Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Hétköznapokra és sportoláshoz is ajánljuk: Mágneses nyakpánt a nyak fájdalmainak csökkentésére 1.990 Ft-ért + ingyenes, országos házhoz szállítás.

Hétköznapokra és sportoláshoz is ajánljuk: Mágneses nyakpánt a nyak fájdalmainak csökkentésére 1.990 Ft-ért + ingyenes, országos házhoz szállítás.

Egy feszültségterhes nap után, vagy egy zaklatott alvást követően furcsa fájdalom jelentkezhet a nyak tájékán. Ez az érzés az életben senkit sem kerül el. A jelenségnek számtalan oka van. A csigolyaoszlop nyaki része a legmozgékonyabb terület, ami folyamatosan igénybe van véve, miközben biztosítja a fej tartását is. Az életmódból adódó 8-10 órás monitor előtt görnyedés szintén hozzájárul a panaszokhoz. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

2 990 Ft

1 000 Ft

Kedvezményes ár:

1 990 Ft

33%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.09.26. - 2016.11.04.

A Medibon bón tartalma:
1 db Mágneses nyakpánt
+ Ingyenes házhoz szállítás az ország területén. 

A nyakpánt egy méretben kapható: 40 cm hosszú és 10 cm széles. 

A terméket nem használhatják: pacemakert, inzulinpumpát, gyógyászati tapaszt viselő személyek és állapotos nők. 

Fontos: Több bónt is vehetsz saját részre és ajándékba is.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A nyakban jelentkező fájdalom lehet akut, azaz villámcsapásként, hirtelen jelentkező, de krónikusan, fokozatosan is hatalmába kerítheti ezt a területet. A krónikus izomfájdalom az egyik leggyakoribb probléma a mozgásszervi panaszokat illetően. Különösen azoknál jelentkezik, akik olyan foglalkozást űznek, ami terheli a vállövet (irodisták, számítógépes munkát végzők, fodrászok stb.).

Ugyanakkor a lelki, mentális problémák is gyakran kiütköznek fizikailag is, az érintett területen. A szorongás, a tartós stressz, a depresszió szintén hajlamossá tehet a nyaki merevségre, ahogyan a huzat és a hideghatás szintén.

Onnan tudhatod, ha baj van, hogy ezen a területen kőkeménnyé vállnak az izmok, melyek nyomásra mégis érzékenyek, és csomók tapinthatók ki a nyak környékén. Ezenkívül a fejforgást is fájdalom kíséri.

Szerencsére több ezer év tapasztalata napjainkban valódi gyógyírt jelent erre a problémára is, méghozzá úgynevezett mágnesterápia formájában. A mágnes terápia elfogadott és bevált módszer a gyógyászatban. 

Most egy Mágneses nyakpánt lehet a tied, ami kiválóan alkalmazható helyi kezelésként, terápiaként. A gyógy-nyakpánt egy méretben kapható, 40 cm hosszú, 10 cm széles. Bónod részeként, most ingyen megy házhoz az ország egész területén.

Hogyan enyhíti a nyaki panaszokat a Mágneses nyakpánt?

Ez a kényelmes „viselet” speciális, rugalmas szövetbe rejtett mágnes-korongokat tartalmaz, melyek az adott testrészre, vagyis a nyakra felhelyezve fejtik ki hatásukat. A megelőzés mellett többek között ízületi fájdalmak csökkentésére és az ízületek védelmére is szolgál. 

A mágnesek felgyorsítják a vér áramlását, és segítenek eltávolítani a szervezetből a káros lerakódásokat, így az adott testrész gyorsabban regenerálódik. 

Mit érzel, amikor viseled?

A mágneses nyakpánt kellemesen átmelegíti a nyakad és vállaid területét, ellazítja az izmokat, ezáltal segíthet az izmaid merevségének és fájdalmainak csökkentésében. A mágneses tér létfontosságú az emberi szervezet számára, és a hiánya szerepet játszhat a reuma, a szív-és érrendszeri problémák, alvászavar, általános fáradtság kialakulásában. 

Így segít a mágnes a fájdalmakon:

Szerezd be a Mágneses nyakpántot, és a drága kenőcsökön kívül, spórold meg a reumatológust, a fájdalomról nem is beszélve. Most mindössze 1.990 Ft-ért lehet a tied ez a gyógy-eszköz, aminek hatékonyságát évezredek gyógyászata támasztja alá. Ráadásul, élhetsz bárhol az ország területén, mert most ingyenesen házhoz szállítják Neked.

Éjjel-nappal, sportolás alatt, sőt a mindennapok során is használhatod, és megkímélheted a nyaki csigolyát a túlzott terheléstől.

Ki ne szeretné elkerülni a fájdalmat? Most megteheted, kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

www.aralatt.hu

A bón(ok) sorszámát, és a pontos szállítási címet küldd el a kuponbank@gmail.com e-mail címre, innen 1 munkanapon belül visszaigazolják, hogy rögzítették kiszállítási kérésedet.

WEBOLDAL

Beváltás helye

7632 Pécs,
Galamb utca 8. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Termográfiás állapotfelmérés, orvosi konzultációval Győrben és Budapesten.

Termográfiás állapotfelmérés, orvosi konzultációval Győrben és Budapesten.

Érték:

Megtakarítás:

18 500 Ft

9 510 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 12:33:35

Vásárlók száma: 75

Megkaptuk a kedvezményt!

Részletes gyermekgyógyászati kivizsgálás, Dr. Szamosi Tamással
Felsőkategóriás Prémium multifokális szemüveg készítés, extrákkal

Felsőkategóriás Prémium multifokális szemüveg készítés, extrákkal

Érték:

Megtakarítás:

235 800 Ft

115 900 Ft

Kedvezményes ár:

119 900 Ft

49%

Hátralévő idő:

1 nap 12:33:34

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!