Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Természetes megoldás a gerincpanaszok ellen: Mágneses testtartásjavító, diszkrét segítség az egyenes gerincért 2.990 Ft-ért + Ingyenes, országos házhoz szállítás.

Természetes megoldás a gerincpanaszok ellen: Mágneses testtartásjavító, diszkrét segítség az egyenes gerincért 2.990 Ft-ért + Ingyenes, országos házhoz szállítás.

Egérke néni - Így hívtuk régen azokat a kis öregeket, akiknek a gerincoszlopa annyira eldeformálódott az évek során, hogy csak hajlottan voltak képesek járni-kelni, mintha kerestek volna valamit a földön. Ijesztő, hogy ki vagyunk szolgáltatva a testünknek. Ha a testtartásod nem az igazi, és Te is érzed, hogy jó lenne rajta időben javítani, akkor ajánlatunk kapóra jöhet. (Olvass tovább, hogy megmenthesd a gerincedet.)

Érték:

Megtakarítás:

4 990 Ft

2 000 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.03.30. - 2016.06.08.

A Medibon bón tartalma:
1 db Mágneses testtartásjavító hátpánt
+ Ingyenes, országos házhoz szállítás. 

A speciális hátpánt tépőzárral állítható a kívánt méretre (M-es változatban kapható, rugalmasan állítható).

Fontos: Több bónt is vehetsz saját részre és ajándékba is.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

Az, hogy felnőttként milyen lesz a tartásunk, gyakran már gyermekkorunkban eldől. Ezért, ha csemetéden a helytelen testtartás jeleit látod, akkor érdemes már a megelőzésre is hangsúlyt fektetni.

Természetesen nem ritka az sem, hogy csak később veszed észre magadon, milyen görnyedten állsz, ülsz, vagy éppen a fájdalom hívja fel a figyelmedet erre a problémára.

Az emberi test csontjai, szerkezete, váza, izomrendszere úgy lett „kitalálva”, hogy teljes egyensúlyban legyenek. A helytelen testtartás azonban kikezdi ezt a harmóniát, és ennek egyenes következménye a deformáció.

Ajánlatunk révén elkerülheted a tartáshibák súlyos következményeit, az izomsorvadást, megelőzheted, csillapíthatod a gerincproblémákból adódó hátfájást. Most egy Mágneses testtartásjavító hátpánt lehet a tied, amihez bónunk részeként most az ország egész területén ingyenes házhoz szállítás jár. A hátpánt tépőzárral állítható a megfelelő méretre.

Hogyan javítja a testtartást a speciális mágneses hátpánt?

A gyógy-termék jellemzői: 

A mágneses terápiát már régóta használják fájdalomcsillapításra, hiszen oldja a stresszt, lazítja az izmokat és megszünteti a csontokban fellépő fájdalmat. A hátpántban lévő mágnes hatást gyakorol a rekeszizmokra, serkenti a vérkeringést, ezáltal csökkennek a testedben lévő panaszok. Viselése során a vállaid hátrahúzódnak, ami által a nyakad, fejed és a gerinced is kiegyenesedik. 

További szuper tény, miszerint

A hátpánt viselete nagyon kényelmes, és a legtöbb ruha alatt észrevétlen, így akár edzés, munka vagy iskola közben is hordhatod. Ajánlott minden nap használni, hogy testtartásod helyreálljon, és gerinc-, váll- vagy hátfájdalmaid enyhüljenek. 

Ahhoz, hogy a testtartás megfelelő legyen, és rögzüljön is a helyes állapot, elengedhetetlen a hátizmok megerősítése, a hátpánt „jóra” neveli a gerincoszlopot, és az itt található izomrendszert. Természetes segítség a gerincpanaszok ellen. Kérd még ma, és használd minden nap!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

www.aralatt.hu

A bón(ok) sorszámát, és a pontos szállítási címet küldd el a kuponbank@gmail.com e-mail címre, innen 1 munkanapon belül visszaigazolják, hogy rögzítették kiszállítási kérésedet.

WEBOLDAL

Beváltás helye

7632 Pécs,
Galamb utca 8. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laborvizsgálatcsomag Férfiaknak
Corvin főorvosi kardiológiai csomag

Corvin főorvosi kardiológiai csomag

Érték:

Megtakarítás:

44 000 Ft

21 510 Ft

Kedvezményes ár:

22 490 Ft

49%

Hátralévő idő:

3 nap 0:50:58

Vásárlók száma: 45

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban