Lejárt

Komplett belgyógyászati vizsgálat: Nyugalmi és terheléses EKG + koleszterin-, vércukorszint-, testzsírszázalék mérés + … = 39.000 Ft helyett 13.990 Ft!

Komplett belgyógyászati vizsgálat: Nyugalmi és terheléses EKG + koleszterin-, vércukorszint-, testzsírszázalék mérés + … = 39.000 Ft helyett 13.990 Ft!

Emlékszel arra a logikai játékra, ami ötletesen az ördöglakat nevet kapta? Nem volt egyszerű „kibogozni a szálait”. Az emberi test is egy bonyolult eleven „lakat”, ami időnként szintén analizálást igényel. Különösen olyankor, ha nem érzed jól magad, de nem tudod az okát. Ilyenkor „ördöglakatod kibogozását” érdemes belgyógyászra bízni.

Érték:

Megtakarítás:

39 000 Ft

25 010 Ft

Kedvezményes ár:

13 990 Ft

64%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2014.07.01. - 2014.09.10.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló általános belgyógyászati fizikális vizsgálat; (kb. 40 perc)

Személyre szóló tanácsadás és a vizsgálat lelete a vizsgálat
után pár nappal kérhető.
Gyerekeknél 14 éves kortól végzik!

Igény vagy szükség esetén: A BOMC (nagyrutin laboratóriumi vizsgálati csomag) a bónnal rendelkezők részére 7500 Ft.

Egészségpénztári információk: Patika EP; Axa EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP

Részletes leírás

 (Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ez a bón a beutalód egy teljes körű belgyógyászati kivizsgálásra, méghozzá nem is akárhova, hanem a nagynevű Budai Magánorvosi Centrumba, ahol várakozás nélkül sorra kerülsz, hiszen időpontra érkezel. 

A belgyógyászati vizsgálat és a kardiológia mindig is a körülményes, ugyanakkor legeredményesebb vizsgálatok közé tartoztak. Sok esetben azonban, ha el szeretnénk jutni egy kardiológushoz vagy egy alapos belgyógyászati kivizsgálásra, alapos indokot kell találnunk rá, hogy beutalót szerezhessünk, vagy, hogy ne hónapokkal később kapjunk időpontot. Ezt most elfelejtheted!

Az átfogó belgyógyászati kivizsgálás , amit intéztünk Neked, sok más mellett egy komplex EKG vizsgálatot is tartalmaz!

A bón egészen pontosan ennél jóval többet nyújt, hiszen a következő vizsgálatokat kapod a részeként: általános belgyógyászati fizikális vizsgálat; szív- és tüdő hallgatózás; hasi betapintás; vérnyomásmérés; rizikófaktorok felmérése családi és egyéni kórelőzmény felvétele; antropometriai adatok mérése (testsúly, testmagasság, BMI, derék körfogat); nyugalmi EKG vizsgálat; terheléses EKG vizsgálat; testzsírszázalék, testösszetétel mérése; vércukor vizsgálat; koleszterinszint mérés. 

Ráadásul mindezt a nívós szakértelemmel bíró Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumban veheted igénybe kényelmes és vonzó körülmények között, professzionális szakorvosi figyelemtől övezve!

Az EKG vizsgálattal feltérképezhető a szív elektromos tevékenysége, mely révén valamennyi szívbetegség időben kiszűrhető, észrevehető. Ez a nagyszerű, régóta eredményesen alkalmazott orvosi eszköz vizsgálhatóvá teszi a percenkénti szívverések számát, szabályosságát, a szív ingerképzését, ingervezetését, inger- és ritmus zavarait, a szívizomzat oxigénhiányát, károsodását. Többek között a szívkamrák nagyságáról is információt ad. Nagyon hasznosnak bizonyul az is, hogy az EKG képes kimutatni a szedett gyógyszerek szívműködést befolyásoló (mellék)hatásait is.

A nyugalmi EKG mellett, a Budai Magánorvosi Centrumban terheléses EKG vizsgálatot is végeznek a bónod részeként. Ennek során folyamatosan mérik a vérnyomásodat, és az EKG és pulzus monitorozással egybekötve fokozatosan emelkedő terheléssel a pulzusszámod maximális megemelésére törekszenek. Ez azért nagyon fontos diagnosztikai rész, mert a szíved vérellátásának romlása esetén kideríthető a koszorús erek szűkülete, és a vérnyomás nem megfelelő megemelkedése is leleplezhetővé válik. Emellett egyéb fontos rendellenességekre is időben fény derülhet.

