Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Mágneses nyakpánt a nyak fájdalmainak csökkentésére, a hétköznapokra és sportoláshoz is 1.990 Ft-ért + ingyenes, országos házhoz szállítás.

Mágneses nyakpánt a nyak fájdalmainak csökkentésére, a hétköznapokra és sportoláshoz is 1.990 Ft-ért + ingyenes, országos házhoz szállítás.

A nyaki fájdalom a legtöbb ember számára ismerős állapot, de sokaknál gyakori probléma is. Ennek számtalan oka van. A csigolyaoszlop nyaki része a legmozgékonyabb terület, ami így igénybe van véve, miközben biztosítja a fej tartását is. Az életmódból adódó 8-10 órás monitor előtt görnyedés szintén hozzájárul a panaszaihoz. A fájdalom lehet akut, azaz villámcsapásként, hirtelen jelentkező, de krónikusan, fokozatosan is hatalmába kerítheti ezt a területet. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

2 990 Ft

1 000 Ft

Kedvezményes ár:

1 990 Ft

33%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.03.30. - 2016.06.08.

A Medibon bón tartalma:
1 db Mágneses nyakpánt
+ Ingyenes házhoz szállítás az ország területén. 

A nyakpánt egy méretben kapható: 40 cm hosszú és 10 cm széles. 

A terméket nem használhatják: pacemakert, inzulinpumpát, gyógyászati tapaszt viselő személyek és állapotos nők. 

Fontos: Több bónt is vehetsz saját részre és ajándékba is.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A nyaki szakaszt érintő krónikus izomfájdalom az egyik leggyakoribb probléma a mozgásszervi panaszokat illetően. Különösen azoknál jelentkezik, akik olyan foglalkozást űznek, ami terheli a vállövet (irodisták, számítógépes munkát végzők, fodrászok stb.).

Ugyanakkor a lelki, mentális problémák is gyakran kiütköznek fizikailag is, az érintett területen. A szorongás, a tartós stressz, a depresszió szintén hajlamossá tehet a nyaki merevségre, ahogyan a huzat és a hideghatás szintén.

Onnan tudhatod, hogy „kész a baj”, hogy ezen a területen szinte „beton-keménnyé” vállnak az izmok, melyek nyomásra mégis érzékenyek, és csomók tapinthatók ki a nyak környékén. Ezenkívül a fejed forgatása is fájdalommal jár.

Szerencsére több ezer év tapasztalata napjainkban valódi gyógyírt jelent erre a problémára is, méghozzá úgynevezett mágnesterápia formájában. A mágnes terápia elfogadott és bevált módszer a gyógyászatban. 

Ajánlatunk révén most egy Mágneses nyakpánt lehet a tied, ami kiválóan alkalmazható helyi kezelésként, terápiaként. A gyógy-nyakpánt egy méretben kapható, 40 cm hosszú, 10 cm széles. Bónod részeként, most ingyen megy házhoz az ország egész területén.

Hogyan enyhíti a nyaki panaszokat a Mágneses nyakpánt?

Ez a kényelmes „viselet” speciális, rugalmas szövetbe rejtett mágnes-korongokat tartalmaz, melyek az adott testrészre, vagyis a nyakra felhelyezve fejtik ki hatásukat. A megelőzés mellett többek között ízületi fájdalmak csökkentésére és az ízületek védelmére is szolgál. 

A mágnesek felgyorsítják a vér áramlását, és segítenek eltávolítani a szervezetből a káros lerakódásokat, így az adott testrész gyorsabban regenerálódik. 

Mit érzel, amikor viseled?

A mágneses nyakpánt kellemesen átmelegíti a nyakad és vállaid területét, ellazítja az izmokat, ezáltal segíthet az izmaid merevségének és fájdalmainak csökkentésében. A mágneses tér létfontosságú az emberi szervezet számára, és a hiánya szerepet játszhat a reuma, a szív-és érrendszeri problémák, alvászavar, általános fáradtság kialakulásában. 

Dióhéjban, így segít a mágnes a fájdalmakon:

Szerezd be a Mágneses nyakpántot, és a drága kenőcsökön kívül, spórold meg a reumatológust, a fájdalomról nem is beszélve. Most mindössze 1.990 Ft-ért lehet a tied ez a gyógy-eszköz, aminek hatékonyságát évezredek gyógyászata támasztja alá. Ráadásul, élhetsz bárhol az ország területén, mert most ingyenesen házhoz szállítják Neked.

Éjjel-nappal, sportolás alatt, sőt a mindennapok során is használhatod, és megkímélheted a nyaki csigolyát a túlzott terheléstől. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

www.aralatt.hu

A bón(ok) sorszámát, és a pontos szállítási címet küldd el a kuponbank@gmail.com e-mail címre, innen 1 munkanapon belül visszaigazolják, hogy rögzítették kiszállítási kérésedet.

WEBOLDAL

Beváltás helye

7632 Pécs,
Galamb utca 8. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Érelmeszesedés kockázatának vizsgálata vérvétel segítségével

Érelmeszesedés kockázatának vizsgálata vérvétel segítségével

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

20 010 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

57%

Hátralévő idő:

0 nap 15:02:09

Vásárlók száma: 18

Megkaptuk a kedvezményt!

Corvin nőgyógyászati szűrőcsomag választható Női, vagy Férfi nőgyógyász szakorvossal

Corvin nőgyógyászati szűrőcsomag választható Női, vagy Férfi nőgyógyász szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

25 000 Ft

9 510 Ft

Kedvezményes ár:

15 490 Ft

38%

Hátralévő idő:

0 nap 15:02:09

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban