Laboratóriumi egészségellenőrző vizsgálatcsomag: Általános daganatszűrés + Pajzsmirigyszűrés + Vérkép + Vizeletvizsgálat + Reuma faktor vizsgálat +…

Laboratóriumi egészségellenőrző vizsgálatcsomag: Általános daganatszűrés + Pajzsmirigyszűrés + Vérkép + Vizeletvizsgálat + Reuma faktor vizsgálat +…

Kezdd 2018-at úgy, hogy kideríted, milyen területeken van szüksége az immunrendszerednek segítségre ahhoz, hogy hosszan és tartósan élvezhesd az egészség áldásos állapotát, és minden fronton a legjobbat hozhasd ki az életedből! (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

30 500 Ft

16 000 Ft

Kedvezményes ár:

14 500 Ft

52%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.01.08. - 2018.02.28.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló Egészségellenőrzési csomag, pajzsmirigyhormonnal és daganatszűréssel

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a vizsgálat után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal:
Tempo, AXA, Generali Providencia, MKB, Patika Pénztár, Új Pillér, Dimenzió Egészségpénztár, Vasutas EP., OTP Egészségpénztár, Vitamin Egészségpénztár, Aranykor Egészségpénztár, Medicina Egészségpénztár, Allianz EP

Leletkiadás: 3 munkanap

Kérhető szakértői véleményezés grafikai leletmagyarázóval, helyszínen fizetendő 4000 Ft-ért, ebben az esetben a lelet 7 munkanap.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Rossz a közérzeted? Fáradtan, leverten, sápadtan jársz-kelsz az irodában? Semmi nem hoz lázba, de többször érzed lázasnak magad? Lehet, hogy a főnököd szerint kicsattansz az egészségtől, de, ha belül hiányzik az a bizonyos „stabilitás”, akkor valószínűleg a szervezeted szerint rád férne egy alapos kivizsgálás, hogy valóban minden fronton rendben vagy-e. Nincs erre jobb alkalom egy új év kezdeténél. 

Ajánlatunk révén a Gellért Medical Laborban egy alapos laborvizsgálattal történő komplex szűrési és egészségellenőrzési, állapotfelmérő csomagot kapsz, amely az alább vizsgálatokra terjed ki:

A felsorolásból is jól láthatod, hogy nem szimpla, hanem egy abszolút részletes laborvizsgálaton vehetsz részt, mely révén a laborlelet birtokában, a megfelelő szakorvos segítséget nyújthat majd a diagnózis felállításában. A labor, a lelet ismeretében tud tanácsot adni, hogy a továbbiakban merre indulj el, és kit keress a panaszaiddal.  

Azontúl, hogy átfogó képet kapsz az aktuális egészségi állapotodról az esetlegesen benned lappangó kórok is időben lelepleződhetnek. A Gellért Medical Laborban időpontra érkezel, így várakoznod sem kell, és az eredményeket is megkapod 5 napon belül, e-mailben. 

Az időben felismert betegségek jóval eredményesebben kezeltethetőek,
így akár a kórházat is elkerülheted.

Miért nem lehet eleget emlegetni a pajzsmirigyet?

Mert a nyak alsó részén elhelyezkedő mirigy, két olyan hormon termeléséért is felelős, melyek befolyásolják az anyagcserénket. Azontúl, hogy a pajzsmirigy hormon szabályozza a szervezetünk anyagcseréjét, részt vesz a növekedésben, fontos szerepe van a szexuális és az agyi működésben is.

A pajzsmirigy által termelt hormonok segítik elő a sejtek oxigén felvételét is, azáltal pedig az alapvető tápanyagok sejtszintű hasznosulását is lehetővé teszik. Működése szinte minden szervre hatást gyakorol, éppen ezért fontos, hogy megfelelő legyen. Mind a túl, mind pedig az alulműködés komoly egészségügyi következményekkel járhat.

Az ingerlékenység, hízás, hajhullás csupa-csupa olyan tünet, aminek a hátterében a pajzsmirigyed nem megfelelő működése állhat. Sőt, akár meddőség esetén is gyanakodhatsz rá.

Most számtalan rizikófaktornak utánajárhatsz: 

Megtudhatod károsodtak-e az ízületeid, és, ha igen, milyen mértékben; megfelelően működnek-e az olyan szerveid, mint a máj és a vese; veszélyeztet-e daganat; és azt is kiderítheted, hogy esetleg mi miatt érzed rosszul vagy furcsán, de nem elég jól magad.

Adjon biztonságot számodra ez a komplex vizsgálatcsomag a jövőre nézve is.
Kérd mihamarabb!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Gellért Medical Labor

A vizsgálatra, online bejelentkezéssel lehet időpontot foglalni (a labor népszerűségére való tekintettel, érdemes mihamarabb): idopont.gellertlabor.hu

WEBOLDAL

Beváltás helye

Gellért Medical Labor
1114 Budapest,
Kemenes u. 4., fszt. 4.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül+...

Monitorszűrő szemüveg dioptriával/dioptria nélkül+...

Érték:

Megtakarítás:

59 550 Ft

39 560 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

12 nap 4:27:37

Vásárlók száma: 45

Megkaptuk a kedvezményt!

3 alkamas Hősokk terápia
Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal

Komplett szemüvegkészítés látásvizsgálattal

Érték:

Megtakarítás:

34 070 Ft

24 180 Ft

Kedvezményes ár:

9 890 Ft

71%

Hátralévő idő:

3 nap 5:27:46

Vásárlók száma: 40

Megkaptuk a kedvezményt!