogatózást is.

Mi az a góc?

A góc egy gyulladásos szövet a szervezetben, ahol számos kórokozó (vírus, baktérium, gomba stb.) ver tanyát. A szervezet bármely pontján kialakulhat góc, de bizonyos területeken gyakoribb jelenség, így például a fogak, az arcüreg, a mandulák, a homloküreg, az epehólyag, a húgyutak, a méh, a méhkürtök, a petefészkek területein jellemzőbb.

Mi teszi lehetővé, hogy gócok alakuljanak ki a szervezetünkben?

Annak ellenére, hogy az immunrendszerünk mozgósítja harcosait (fehérvérsejtek, immun-molekulák, immun-fehérjék) a szervezetbe bejutó mikroorganizmusok ellen, előfordulhat, hogy nem sikerül maradéktalanul leszámolni a nem kívánatos „vendégekkel”, és azok „elbújnak”, majd betokozódnak rejtekhelyükön. Ezekből lesz a góc, ami számtalan kellemetlen, fájdalmas és egészségromboló tünetet okozhat, és, amit minden esetben célszerű felszámolni. Feltéve, ha megtaláljuk.

Ajánlatunk ebben segít Neked.

Milyen betegségek kapcsán gyanakodhatsz gócra?

De a góc lehet tünetmentes is, ami azzal jár, hogy később „robban”, és okozhat olyan ártalmatlannak látszó tüneteket is, mint az alvászavar, hőemelkedés, levertség.

Ha az adott betegséget valóban góc okozta, a kiváltó ok megszüntetésével, a kór is megszűnik. A Medmis Intézetben orvos által végzett IBR-SYSTEM® diagnosztikai felméréssel sok esetben kimutathatók azok a gócok is, amelyeket a "hagyományos" góckutatási eljárásokkal nem lehetett feltárni, így tovább javítható a góctalanítás hatásfoka.

Az új orvos technológia segítségével az allergiásoknál is 100-ból 90 betegnél teljes tünetmentesség érhető el.

Segítségével a valódi okok tárhatóak fel, optimalizálható az immunrendszer működése, és megelőzhető az újabb gócok kialakulása.

Ne hagyd, hogy újra meg újra visszaess, végeztesd el a góckutatást, hogy hatékonyan és tartósan gyógyulhass.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Medmis Intézet

A vizsgálatra mind két helyszínre ezen telefonszámok egyikén tudsz időpontot egyeztetni: +36 (30) 200 45 96; +36 (30) 937 38 83

WEBOLDAL

Beváltás helye

Medmis Intézet
1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 13. (az épület sarkán)  

VAGY

Orvosi rendelő
9022 Győr,
Teleki L. u. 53. fszt. 3. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

 Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával

Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

16 500 Ft

Kedvezményes ár:

18 500 Ft

47%

Hátralévő idő:

4 nap 15:02:09

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

Íriszdiagnosztika tanácsadással dietetikus-fitoterapeutától állapotlappal
Komplementer gyógyászati góckutatás a szervezeted 64 pontján, írásos kiértékeléssel.

Komplementer gyógyászati góckutatás a szervezeted 64 pontján, írásos kiértékeléssel.

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

2 nap 15:02:11

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!