Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Legyen kacagva egészségesebb a fogsorod! Ultrahangos fogkőeltávolítás + polírozás + szűrővizsgálat + szájhigiéniás tanácsadás = 26.000 Ft helyett 3.990 Ft, 85% engedmény!

Legyen kacagva egészségesebb a fogsorod! Ultrahangos fogkőeltávolítás + polírozás + szűrővizsgálat + szájhigiéniás tanácsadás = 26.000 Ft helyett 3.990 Ft, 85% engedmény!

Tőlem jobban senki sem fél a fogorvostól. Ez a mondat mostanáig igaz is volt rám, egészen addig, míg el nem mentem a Hernád Dent fogorvosi rendelőbe, ahol a félelem és a kiszolgáltatottság érzése semmissé vált, és a helyén bizalom, jókedv és egészséges fogsor maradt. Élj ezzel az ajánlattal, hogy számodra is pozitív élménnyé változhasson a fogápolás. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

22 010 Ft

Kedvezményes ár:

3 990 Ft

85%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.06.13. - 2016.08.22.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló professzionális ultrahangos fogkőeltávolítás (összesen kb. 30 perc)
+ Polírozás, 
+ Állapotfelmérés,
+ Szűrővizsgálat,
+ Személyre szabott kezelési terv elkészítése,
+ Szájhigiéniás tanácsadás.

A fogászat népszerűségére való tekintettel, lehet, hogy kicsit várnod kell az időpontra, de megéri! Ha teheted, kérj időpontot minél hamarabb.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Figyelem! Ha a klasszikus polírozás helyett klasszisokkal modernebb megoldásra vágysz, ami 2-szer hatékonyabb a hagyományos eljárásnál, akkor kattints ide.

Magyarország lakosságának szájhigiéniája messze a kívánatos szint alatt van. Holott bizonyára senkinek sem okoz örömöt a vérző íny, a barátokat is távoltartó szájszag, vagy a bizonytalanul „kapaszkodó” fogak érzése, illetve a mosolyban tátongó űr(ök).

Ezek ugyanis az ínygyulladás fázisai, melyek végül fogvesztéshez vezetnek. És, hogy mi okozza ezeket? Elsősorban a fogakon lerakódott plakk-réteg, más néven a fogkő.

Ha ettől a sárgás-barnás fogakra keményedett rétegtől időről-időre, legalább félévente megszabadulsz, akkor tartóssá teheted a fogaid és a szád egészségét. Ennyit érj meg magadnak!

Ajánlatunkkal most egy ultrahangos fogkőeltávolítással egybekötött szakszerű szájhigiéniás tanácsadáson vehetsz részt, mely révén végre visszakaphatod az őszinte és makulátlanul tiszta mosoly örömét.

Ami a bón részeként pontosan jár Neked:

A Hernád Dent fogászati rendelő professzionális és jó kedélyű dentálhigiénikusa, Dani elmondása szerint két dolgot nem szeret: „Fájdalmat vagy kellemetlenséget okozni másoknak”. Hitvallásának köszönhetően vigyázni fog arra, hogy ez a kezelés számodra a lehető legkevesebb kellemetlenséggel és annál nagyobb örömmel járjon.

Az ultrahangos fogkőeltávolítás a legkisebb sarkokat is kitisztítja a fogaidon, és azok között.

Figyelmes és barátságos légkör fogad, ahol az óvatos és a fájdalommentes kezelés hívei gondoskodnak arról, hogy végül a mosolyod valóban hibátlan és őszinte legyen. Itt az se fél, aki zsigerileg ki nem állhatja, ha a szájában turkálnak. (Én személy szerint, ennyit még sosem nevettem fogászaton.)

Az is nagyon pozitív, hogy a fogkőeltávolítást polírozással zárják, így tartósan, olyan tisztának és üdének érezheted a szádat, mintha sose lett volna probléma a fogaiddal.

Milyen rendszerességgel érdemes eltávolíttatni a fogkövet?

Egyéni adottságoktól is függ, de általánosságban félévente ajánlott megszabadulni a fogkőtől. A fogkő lerakódásának folyamata gyorsabb és lassabb is lehet, ez többek között az otthoni ápolástól, a táplálkozás minőségétől és a dohányzástól is függ. Az ultrahangos kezelés után szájhigiéniás tanácsadást is kapsz, hogy tartósan őrizhesd fogaid egészségét.

