Glutén, laktóz - Neked kerülnöd kell őket? Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával, vagy 2 bónnal 60 ételmintával

Glutén, laktóz - Neked kerülnöd kell őket? Főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat a 30 leggyakoribb ételmintával, vagy 2 bónnal 60 ételmintával

A görcsölő gyomor, a szüntelen puffadás, sőt a hevesen dobogó szív, a tartósan fennálló köhögés és még a vissza-visszatérő bőrtünetek hátterében is ételérzékenység állhat. A jelenség azonban gyakran összetéveszthető az allergiával, és megfelelő kivizsgálás nélkül magában hordozza a félrekezelés veszélyét. Az ételintolerancia pontos diagnózis után tünetmentessé tehető. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

35 000 Ft

16 500 Ft

Kedvezményes ár:

18 500 Ft

47%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.09.17. - 2018.11.26.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló főorvosi laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat 30 ételmintával, lelettel, kiértékeléssel (a leggyakoribb ételmintákkal, a részletes lista az ajánlat galériájában megtalálható) 

Lényeges: A bónért egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a vizsgálat után, a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárral: MKB EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Nehéz elképzelni, hogy a gyerekkorunk óta szeretett ételek okozhatják minden problémánkat, legalábbis a kínosabbakat. Bizonyos tápanyagokra, összetevőkre ugyanis érzékenyen reagálhat a szervezetünk. A tünetek a kellemetlentől egészen a fájdalmasig terjedhetnek. 

Mivel a szimptómák alapján nehezen különíthető el az ételintolerancia az ételallergiától, mindenképpen érdemes orvosi segítséget kérni. Például a napjainkban előtérbe került egyre több embert érintő laktóz- és gluténérzékenység is ételintolerancia. 

Előfordulhat, hogy valaki már réges-régen szenved egy  betegségtől, anélkül, hogy tisztában lenne azzal, hogy ételérzékenység okozza, ami ráadásul könnyen orvosolható is lenne.

A következő tünetek utalhatnak ételintoleranciára: 

A tünetek kiváltó oka lehet az élelmiszer maga, vagy a magas hisztamin tartalma, vagy a hisztamin felszabadító képessége, illetve az élelmiszerek feldolgozása, érlelése, tartósítása során felszabaduló biogén aminok, valamint a tartósítószerek, adalékanyagok. 

Most kiderítheted, mi a megfelelő számodra, és mi nem az!

Ezzel az ajánlattal egy részletes ételintolerancia vizsgálaton vehetsz részt, melyet vérből végez 1 bónnal 30 ételmintával, vagy 2 bónnal 60 ételmintával (a pontos listák a Galériában) az Orvosi Diagnosztika Központ laborvezető főorvosa, Dr Sanih Loai közreműködésével, aki több mint 20 éve praktizál, a kvalitásához érdekes adalék, hogy a 2014-es Astellas-díjas Laboratórium szakdolgozói csoport vezetője. Az intoleranciát okozó élelmiszert a szérumból az ALLEISASCREEN tesztekkel mutatja ki, a megemelkedett IgG4 szint alapján.

Hogyan végzik a vizsgálatot, és hogyan gyógyítható az ételintolerancia? 

Vérvétel után(csak pici mennyiség kell hozzá) a laboratórium a vért lecentrifugálja, majd a szérumból a tesztmetódusnak megfelelően elvégzi a vizsgálatot. A kapott teszteredmény kiértékelése után a Főorvos úr megkapja a leletet, amely tartalmazza a kvantitatív (mennyiségi), RAST osztályba sorolt és szöveges eredményt is.

Fontos: A Főorvos úr az anamnézis, és a diagnosztikai eredmények alapján javaslatot tesz a megfelelő étrendre, amely betartása mellett hamar tünetmentesség érhető el.Ez az úgynevezett  eliminációs diéta, amely azt jelenti, hogy a kérdéses élelmiszert ki kell iktatni az étrendedből az ajánlott időtartamra (minimum 3 hónapra).

Kérd a vizsgálatot, hogy mihamarabb gond nélkül falatozhass!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Orvosi Diagnosztika és Fizioterápia

A vizsgálatra ezen a számon tudsz időpontot egyeztetni hétfőtől-péntekig délelőtt: +36 (20) 982 8175

(a vizsgálatra éhgyomorra kell érkezni)

Vérvétel időszaka: hétfő

WEBOLDAL

Beváltás helye

Orvosi Diagnosztika
1067 Budapest, Eötvös u. 16. (az Oktogontól egy utcányira)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Lényeges ultrahang vizsgálatok egy csomagban Hölgyeknek

Lényeges ultrahang vizsgálatok egy csomagban Hölgyeknek

Érték:

Megtakarítás:

54 000 Ft

27 010 Ft

Kedvezményes ár:

26 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 8:34:42

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésével
Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat hazavihető, írásos lelettel a Budai Magánorvosi Centrumban előleggel

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat hazavihető, írásos lelettel a Budai Magánorvosi Centrumban előleggel

Érték:

Megtakarítás:

12 000 Ft

10 080 Ft

Kedvezményes ár:

1 920 Ft

84%

Hátralévő idő:

0 nap 8:34:42

Vásárlók száma: 42

Megkaptuk a kedvezményt!