A modern fogfehérítés művészi szintje: Hollywood-i mosoly fehérítő kezelés, garantáltan magas minőségű fehérítő, zománckímélő anyaggal, az Izabella Dentálnál

A modern fogfehérítés művészi szintje: Hollywood-i mosoly fehérítő kezelés, garantáltan magas minőségű fehérítő, zománckímélő anyaggal, az Izabella Dentálnál

Ahogy nem mindegy, hogy mit eszel, mit veszel fel, milyen szépségápolási termékeket használsz stb., úgy a fogfehérítés terén sem árt, ha a zománcaid épsége érdekében, válogatós vagy. Most egy olyan speciális technológiát hoztunk el neked, ami garantáltan minőségi és abszolút fogbarát alapanyaggal teszi patyolatfehérré a mosolyod. (Tudj meg róla többet, görgess lejjebb és olvass tovább!)

Érték:

Megtakarítás:

75 000 Ft

38 010 Ft

Kedvezményes ár:

36 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.08.03. - 2018.10.10.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére teljes fogsorra szóló Hollywood-i mosoly Led-lámpás fogfehérítés (Fogászati Szövetség által bevizsgált fehérítő anyaggal) fogkőszedéssel és polírozással, amely kb. 2 órát vesz igénybe.

Egy személy egy bónt vásárolhat saját felhasználásra.

Részletes leírás

A fogak idővel, az elfogyasztott ételeknek, italoknak, szószoknak köszönhetően elszíneződnek, akár a körúti házak a rájuk rakódott szmogtól. Szerencsére van lehetőségünk arra, hogy ezt a folyamatot megakadályozzuk.

Aktuális ajánlatunk révén a VI. kerületi Izabella Dental sokak kedvenc fogorvosaira bízhatod magad, egy Hollywood-i mosoly fogfehérítésre.

Napjainkban már szinte minden drogériában találunk instant fogfehérítésre alkalmazható terméket, sokan ezekkel kísérleteznek, és nem feltétlenül gondolnak bele, hogy károsíthatják a fogzománcuk épségét. Ahogy minden speciális fogápolási tevékenységet, úgy a fogfehérítést is érdemes szakértőkre bízni!

Az ajánlat garantáltan minőségi és fogbarát - fogászati szövetség által bevizsgált (kontrollált) - fehérítő anyaggal készül az igazi, tartós, valóban vakítóan fehér hollywood-i mosolyod. 

A folyamatra 2 órát kell szánnod, hogy a végén valóban érezhesd mit jelent ténylegesen a hollywoodi mosoly. Készen állsz? Csapj le rá!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Izabella Dentál

Kezelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: info@izabelladental.hu vagy munkanapokon 9:00-19:00 óra között telefonon: +36 (20) 317-7777. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Izabella Dental 

1064 Budapest, Izabella u. 50.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laboratóriumi komplex felmérő vizsgálatcsomag gyomor-, bélrendszer -, hasnyálmirigy problémákra ...

Laboratóriumi komplex felmérő vizsgálatcsomag gyomor-, bélrendszer -, hasnyálmirigy problémákra ...

Érték:

Megtakarítás:

38 000 Ft

18 210 Ft

Kedvezményes ár:

19 790 Ft

48%

Hátralévő idő:

24 nap 17:47:46

Vásárlók száma: 36

Megkaptuk a kedvezményt!

Onkológiai tanácsadás Dr. Székely Judit onkológus szakorvossal a Benyovszky Orvosi Központban
Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.Fontos: az általunk kínált szolgáltatások magas higiéniai körülmények között történnek, és a koronavírus elleni óvintézkedési protokollok is életbe léptek. A vizsgálatokat, kezeléseket egészséges orvosok, munkatársak végzik, a rendelő, és az orvosi készülékek folyamatos fertőtlenítése mellett, továbbá nincs tömeges érintkezés, várakozás, mert mindenki időpontra érkezik. A kialakult rendkívüli helyzet miatt a megvásárolt bónok beváltási határidejét rugalmasan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!
Walkó Boglárka
ügyvezető


Tovább az oldalra