Miért tanácsos legalább félévente eltávolítani a fogkövet?

A fogak szépségén és a kellemetlen szájszag elkerülésén túl az ínygyulladás megelőzése érdekében is. A sárgásbarnás lerakódás belsejében baktériumok munkálkodnak, ami már önmagában képes krónikus fogágy betegségekhez vezetni. A fogkő elhanyagolásának csúnya és kellemetlen eredménye a fiatalság éveit is megkeserítheti.

Ha hosszú ideig meg szeretnéd őrizni saját fogsorod, nem kérdés, hogy el kell távolítani a fogkövet. Az alapos otthoni ápolással és a fogorvos általi rendszeres fogkőeltávolítással elkerülhető a baj. 

!!! A kismamák és szoptatós anyukák esetében az elhanyagolt szájhigiéniának súlyos következményei lehetnek a magzatra, csecsemőre nézve is! A száj PH értéke átalakul ebben az időszakban, ami az anya fogszuvasodásához és ínygyulladásához vezethet. Ezáltal pedig a baba egészsége veszélybe kerülhet, mert a gyulladást okozó baktériumok a méhlepényen keresztül a magzatot is megtámadhatják!

Hogyan történik az ultrahangos fogkőeltávolítás?

Miután a fogorvos vet egy állapotfelmérő pillantást a fogsorodra, kezdetét veszi a fogkő szakszerű és fájdalommentes eltávolítása. A Hernád Dent fogorvosai ultrahangos depurátort használnak a makacs fogkő eltávolítására.

A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcod károsítanák. Mindeközben vízsugárral hűtik a fogaidat. Ezt követően a fogaid felszínét, a tartósan szép végeredmény érdekében simára polírozzák, melynek hatására a fogaid színe akár több árnyalatot is világosodhat.

A polírozásnak köszönhetően ragyogó fogaid ellenállóbbá válnak a lepedékkel, baktériumokkal szemben is. A polírozás során használt paszta védőréteget képez a fogak felszínén, amellyel hosszú ideig garantálják a fogaid épségét és szépségét. A hasznos szájhigiéniás tanácsoknak hála pedig otthon is mindent megtehetsz azért, hogy sugárzóan egészséges mosolyodat sokáig megőrizhesd.

Jó időre elfelejtheted az ínyproblémákat, a kellemetlen szájszagot, a sárgás-barnás barázdált fogakat; végre arról is leszokhatsz, hogy szégyenkezve a szád elé emeld a kezed beszéd közben, és megengedheted magadnak, hogy szívből nevess, ha jó a kedved.

Kérj a bónból, és legyen számodra is pozitív élmény a fogászat a Hernád Dent Fogászati Rendelő kellemes, biztonságos és barátságos profizmusának köszönhetően.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hernád Dent fogorvosi rendelő

Bejelentkezés 9:00-15:00 óra között hétköznapokon az alábbi telefonszámon: +36 (20) 543 99 63

Nyitva tartás: Egyedi egyeztetés alapján változó időpontban hétfő-péntek 15:00-21:00 óra között.

(Módosítani a lefoglalt időpontot hétköznapokon legkésőbb 24 órával a kezdés előtt lehet. A lefoglalt időpont 24 órán belüli lemondása esetén a legközelebbi időpontban +3.000 Ft felár fizetendő a helyszínen. Teljes előzetes jelzés nélkül a lefoglalt időpontban meg nem jelenés esetén a bónt beváltottnak tekintik.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1078 Budapest,
Hernád u. 25. (utcafronról nyílik)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

5 500 Ft

Kedvezményes ár:

13 500 Ft

29%

Hátralévő idő:

5 nap 23:40:40

Vásárlók száma: 41

Megkaptuk a kedvezményt!

4 helyszínen!

Hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Hasi-, kismedencei ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

15 300 Ft

Kedvezményes ár:

2 700 Ft

85%

Hátralévő idő:

1 nap 23:41:44

Vásárlók száma: 80

Megkaptuk a kedvezményt!

Férfiak részére daganatszűrő MR csomag, PSA vizsgálattal a betegbarát Radivert MR klinikán

Férfiak részére daganatszűrő MR csomag, PSA vizsgálattal a betegbarát Radivert MR klinikán

Érték:

Megtakarítás:

121 400 Ft

21 500 Ft

Kedvezményes ár:

99 900 Ft

18%

Hátralévő idő:

14 nap 23:40:31

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!