Nefrológiai (vese belgyógyászati) vizsgálat, konzultációval, Dr. Pethő Ákos szakorvossal. Különösen ajánlott: magas vérnyomásra, cukorbetegségre hajlamosaknak

Nefrológiai (vese belgyógyászati) vizsgálat, konzultációval, Dr. Pethő Ákos szakorvossal. Különösen ajánlott: magas vérnyomásra, cukorbetegségre hajlamosaknak

Előzd meg a nagyobb problémát! A közel félmillió vesebeteg jelentős része nem tud a betegségéről, pedig a jelek már jóval azelőtt felismerhetők, mielőtt betegnek éreznéd magad. Fájdalom és tünet nélkül indul a kór, ezért fontos, hogy mielőbb tisztában legyél az állapotoddal. Amennyiben magas vérnyomásban és/vagy cukorbetegségben szenvedsz a szűrésnek kiemelt jelentősége van! (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

17 000 Ft

8 510 Ft

Kedvezményes ár:

8 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.12.14. - 2018.02.09.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló Nefrológiai (vesebetegségek) konzultáció
(kb. 30 perc)
Dr. Pethő Ákos belgyógyász, nefrológus szakorvos végzi.

1 ember 1 bónt használhat fel saját célra, ajándékba többet is, de ugyanazon személy csak egyszer vehet részt a konzultáción bónnal. 

Egészségpénztári infromációk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A magas vérnyomás, vizelet-ürítéssel összefüggő panaszok, a boka vizenyőssége, vesetáji fájdalom (derékfájdalom), fáradékonyság, gyengeség, fejfájás, étvágytalanság, fogyás, szomjúság, mozgásra jelentkező nehézlégzés, mind-mind olyan tünetek, amikkel nem szabad elodázni egy vesebetegségi konzultációt.

Most egy Nefrológiai (vesebetegségek) konzultáción vehetsz részt a Benyovszky Orvosi Központban. A konzultációt Dr. Pethő Ákos belgyógyász, nefrológus szakorvos végzi, és mindössze fél órát vesz igénybe.

Mi a nefrológia?

Szervezetünk legfőbb méregtelenítő, salakanyagok eltávolítását végző szervei a vesék. A vesék számos más feladatot is ellátnak, így szabályozzák a folyadék- és sóháztartásunkat, vérképző hormont termelnek, kiürítik a lebomlott gyógyszereket, inzulint, hormonokat, segítik a test megfelelő ph-jának (sav-bázis egyensúlyának) fenntartását és fontos szerepük van a vérnyomás szabályozásában is.

A nefrológia, másképpen vesegyógyászat a vesék működési zavarával foglalkozó belgyógyászati szakterület, míg a sebészi megoldást igénylő vesebetegségekkel (daganatok, fejlődési rendellenességek), illetve a húgyúti rendszer és a férfi nemi szervek betegségeivel az urológus foglalkozik.

Miért szükséges a konzultáció?

A vese elégtelen működése szinte valamennyi szerv, szervrendszer működését befolyásolja. A korai felismerés és terápia alkalmazása azonban megelőzheti a további vesekárosodást és más betegségek kialakulását. Azoknál, akik valamilyen kockázati csoportba tartoznak (leginkább a magas vérnyomásban és cukorbetegségben szenvedők) a rendszeres szűrésnek kiemelt jelentősége van.

Milyen tünetek jelzik a problémát amit már érdemes részt venni rajta?

Általános tünetek

Konkrét tünetek 

Dr. Pethő Ákos a konzultációt végző belgyógyász, nefrológus szakorvos véleménye:

"Az emberek többsége nem fordít megfelelő figyelmet veseműködésének fontosságára. Szükség van a rendszeres kontrollvizsgálatokra is, mert a veseelégtelenség kezdetben tünet- és panaszmentes. A veseelégtelenség előrehaladásakor jelentkező klinikai tünetek sem jellemzőek a veseelégtelenségre, mert más betegségben is előfordulhatnak.

Az első tünetek, amelyek arra késztethetik önt, hogy azonnal forduljon orvoshoz: a fáradékonyság, a gyengeség, a fejfájás, az étvágytalanság, a fogyás, a szomjúság, mozgásra jelentkező nehézlégzés."

A Benyovszky Orvosi Központban, Dr. Pethő Ákos belgyógyász, nefrológus szakorvosnál jó kezekben leszel. Előtte nem marad rejtve semmi - már ami a vesédet illeti. 

Ha nem késlekedsz, és időben szakemberhez fordulsz, a kellemes környezetben történő konzultáció után már csak azt nem fogod érteni, miért vártál ezzel ilyen sokáig.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ 

Bejelentkezés hétfőtől-péntekig 9:00-17:30-ig az alábbi telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Rendelési idő: csütörtök 16:30-18:00 óra között. (A konzultációt az egyeztetett időpont előtti napokon, de legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le!)

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ 
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésével
3 pontos inzulinrezisztencia vizsgálat
Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával

Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

16 500 Ft

Kedvezményes ár:

18 500 Ft

47%

Hátralévő idő:

12 nap 22:49:12

Vásárlók száma: 31

Megkaptuk a kedvezményt!