Lejárt

Ok nélküli ingerültség, állandó fáradtság, plusz kilók, hajhullás? Derítsd ki, pajzsmirigy okozza-e: Nyaki lágyrészek és pajzsmirigy ultrahangos vizsgálata 

Ok nélküli ingerültség, állandó fáradtság, plusz kilók, hajhullás? Derítsd ki, pajzsmirigy okozza-e: Nyaki lágyrészek és pajzsmirigy ultrahangos vizsgálata 

A krimikben sokszor az a gyilkos, akiről a legkevésbé gondolnánk. Sajnos a való életben is gyakran állhat a különböző tünetek hátterében olyan probléma, amire eszünkbe se jutna gyanakodni. Gondoltad volna például, hogy a gyors hangulatingadozásod is betegség tünete lehet? Ajánlatunk világossá teszi azt, hogy a pajzsmirigyedre gyanakodhatsz-e a különböző tünetek okaként. Görgess lejjebb.

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

12 010 Ft

Kedvezményes ár:

11 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.03.31. - 2015.05.29.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló nyaki lágyrészek és pajzsmirigy ultrahang vizsgálat;

+ AJÁNDÉK: A Benyovszky Orvosi Központtól most egy 15.000 Ft értékű egészségkártyát is kapsz, amelyet 1 éven keresztül használhatsz, és ez 10-30% kedvezményt biztosít az egészségkártya oldalán feltüntetett egészségügyi szolgáltatásokra.

Március 31-től vannak szabad időpontok.

Egy apró figyelmesség: A vizsgálatra érdemes olyan öltözetben menni, ami révén könnyen szabaddá tehető a nyaki terület.

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Bár a pajzsmirigy működésének rendellenessége előfordulhat mind a férfiaknál, mind a nőknél, elsősorban az utóbbiak életét keseríti meg.

Különböző tüneteket produkálhat ez a betegség, attól függően, hogy alul- vagy túlműködésről van-e szó. Ezek a szimptómák lehetnek: az hízás, a fázékonyság, az aluszékonyság, vagy éppen a „túlpörgés”, a felgyorsult beszéd és gondolkodás, a hasmenés, a zaklatottság, az izzadás is.

Mivel a betegség tünetei ennyire szerteágazóak, ezért Hazánkban is sok a nem diagnosztizált, vagy nem megfelelően kezelt pajzsmirigy beteg. Az egyik leggyakoribb tévedés, „félrekezelés”, hogy a magas koleszterin szintű betegeknek koleszterinszintet csökkentő tablettákat írnak fel, miközben az emelkedést a pajzsmirigy alulműködése okozza.

Vedd elejét időben, a napjainkban gyakori pajzsmirigy rendellenességeknek…

A Benyovszky Orvosi Központban jelentős kedvezménnyel vehetsz részt egy alapos nyaki lágyrészek és pajzsmirigy ultrahang vizsgálaton.

Az ultrahangos vizsgálat megbízható és sugármentes eljárás, mely gyors diagnózist ad. Ennek a megoldásnak hála, a műtéti beavatkozások kockázata csökkenthető, bizonyos elváltozások pedig időben felismerhetőek és, ezáltal könnyebben orvosolhatóak.

Mi történik a nyaki lágyrészek és pajzsmirigy ultrahangos vizsgálata során?

A szakorvos ellenőrzi a pajzsmirigyed állományát, a nyaki lágyrészeket és a nyirokcsomóidat. A vizsgálat során mérik a pajzsmirigylebenyek nagyságát, megítélik a mirigyállomány szerkezetét, vizsgálják a pajzsmirigy göbös elváltozásait, valamint ciszták után kutatnak.A szakorvos alaposan átvizsgálja az állad alatti nagy nyálmirigyet, a fültőmirigyet, valamint a nyaki nyirokcsomók területét, hogy az esetleges megnagyobbodott nyirokcsomókat is felfedezhesse.

Mikor érdemes mindenképpen elvégeztetni ezt a vizsgálatot?

De ajánlott az alapos szűrés akkor is, ha csak az egészségi állapotunkat szeretnénk biztonságban tudni.

Mit mutat ki a nyaki lágyrészek és a pajzsmirigy ultrahangja?

A pajzsmirigy elváltozásait, szerkezeti eltéréseit, gyulladást, daganatokat, göböket (pl. struma), valamint a nyálmirigyek gyulladását, kövességét, daganatát, cisztákat, és a nyaki nyirokcsomók elváltozásait, illetve az esetleges tályogot is.

A vizsgálatra érdemes olyan öltözetben menni, ami révén könnyen szabaddá tehető a nyaki terület (a magas nyakú fölső kerülendő).

Óvakodj attól, hogy félrekezeld magad, inkább derítsd ki ezzel a szakszerű vizsgálattal, hogy a pajzsmirigyed rendetlenkedik-e!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30 óráig ezeken a telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: kedden és szombaton 9:00 – 13:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Alsó végtagi KERINGÉS vizsgálat, kardiológiai, belgyógyászati felméréssel

Alsó végtagi KERINGÉS vizsgálat, kardiológiai, belgyógyászati felméréssel

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

44%

Hátralévő idő:

14 nap 7:02:46

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
Laborvizsgálatcsomag Férfiaknak