Ez lejárt, a friss ajánlatokért kérjük kattintson az Ajánlatok menüpontra.

Női vagy férfi szakorvoshoz fordulnál inkább? Eldöntheted: Nőgyógyászati szűrőcsomag (fiataloknak is) női vagy férfi szakorvossal. Egyedülálló kedvezménnyel!

Női vagy férfi szakorvoshoz fordulnál inkább? Eldöntheted: Nőgyógyászati szűrőcsomag (fiataloknak is) női vagy férfi szakorvossal. Egyedülálló kedvezménnyel!

Az igazi nők számára, akik adnak a higiéniára, tudatos figyelemmel kezelik nemiségüket, nem kérdés a rendszeres nőgyógyászati kivizsgálás. Ajánlatunkkal most jobban oda figyelhetsz magadra, és azt is Te döntheted el, hogy női szakorvosra vagy férfi nőgyógyászra bízod-e intim egészséged. Ezt a vizsgálatcsomagot érett nőknek, és szexuális életet még nem élő fiatal lányoknak egyaránt ajánljuk.(Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

25 000 Ft

15 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.01.26. - 2017.04.07.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 1 alkalmas nőgyógyászati kivizsgálás (kb. 30 perc)

A nőgyógyászati vizsgálat részletes tartalma:

A két szakorvos, akik közül kiválaszthatod, ki vizsgáljon meg:

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal:Prémium EP; Életút EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

A nemiség, intimitás talán a női test egyik legérzékenyebb területe, mely minden rezdülése összeköttetésben van a biológiai óra „mutatóival” és a hormonok önkényével. Nem beszélve a bakteriális fertőzésekről, a műszálas fehérneműk által okozott irritációról, vagy akár a szexuális partner kémiájának hatásairól. Sőt ezeken a területeken akár komolyabb, rosszindulatú elváltozások is bekövetkezhetnek.

Mindezek miatt szükségszerű a rendszeres és szakszerű nőgyógyászati kivizsgálás.

Ajánlatunkkal a szégyenlősség sem lehet kifogás, mert most kiválaszthatod, hogy férfi, vagy női szakorvosra bízod-e az intim egészségedet. A Corvin Orvosi Központ szakorvosai várnak szakszerű nőgyógyászati vizsgálatra, citológiával, kolposzkópos méhnyakszűréssel, emlővizsgálattal és kismedencei ultrahanggal egybekötve, amelyet hason vagy hüvelyen keresztül végeznek. Az egész nem lesz több körülbelül félóránál, ennyi kell csak ahhoz, hogy tegyél magadért.

Jó tudni, hogy alapvetően azért olyan fontos a kivizsgálás, mert a női testtájak jóval több olyan fertőzésnek vannak kitéve, melyek nem feltétlenül okoznak tüneteket, ezek a rejtett problémák hosszú időn keresztül észrevétlenek maradhatnak, és súlyos következményeket vonhatnak maguk után. Például ilyen „szövődmény” lehet a meddőség, vagy daganatos elváltozás.

A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a legelővigyázatosabb életmóddal sem zárhatjuk ki ezeknek a lehetőségét, mivel a hüvelyben és annak környékén található mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elég lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzon.

Sajnos a kórképek tükrében a nőgyógyászat területén sem elhanyagolható napjainkban a rákmegelőzés, továbbá a már kialakult betegség és a gyulladások gyógyítása, mely a Corvin Medical orvosainak egyik fő szakterülete. Garantáltan szakértő kezekben leszel!

A nőgyógyászati szűrőcsomag összeállításakor a szexuális tapasztalattal még nem rendelkező fiatal lányokra is gondoltunk.

Az Ő esetükben citológia helyett egy konzultáción vehetnek részt, amely során a következőkre kérdésekre kaphatnak választ:

A vizsgálat eredményeinek tükrében a szakorvos tanácsokat ad a továbbiakra: probléma esetén tájékoztat Téged a lehetséges kezelési módokról, otthoni ápolási teendőkről, a gyógyulási szakaszokról, és az esetleges szövődményekről is. Minden olyan információt szakszerűen és pontosan a rendelkezésedre bocsájtanak, amivel megelőzheted vagy orvosolhatod a nőgyógyászati problémáidat.

Legyél magabiztos nő intim-egészséged teljes tudatában!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Corvin Medical Orvosi Központ

Időpontegyeztetés ezeken a telefonszámokon:
+36-1/445-0144; +36-30/845-5834 vagy e-mailen: info@corvinmedical.hu;

Rendelési idő: hétfő 16:30-tól 18:00-ig (női szakorvos); október 5. szerdától 16:00-tól 19:00-ig (férfi szakorvos)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Corvin Medical Orvosi Központ
1082 Budapest,
Üllői út 44. 1. emelet 2.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

90 perces stresszűző óévzáró, újév indító csomag hölgyeknek

90 perces stresszűző óévzáró, újév indító csomag hölgyeknek

Érték:

Megtakarítás:

18 500 Ft

9 510 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

13 nap 6:09:37

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Nagy Rutin laborcsomag különleges hormonvizsgálattal a Vita-Pharm Magánklinikán. Medibon ár: 45 000 Ft
FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban