Lejárt

Ne legyen kín egyetlen falat se! Kiderítheted ételallergia v. intolerancia okozza-e a tüneteket: Laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat 30 v. 2 bónnal 60 ételmintával.

Ne legyen kín egyetlen falat se! Kiderítheted ételallergia v. intolerancia okozza-e a tüneteket: Laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat 30 v. 2 bónnal 60 ételmintával.

Szinte nincs olyan háziorvos, aki ne szembesülne azzal, hogy néhány betege ismételt emésztési panaszokkal jár vissza hozzá hétről-hétre eredménytelenül. Ezeknek a pácienseknek a gyógyszeres kezelés ellenére is kínos és fájdalmas állapotot idéz elő az emésztésük. Ha Te is kanosszát jársz az orvosodnál a probléma miatt, akkor most jó helyen keresed a megoldást! Olvass tovább…

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

18 500 Ft

Kedvezményes ár:

16 500 Ft

53%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.05.27. - 2015.08.05.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló ételintolerancia vizsgálat vérből 30 ételmintával(a leggyakoribbakkal)

Lényeges: A bónért egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a vizsgálat után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárral: MKB EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha van, hogy úgy érzed, majd kipukkansz; máskor meg erős görcs gyötör, mintha, hasba talált volna egy focilabda; sőt az sem ritka, hogy egésznap a WC-én ücsörögsz, mert „túl gyors” az emésztésed; és olyan is előfordul, hogy benn reked, aminek ki kellene jönnie…

Akkor nem állnak tőled távol az emésztési problémák, melyek minden tünete kellemetlen.

Tudtad, hogy az olyan szimptómák, mint a tompa, de állandó fejfájás, a rendszeres bőrpanaszok, a folyton kiújuló ekcéma vagy a Stan és pan effektus (elhízás vagy kóros soványság) szintén aggodalomra adhatnak okot és összefüggésbe hozhatóak az általad elfogyasztott ételekkel, és a szervezeted ezekre adott reakcióival?

Nem ritka, hogy az orvosi körutak eredménytelenek, mert az elvégzett vizsgálatok nem találnak kimutatható betegséget, vagy a tüneteket alátámasztó szervi elváltozst.

A megfelelő diagnózis felállítását az a feltételezés tette mégis lehetővé, miszerint az említett panaszok hátterében ételintolerancia állhat. A megoldást az hozta el, amikor a vérből vizsgálhatóvá vált, hogy a páciens szervezete termel-e valamilyen ellenanyagot bizonyos ételféleségekkel szemben.

Amennyiben termel, akkor a megoldás egyszerűen az adott étel elhagyása. Ebben az esetben a tünetek célzott diétával, akár gyógyszerek nélkül, természetes úton is megszüntethetőek.

Ételintolerancia vagy ételallergia?

Az ételintoleranciával szemben az ételallergiát egyszerűbb beazonosítani, mivel utóbbi esetén a szimptómák szinte rögtön és hevesen jelentkeznek. Ezzel szemben az ételintolerancia sokkal alattomosabb, mert jelzései nagyban függnek az elfogyasztott étel mennyiségétől, a panaszok pedig akár napokkal később jelentkezhetnek. Így nehéz felismerni. A két probléma között az is nagy különbség, hogy az ételallergiát az immunrendszer okozza, míg az intoleranciát az emésztőrendszer váltja ki.

!!!! A kérdés tisztázása érdekében mindenképpen ajánlott szakemberhez fordulnod, mert könnyen félrekezelheted magad, ami komolyabb következményekkel is járhat.

A tünetek kiváltó oka lehet maga az élelmiszer, az élelmiszer magas hisztamin tartalma vagy hisztamin felszabadító képessége illetve az élelmiszerek feldolgozása, érlelése, tartósítása során felszabaduló biogén aminok, valamint a tartósítószerek, adalékanyagok. 

Kevesen tudják, de a napjainkban „divatos” laktóz és glutén érzékenység is ételintolerancia. 

A következő tünetek bármelyike ételintoleranciára utalhat: 

Ajánlatunkkal egy részletes ételintolerancia vizsgálaton vehetsz részt, melyet vérből végez 30 vagy 2 bónnal, akár 60 ételmintával az Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia Központ orvosa.

Az intoleranciát okozó élelmiszer a szérumból az ALLEISASCREEN tesztekkel mutatható ki, a megemelkedett IgG4 szint alapján. 

Az ALLEISASCREEN-ről: Az allergének egy tesztcsíkon vannak elhelyezve. Az allergén meghatározás különböző összetételű paneleken történik. 

Hogyan végzik a vizsgálatot? 

Vérvétel után a laboratórium a vért lecentrifugálja és a szérumból a tesztmetódusnak megfelelően elvégzi a vizsgálatot. A kapott teszteredmény kiértékelése után a kezelőorvos megkapja a leletet, amely tartalmazza a kvantitatív (mennyiségi), RAST osztályba sorolt és szöveges eredményt is.

A kezelőorvos az anamnézis és a diagnosztikai eredmények alapján javaslatot tesz a megfelelő diétára, amely betartása mellett hamar tünetmentesség érhető el. Ez az eliminációs diéta, amely azt jelenti, hogy a kérdéses élelmiszert ki kell iktatni az étrendedből az ajánlott időtartamra (min. 3 hónapra).

Derítsd ki ezzel a vizsgálattal, hogy mi okoz problémát az emésztésednek, hogy ezentúl egyetlen falat se okozhasson Neked kínokat!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

A vizsgálatra ezen a számon tudsz időpontot egyeztetni:
+36 (20) 982 81 75 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1066 Budapest,
Oktogon tér 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Monitorszűrő (kék fény szűrő) dioptriás szemüveg készítés a Nádor Optikában előleg

Érték:

Megtakarítás:

58 000 Ft

36 010 Ft

Előleg:

5 990 Ft

62%

Hátralévő idő:

7 nap 4:19:05

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

22 500 Ft

5 000 Ft

Előleg:

3 300 Ft

22%

Hátralévő idő:

0 nap 4:18:12

Vásárlók száma: 46

Megkaptuk a kedvezményt!

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel  a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Egy vagy több felszínű fogtömés, alábéleléssel, állapotfelméréssel a belvárosi Pearl Dent Esztétikai fogászatban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

8 400 Ft

Előleg:

4 400 Ft

32%

Hátralévő idő:

7 nap 4:18:05

Vásárlók száma: 23

Megkaptuk a kedvezményt!