A vércukorszint rendszeres vizsgálata szintén egyike a létfontosságú diagnosztikai területeknek, hiszen nem csak bizonyos szövődményektől védhet meg minket a tartósan jó vércukor, de rendszeres méréssel a cukorbetegség is elkerülhető. Mivel a cukorbetegség eleinte szinte tünetmentes, kezdeti stádiumáról időben csak a vércukorszint mérése jelenthet. A magas vércukorszint alattomos rombolást végezhet a szervezetben, tönkreteheti az érrendszert, és ezáltal valamennyi belső szerv működését is negatívan befolyásolhatja. A vércukorszint mérésnek köszönhetően ez a végzetes kór időben felismerhető, és gyógyszeres kezeléssel, diétával élhetővé tehető. Ezzel a vizsgálattal elkerülhetjük a vese- és szívproblémákat, megelőzhetjük az érszűkületet, vagy akár a súlyos cukorbetegség esetén kialakuló vakságot is!

Napjaink „divatossá vált” kifejezése, a koleszterin, a hiedelmekkel szemben nem feltétlenül jár romboló hatással.  Mivel különböző koleszterintípusok léteznek, így azok hatása is eltérő a szervezetünkben. Alapvetően két fő típusról beszélhetünk a koleszterin kapcsán: Az LDl-ről és a HDL koleszterinről. Ha az előbbiből túl sok van a szervezetben lerakódhat az erek falán és érszűkületet okozhat, olyannyira, hogy akár a szívet és az agyat tápláló artériák is elzáródhatnak! A HDL, azaz a jó típusú koleszterin viszont segíthet a szívroham elkerülésében. Azonban, ha utóbbiból túl kevés van a szervezetben, nagymértékben megnőhet a szívinfarktus kockázata.

Mikor ajánlott elvégeztetni ezt a vizsgálatot?

A mindig-en kívül:

A Budai Orvosi Magáncentrum komplex EKG vizsgálata  révén meg tudhatod, milyen formában van a fizikumod; milyen kockázati tényezőkkel számolhatsz; adott esetben,mennyit és hogyan érdemes edzened; mennyit ajánlott fogynod az egészséged érdekében. De sok más mellett azt is kiderítheted, hogy tested hány százaléka izom a zsír mellett, és hogy mit és mennyit érdemes enned, ahhoz, hogy hosszútávon makkegészséges maradhass.

A vizsgálat után pár nappal kérheted a leletedet és személyre szóló tanácsadást is kaphatsz az eredmények tükrében. Ha gyermeked egészségi állapota kapcsán is szeretnél biztosra menni, akkor a jó hír az, hogy a vizsgálat már 14 éves kortól elvégezhető!

Az egészség kincs, így nem csoda, hogy a legbonyolultabb ördöglakat őrzi. Erősítsd meg ezzel a bónnal!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Budai Magánorvosi Centrum

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon hétfőtől-péntekig 11:00-14:00 között: +36 (1) 794 39 80; +36 (20) 356 43 53
vagy elektronikusan: info@budaioltokozpont.hu 

WEBOLDAL

Beváltás helye

1117 Budapest,
Fehérvári út 82.
(Bejárat a Bánát utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

3 alkalmas LPG arc- és nyak kezelés

3 alkalmas LPG arc- és nyak kezelés

Érték:

Megtakarítás:

28 500 Ft

8 510 Ft

Előleg:

5 000 Ft

30%

Hátralévő idő:

4 nap 12:30:52

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Szakorvosi urológiai szűrés ultrahanggal, és laboratóriumi PSA vizsgálat, előleggel

Szakorvosi urológiai szűrés ultrahanggal, és laboratóriumi PSA vizsgálat, előleggel

Érték:

Megtakarítás:

29 850 Ft

4 860 Ft

Előleg:

5 000 Ft

16%

Hátralévő idő:

6 nap 12:30:50

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

 Essence rejuvenizációs kezelés Derma Pennel, hyaluronsavval a Lavender Centerben előleg

Essence rejuvenizációs kezelés Derma Pennel, hyaluronsavval a Lavender Centerben előleg

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

12 100 Ft

Előleg:

5 000 Ft

40%

Hátralévő idő:

2 nap 12:30:54

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!