Próbálj meg lazítani:<br />
4 nap 3 éj 2 fő részére Hajdúszoboszlón a Hotel Kristályban***, félpanzióval (svédasztalos reggeli, kétfogásos menüvacsora), szaunahasználattal.

Próbálj meg lazítani:
4 nap 3 éj 2 fő részére Hajdúszoboszlón a Hotel Kristályban***, félpanzióval (svédasztalos reggeli, kétfogásos menüvacsora), szaunahasználattal.

Ébredéstől lefekvésig robotpilóta üzemmódban telnek a napjaid? Úgy érzed, hogy rád férne a pihenés? Tartalmas időt szeretnél a pároddal, a legjobb barátoddal/barátnőddel/anyukáddal stb. tölteni? Most minderre lehetőséged nyílik Magyarország egyik leglátogatottabb fürdővárosában. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

54 000 Ft

30 100 Ft

Kedvezményes ár:

23 900 Ft

56%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 33

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.08.27. - 2017.10.13.

A Medibon bón tartalma:
4 nap 3 éjszaka szállás 2 fő részére Hajdúszoboszlón a
Hotel Kristály***-ban. 
+ félpanziós ellátás(svédasztalos reggeli és kétfogásos menüvacsora), 
+ szaunahasználat
+ Ingyenes wifi
+ Ingyenes parkolás

FONTOS:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Wekker helyett ébredj madárcsicsergésre, és ahelyett, hogy a munkába rohannál hagyd, hogy az egyik legjobb minőségű gyógyvíz lazítsa el a tagjaid.

Hajdúszoboszló, a vizek városa, Budapesttől 240 km-re helyezkedik el. Magyarország egyik leglátogatottabb fürdővárosa. A gyógy-, és strandfürdő (kb. 700 méter) minden korosztály számára szolgáltatások sokaságát kínálja, legyen szó akár pihenésről, kikapcsolódásról vagy gyógyulásról. 

Most 4 napot 3 éjszakát tölthetsz el a pároddal, vagy egy kedves barátoddal, vagy a testvéreddel, egyszóval akivel szeretnél, a Hotel Kristály***-ban, ezen a csodálatos helyen. A szálláson az elhelyezés a szabad helyek függvényében történik, apartmanban vagy stúdióban. A szálloda szaunájában a méregtelenítésre is lehetőségetek nyílik.

Félpanziós ellátás biztosítja, hogy ne essen le a vércukrotok napközben sem, és a pihenés teljes legyen. Miután a kényelmes ágyban kialudtátok magatokat korlátlanul fogyasztható svédasztalos reggelivel tölthetitek tele a pocakot, az egész napos wellness után (mert a híres hajdúszoboszlói gyógyvizet nem érdemes kihagyni) pedig kétfogásos menüvacsorával lakhattok jól. A vacsorát kérhetitek az igényeitekhez és egészségetekhez mérten diabetikus, laktózérzékeny, vegetáriánus vagy gluténmentes formában is. 

Szuper hír! A bónt egész nyáron felhasználhatjátok, augusztusban is!

És, ha ennyi idő nem lenne elég, jó hír, hogy több bónt is vehetsz, és ezáltal megduplázhatod/ megtriplázhatod az időtartamot. Mi több, akár több embert is meglephetsz a bónnal, és igazi csapatépítést is “rendezhetsz” a szeretteiddel ezen a csodás üdülőhelyen. Ha autóval érkeztek, a parkolásra sem lesz gondotok, mert a szálloda területén ingyenes lehetőség kínálkozik erre.

Miért pont Hajdúszoboszló?

Miért ne? A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő 1927 óta várja a gyógyulni vágyókat. A kiváló minőségű, a maga nemében egyedülállónak mondható gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. 

A fürdő további jótékony hatása mutatható ki mozgásszervi, kopásos betegségeknél, illetve még számtalan különböző bántalom esetében. A gyógyfürdő évente több ezer embernek ad lehetőséget pihenésre, illetve gyógyulásra, ezért az évek során a fürdő többször is bővítésen, korszerűsítésen esett át. 1998-ban épült meg a fürdő jelenlegi főépülete. Azóta három belső, illetve négy külső, élményelemekkel gazdagított medencével, és több mint negyvenféle gyógykezeléssel várja vendégeit.

Hajdúszoboszló a fürdők által kínált lehetőségek mellett még számos programmal kecsegtet. A város egész évben több gasztronómiai és kulturális esemény színhelye. Az Aquapark a szállástól 5 percre található autóval, ha ezt az élményt se hagynátok ki.

Garantáltan otthon érezhetitek magatokat a Hotel Kristályban***, ahol három csillag és nagy vendégszeretet biztosítja a kényelmeteket, miközben robotpilóta üzemmód helyett valóban jelen lehettek a pillanatokban!

(Az ajánlat fotója illusztráció, képek a helyszínről a galériában találhatóak.)

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hotel Kristály

Időpontot foglalni a bónod kódjával tudsz, és legkésőbb 48 órával az érkezés előtt módosíthatod azt, ellenkező esetben a bónt felhasználtnak tekinti a szolgáltató!

Időpontegyeztetés: +36 (52) 557-750 vagy +36 (30) 848-6056, info@hotelkristaly.hu;

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap 08:00-12:00 és 15:00-18:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Hotel Kristály
4200 Hajdúszoboszló,
Bányász utca 35.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Kétlépcsős vastagbélrák kimutatására szolgáló vizsgálat szakértői véleménnyel

Kétlépcsős vastagbélrák kimutatására szolgáló vizsgálat szakértői véleménnyel

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

11 990 Ft

45%

Hátralévő idő:

4 nap 19:37:09

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Laborvizsgálatcsomag Férfiaknak
Esztétikai fogászati tömés vagy töméscsere minőségi tömőanyaggal, állapotfelméréssel, és ​szájhigiéniai tanácsadás

Esztétikai fogászati tömés vagy töméscsere minőségi tömőanyaggal, állapotfelméréssel, és ​szájhigiéniai tanácsadás

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

12 010 Ft

Kedvezményes ár:

5 990 Ft

67%

Hátralévő idő:

7 nap 19:37:06

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!