Próbálj meg lazítani:<br />
4 nap 3 éj 2 fő részére Hajdúszoboszlón a Hotel Kristályban***, félpanzióval (svédasztalos reggeli, kétfogásos menüvacsora), szaunahasználattal.

Próbálj meg lazítani:
4 nap 3 éj 2 fő részére Hajdúszoboszlón a Hotel Kristályban***, félpanzióval (svédasztalos reggeli, kétfogásos menüvacsora), szaunahasználattal.

Ébredéstől lefekvésig robotpilóta üzemmódban telnek a napjaid? Úgy érzed, hogy rád férne a pihenés? Tartalmas időt szeretnél a pároddal, a legjobb barátoddal/barátnőddel/anyukáddal stb. tölteni? Most minderre lehetőséged nyílik Magyarország egyik leglátogatottabb fürdővárosában. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

54 000 Ft

30 100 Ft

Kedvezményes ár:

23 900 Ft

56%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 33

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.08.27. - 2017.10.13.

A Medibon bón tartalma:
4 nap 3 éjszaka szállás 2 fő részére Hajdúszoboszlón a
Hotel Kristály***-ban. 
+ félpanziós ellátás(svédasztalos reggeli és kétfogásos menüvacsora), 
+ szaunahasználat
+ Ingyenes wifi
+ Ingyenes parkolás

FONTOS:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Wekker helyett ébredj madárcsicsergésre, és ahelyett, hogy a munkába rohannál hagyd, hogy az egyik legjobb minőségű gyógyvíz lazítsa el a tagjaid.

Hajdúszoboszló, a vizek városa, Budapesttől 240 km-re helyezkedik el. Magyarország egyik leglátogatottabb fürdővárosa. A gyógy-, és strandfürdő (kb. 700 méter) minden korosztály számára szolgáltatások sokaságát kínálja, legyen szó akár pihenésről, kikapcsolódásról vagy gyógyulásról. 

Most 4 napot 3 éjszakát tölthetsz el a pároddal, vagy egy kedves barátoddal, vagy a testvéreddel, egyszóval akivel szeretnél, a Hotel Kristály***-ban, ezen a csodálatos helyen. A szálláson az elhelyezés a szabad helyek függvényében történik, apartmanban vagy stúdióban. A szálloda szaunájában a méregtelenítésre is lehetőségetek nyílik.

Félpanziós ellátás biztosítja, hogy ne essen le a vércukrotok napközben sem, és a pihenés teljes legyen. Miután a kényelmes ágyban kialudtátok magatokat korlátlanul fogyasztható svédasztalos reggelivel tölthetitek tele a pocakot, az egész napos wellness után (mert a híres hajdúszoboszlói gyógyvizet nem érdemes kihagyni) pedig kétfogásos menüvacsorával lakhattok jól. A vacsorát kérhetitek az igényeitekhez és egészségetekhez mérten diabetikus, laktózérzékeny, vegetáriánus vagy gluténmentes formában is. 

Szuper hír! A bónt egész nyáron felhasználhatjátok, augusztusban is!

És, ha ennyi idő nem lenne elég, jó hír, hogy több bónt is vehetsz, és ezáltal megduplázhatod/ megtriplázhatod az időtartamot. Mi több, akár több embert is meglephetsz a bónnal, és igazi csapatépítést is “rendezhetsz” a szeretteiddel ezen a csodás üdülőhelyen. Ha autóval érkeztek, a parkolásra sem lesz gondotok, mert a szálloda területén ingyenes lehetőség kínálkozik erre.

Miért pont Hajdúszoboszló?

Miért ne? A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő 1927 óta várja a gyógyulni vágyókat. A kiváló minőségű, a maga nemében egyedülállónak mondható gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. 

A fürdő további jótékony hatása mutatható ki mozgásszervi, kopásos betegségeknél, illetve még számtalan különböző bántalom esetében. A gyógyfürdő évente több ezer embernek ad lehetőséget pihenésre, illetve gyógyulásra, ezért az évek során a fürdő többször is bővítésen, korszerűsítésen esett át. 1998-ban épült meg a fürdő jelenlegi főépülete. Azóta három belső, illetve négy külső, élményelemekkel gazdagított medencével, és több mint negyvenféle gyógykezeléssel várja vendégeit.

Hajdúszoboszló a fürdők által kínált lehetőségek mellett még számos programmal kecsegtet. A város egész évben több gasztronómiai és kulturális esemény színhelye. Az Aquapark a szállástól 5 percre található autóval, ha ezt az élményt se hagynátok ki.

Garantáltan otthon érezhetitek magatokat a Hotel Kristályban***, ahol három csillag és nagy vendégszeretet biztosítja a kényelmeteket, miközben robotpilóta üzemmód helyett valóban jelen lehettek a pillanatokban!

(Az ajánlat fotója illusztráció, képek a helyszínről a galériában találhatóak.)

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hotel Kristály

Időpontot foglalni a bónod kódjával tudsz, és legkésőbb 48 órával az érkezés előtt módosíthatod azt, ellenkező esetben a bónt felhasználtnak tekinti a szolgáltató!

Időpontegyeztetés: +36 (52) 557-750 vagy +36 (30) 848-6056, info@hotelkristaly.hu;

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap 08:00-12:00 és 15:00-18:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Hotel Kristály
4200 Hajdúszoboszló,
Bányász utca 35.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésével
Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat hazavihető, írásos lelettel a Budai Magánorvosi Centrumban előleggel

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat hazavihető, írásos lelettel a Budai Magánorvosi Centrumban előleggel

Érték:

Megtakarítás:

12 000 Ft

10 080 Ft

Kedvezményes ár:

1 920 Ft

84%

Hátralévő idő:

5 nap 14:32:30

Vásárlók száma: 48

Megkaptuk a kedvezményt!

​Vékonyított szemüvegkészítés szemvizsgálattal

​Vékonyított szemüvegkészítés szemvizsgálattal

Érték:

Megtakarítás:

53 470 Ft

35 480 Ft

Kedvezményes ár:

17 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

10 nap 13:33:25

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!