Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Természetes gyógyír gerincpanaszokra: Mágneses testtartásjavító, diszkrét segítség az egyenes gerincért 2.990 Ft-ért + Ingyenes, országos házhoz szállítás.

Természetes gyógyír gerincpanaszokra: Mágneses testtartásjavító, diszkrét segítség az egyenes gerincért 2.990 Ft-ért + Ingyenes, országos házhoz szállítás.

A hajlott háttal az öregkort azonosítjuk, holott egyre többen küzdenek tartáshibával és gerincfájdalommal már fiatalon is. Ha a testtartásod hagy némi kivetnivalót maga után és szeretnél rajta időben javítani, akkor ajánlatunk tökéletes segítség lehet. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

4 990 Ft

2 000 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 26

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.09.26. - 2016.11.04.

A Medibon bón tartalma:
1 db Mágneses testtartásjavító hátpánt
+ Ingyenes, országos házhoz szállítás. 

A speciális hátpánt tépőzárral állítható a kívánt méretre (M-es változatban kapható, rugalmasan állítható).

Fontos: Több bónt is vehetsz saját részre és ajándékba is.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

Gyakran már fiatal hajtás korában eldől egy fáról, hogy később eldől-e, vagyis már gyermekkorban is vannak jelei annak, hogy később megsínyli-e a gerincünk az életmódunkat.

Éppen ezért, ha gyermekeden már jelentkeznek a helytelen testtartás tünetei, akkor érdemes a megelőzésre is hangsúlyt fektetni.

Sajnos nem ritka, hogy csak akkor foglalkozunk a problémával, amikor már fájdalom is kíséri. Te ne várj addig!

Az emberi test csontjai, szerkezete, váza, izomrendszere úgy lett „kitalálva”, hogy teljes egyensúlyban legyenek. A helytelen testtartás azonban kikezdi ezt a harmóniát, és ennek egyenes következménye a deformáció.

Ajánlatunk révén elkerülheted a tartáshibák súlyos következményeit, az izomsorvadást, megelőzheted, csillapíthatod a gerincproblémákból adódó hátfájást.

Most egy Mágneses testtartásjavító hátpánt lehet a tied, amihez bónunk részeként most az ország egész területén ingyenes házhoz szállítás jár. A hátpánt tépőzárral állítható a megfelelő méretre.

Hogyan javítja a testtartást a speciális mágneses hátpánt?

A mágneses terápiát már régóta használják fájdalomcsillapításra, hiszen oldja a stresszt, lazítja az izmokat és megszünteti a csontokban fellépő fájdalmat. A hátpántban lévő mágnes hatást gyakorol a rekeszizmokra, serkenti a vérkeringést, ezáltal csökkennek a testedben lévő panaszok. Viselése során a vállaid hátrahúzódnak, ami által a nyakad, fejed és a gerinced is kiegyenesedik. 

További szuper tény, miszerint

A hátpánt viselete nagyon kényelmes, és a legtöbb ruha alatt észrevétlen, így akár edzés, munka vagy iskola közben is hordhatod. Ajánlott minden nap használni, hogy testtartásod helyreálljon, és gerinc-, váll- vagy hátfájdalmaid enyhüljenek. 

Ahhoz, hogy a testtartás megfelelő legyen, és rögzüljön is a helyes állapot, elengedhetetlen a hátizmok megerősítése, a hátpánt „jóra” neveli a gerincoszlopot, és az itt található izomrendszert.

Természetes gyógyír a gerincpanaszokra. Kérd még ma, és óvd vele a tartásodat minden nap.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

www.aralatt.hu

A bón(ok) sorszámát, és a pontos szállítási címet küldd el a kuponbank@gmail.com e-mail címre, innen 1 munkanapon belül visszaigazolják, hogy rögzítették kiszállítási kérésedet.

WEBOLDAL

Beváltás helye

7632 Pécs,
Galamb utca 8.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laboratóriumi cukorbetegség-szűrőcsomag
EyeDrive lencsével ellátott egyfókuszú komplett szemüveg a vezetéshez

EyeDrive lencsével ellátott egyfókuszú komplett szemüveg a vezetéshez

Érték:

Megtakarítás:

50 310 Ft

28 320 Ft

Kedvezményes ár:

21 990 Ft

56%

Hátralévő idő:

0 nap 2:57:51

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek