Hajszoltság, hajhullás, hiszti, hízás? Gyaníthatóan a pajzsmirigyed okozza: Speciális pajzsmirigy-, hormon-, immunrendszer-szűrés + 2 tumormarker + ...

Hajszoltság, hajhullás, hiszti, hízás? Gyaníthatóan a pajzsmirigyed okozza: Speciális pajzsmirigy-, hormon-, immunrendszer-szűrés + 2 tumormarker + ...

Mi lenne a sejtekkel, ha nem működne a pajzsmirigyünk? Ez a szerv szabályozza a sejtek energiafelhasználását és az anyagcsere „sebességét”. Szinte nincs olyan testi folyamat, amire ne lenne hatással a működése. Például a csontok növekedésére, a testsúlyra, vagy a szív- és az emésztőrendszer működésére is befolyással bír. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

32 850 Ft

17 860 Ft

Kedvezményes ár:

14 990 Ft

54%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 28

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.10.26. - 2017.12.29.

A Medibon bón tartalma: 1 fő részére speciális laboratóriumi Pajzsmirigy hormonszűrés, immunrendszer hormonvizsgálat, plusz 2 tumormarker vizsgálat.

A bón az alábbiakat tartalmazza: 

+ választható 2 tumormarker vizsgálat, ami például Hölgyek esetében lehet: CEA (emlő, tüdő, tápcsatorna), CA 125 II (petefészek); Férfiak esetében: PSA (prosztata), AFP (máj, here). A tünetek tükrében a Főorvos úr is tesz javalatot rá.

FONTOS: A vizsgálatra éhgyomorra kell érkezni.

Egészségpénztári információ: MKB EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A pajzsmirigy alul- vagy túlműködésével járó tünetek könnyen összekeverhetőek a stresszel vagy a helytelen életmód következményeivel. A krónikus fáradtság, az indokolatlan hízás, vagy fogyás, az ingadozó lelkiállapot, csak néhány a sok jellemző, és kellemetlen tünet közül.

Ajánlatunkkal azonban tovább már nem vezethet félre a saját tested, kiderülnek a tüneted okai a gyorsabb gyógyulás érdekében.

A következő tüneteket okozhatja a tévesen működő pajzsmirigy:

Az Orvosi Diagnosztika Központ csomagjának pontos tartalma, egy alapos pajzsmirigy hormonszűrés, immunrendszer hormonvizsgálat, plusz 2 tumormarker vizsgálat, Hölgyek esetében 2 nőgyógyászati, vagy Urak esetében 2 férfi tumormarker vizsgálat, plusz validált lelet, plusz a vérvételi díj, plusz a főorvosi leletértékelés (ráadásul Laborvezető Főorvostól).

Hogyan működik a pajzsmirigy?

Az agyalapi mirigy szabályozza közvetlenül a pajzsmirigy működését a TSH nevű hormon segítségével. A szabályozás rendkívül precíz, ha a mirigy nem termel elég hormont a TSH szint megnő, és ez a kóros eltérés hamar jelzi, hogy probléma van.

Jó tudni:

Terhesség alatt a megfelelő pajzsmirigyműködés elengedhetetlen feltétele a születendő gyermek ideális idegrendszeri fejlődésének. 

Hogyan orvosolható, ha probléma van?

A pajzsmirigy betegség kezelése hormonpótlással történik, az adagot személyre szabottan szakorvos állítja be. A TSH szint követése nyújt információt a kezelés eredményességéről.

Kiknek ajánlott kifejezetten ez a vizsgálatcsomag?

Miért érdemes elvégeztetned ezt a speciális laborvizsgálat csomagot?

Mert a pajzsmirigy-szűrés, hormon-, és immunrendszer valamint tumor vizsgálattal már korai időszakban kiderülnek az esetleges eltérések, és ilyenkor még könnyen, egyszerűen  orvosolhatóak, ezzel pedig a súlyosabb betegségeket is megelőzheted. A krónikus elhízásnak, vagy például a hajhullásnak is elejét veheted!

Dr. Sanih Loai laborvezető főorvos magánrendelőjében, sorban állás nélkül, kényelmesen, néhány perc alatt eshetsz túl a vérvételen, amelyet akkreditált laborban értékel ki.

Ne hagyd, hogy félrevezessen a saját szervezeted. Bízd a diagnózist profikra ezzel az ajánlattal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia
A vizsgálatra ezen a számon lehet időpontot egyeztetni:
+36 (20) 982 81 75

(Hétfő-Péntek délelőtt, de főleg a vérvételi napokon: hétfő, szerda 8:00-12:00-ig) (a vizsgálatra éhgyomorra kell érkezni)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia
1066 Budapest,
Oktogon tér 4. II.emelet 22.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
10 alkalmas 3 az 1-ben alakformáló program az ÚJ Physiomins MEDI Blue géppel

10 alkalmas 3 az 1-ben alakformáló program az ÚJ Physiomins MEDI Blue géppel

Érték:

Megtakarítás:

90 000 Ft

65 010 Ft

Kedvezményes ár:

24 990 Ft

72%

Hátralévő idő:

5 nap 11:07:39

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!

Emlőrák megelőző emlő ultrahang vizsgálat radiológus szakorvossal

Emlőrák megelőző emlő ultrahang vizsgálat radiológus szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

12 000 Ft

6 010 Ft

Kedvezményes ár:

5 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 11:07:44

Vásárlók száma: 40

Megkaptuk a kedvezményt!