Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Mágneses nyakpánt a nyak fájdalmainak csökkentésére, a hétköznapokra és sportoláshoz is 1.990 Ft-ért + ingyenes, országos házhoz szállítás.

Mágneses nyakpánt a nyak fájdalmainak csökkentésére, a hétköznapokra és sportoláshoz is 1.990 Ft-ért + ingyenes, országos házhoz szállítás.

A nyaki fájdalom a legtöbb ember számára ismerős állapot, de sokaknál gyakori probléma is. Ennek számtalan oka van. A csigolyaoszlop nyaki része a legmozgékonyabb terület, ami így igénybe van véve, miközben biztosítja a fej tartását is. Az életmódból adódó 8-10 órás monitor előtt görnyedés szintén hozzájárul a panaszaihoz. A fájdalom lehet akut, azaz villámcsapásként, hirtelen jelentkező, de krónikusan, fokozatosan is hatalmába kerítheti ezt a területet. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

2 990 Ft

1 000 Ft

Kedvezményes ár:

1 990 Ft

33%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.03.30. - 2016.06.08.

A Medibon bón tartalma:
1 db Mágneses nyakpánt
+ Ingyenes házhoz szállítás az ország területén. 

A nyakpánt egy méretben kapható: 40 cm hosszú és 10 cm széles. 

A terméket nem használhatják: pacemakert, inzulinpumpát, gyógyászati tapaszt viselő személyek és állapotos nők. 

Fontos: Több bónt is vehetsz saját részre és ajándékba is.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A nyaki szakaszt érintő krónikus izomfájdalom az egyik leggyakoribb probléma a mozgásszervi panaszokat illetően. Különösen azoknál jelentkezik, akik olyan foglalkozást űznek, ami terheli a vállövet (irodisták, számítógépes munkát végzők, fodrászok stb.).

Ugyanakkor a lelki, mentális problémák is gyakran kiütköznek fizikailag is, az érintett területen. A szorongás, a tartós stressz, a depresszió szintén hajlamossá tehet a nyaki merevségre, ahogyan a huzat és a hideghatás szintén.

Onnan tudhatod, hogy „kész a baj”, hogy ezen a területen szinte „beton-keménnyé” vállnak az izmok, melyek nyomásra mégis érzékenyek, és csomók tapinthatók ki a nyak környékén. Ezenkívül a fejed forgatása is fájdalommal jár.

Szerencsére több ezer év tapasztalata napjainkban valódi gyógyírt jelent erre a problémára is, méghozzá úgynevezett mágnesterápia formájában. A mágnes terápia elfogadott és bevált módszer a gyógyászatban. 

Ajánlatunk révén most egy Mágneses nyakpánt lehet a tied, ami kiválóan alkalmazható helyi kezelésként, terápiaként. A gyógy-nyakpánt egy méretben kapható, 40 cm hosszú, 10 cm széles. Bónod részeként, most ingyen megy házhoz az ország egész területén.

Hogyan enyhíti a nyaki panaszokat a Mágneses nyakpánt?

Ez a kényelmes „viselet” speciális, rugalmas szövetbe rejtett mágnes-korongokat tartalmaz, melyek az adott testrészre, vagyis a nyakra felhelyezve fejtik ki hatásukat. A megelőzés mellett többek között ízületi fájdalmak csökkentésére és az ízületek védelmére is szolgál. 

A mágnesek felgyorsítják a vér áramlását, és segítenek eltávolítani a szervezetből a káros lerakódásokat, így az adott testrész gyorsabban regenerálódik. 

Mit érzel, amikor viseled?

A mágneses nyakpánt kellemesen átmelegíti a nyakad és vállaid területét, ellazítja az izmokat, ezáltal segíthet az izmaid merevségének és fájdalmainak csökkentésében. A mágneses tér létfontosságú az emberi szervezet számára, és a hiánya szerepet játszhat a reuma, a szív-és érrendszeri problémák, alvászavar, általános fáradtság kialakulásában. 

Dióhéjban, így segít a mágnes a fájdalmakon:

Szerezd be a Mágneses nyakpántot, és a drága kenőcsökön kívül, spórold meg a reumatológust, a fájdalomról nem is beszélve. Most mindössze 1.990 Ft-ért lehet a tied ez a gyógy-eszköz, aminek hatékonyságát évezredek gyógyászata támasztja alá. Ráadásul, élhetsz bárhol az ország területén, mert most ingyenesen házhoz szállítják Neked.

Éjjel-nappal, sportolás alatt, sőt a mindennapok során is használhatod, és megkímélheted a nyaki csigolyát a túlzott terheléstől. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

www.aralatt.hu

A bón(ok) sorszámát, és a pontos szállítási címet küldd el a kuponbank@gmail.com e-mail címre, innen 1 munkanapon belül visszaigazolják, hogy rögzítették kiszállítási kérésedet.

WEBOLDAL

Beváltás helye

7632 Pécs,
Galamb utca 8. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Átfogó ultrahang szűrőcsomag Férfiaknak

Átfogó ultrahang szűrőcsomag Férfiaknak

Érték:

Megtakarítás:

42 000 Ft

21 010 Ft

Kedvezményes ár:

20 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 14:36:13

Vásárlók száma: 46

Megkaptuk a kedvezményt!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
Hasi ultrahang vizsgálat radiológus szakorvossal a belső szerveid állapotának ellenőrzése

Hasi ultrahang vizsgálat radiológus szakorvossal a belső szerveid állapotának ellenőrzése

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

7 510 Ft

Kedvezményes ár:

7 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 14:36:13

Vásárlók száma: 90

Megkaptuk a kedvezményt!