Ez lejárt, de ha szeretné igénybe venni még tudunk belőle biztosítani kedvezménye-sen, írjon ide: medibon@

medibon.hu

A tisztaság EGÉSZség: Kolon-hidroterápia + belgyógyász szakorvosi konzultáció 21.000 Ft helyett 8.500 Ft-ért.

A tisztaság EGÉSZség: Kolon-hidroterápia + belgyógyász szakorvosi konzultáció 21.000 Ft helyett 8.500 Ft-ért.

Tegyük fel, nem takarítasz sűrűn, de azért, ha már az ablakon se látsz ki a kuplerájtól, és a tévé képernyője is homályos a portól, mégis előveszed a portörlőt, és belevágsz. A szervezet takarításával nem érdemes ennyit várni! A felhalmozódott salakanyagok ugyanis kaucsuk-szerű lerakódást eredményeznek a bélrendszeredben, emiatt pedig számos éltető tápanyag nem, vagy legalábbis nem megfelelő mértékben és módon szívódik fel. Ebből következnek a bőrbetegségek, a hízás, és egyéb kellemetlen panaszok.(Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

21 000 Ft

12 500 Ft

Kedvezményes ár:

8 500 Ft

60%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.08.09. - 2016.11.09.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 1 alkalmas kolon-hidroterápia, belgyógyásszal történő konzultációval. (kb. 40 perc + a konzultáció, összesen kb. 1 órás elfoglaltság)

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Axa EP, Adoszt EP, Aranykor EP, Tempo EP, K&H EP, Dimenzió EP, Generali EP, Posta EP, OTP EP, Honvéd EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ajánlatunk igazi társ lesz a tested takarításában egy 1 alkalmas kolon-hidroterápia formájában, amely az első lépést jelentheti számodra, a makulátlan belső tisztaság felé. 

Mi is az a kolon-hidroterápia?

A Vita-Pharm Magánklinikán 13 éve végzik ezt a méregtelenítő, tisztító kezelést. A colon a vastagbél orvosi-latin kifejezése, a hidroterápia, azaz vízterápia, a teljes vastagbél váltakozó meleg-hideg hőmérsékletű vízzel történő tisztítását jelenti. 

A kolon-hidroterápia célja a vastagbél megszabadítása a lerakódott székletmaradványoktól, gázoktól, bomlástermékektől és méreganyagoktól. Ezek az egész szervezetünket megterhelik, és emiatt nem tudunk a legideálisabb módon működni, ez pedig betegségekhez vezethet.

Ez egy gyors, hatékony, és fájdalommentes terápia, amelyet korszerű géppel végeznek.

A kolon-hidroterápia előkészületei:

A kezelés legoptimálisabb hatásához elő kell készíteni a szervezetedet, ezért a lefoglalt időpontod előtt 2 nappal már mellőzni kell a narancs, a mák, és a puffasztó ételek fogyasztását. Előző este enyhe hashajtó bevétele javasolt székletlazítás, és nem hashajtás céljából(pl.:Regulax, Tisasen tbl., Darmpflege, hashajtó tea.). A lefoglalt időpontod előtt 1 órával pedig már nem javasolt az étkezés 

Hogyan történik a kolon-hidroterápia?

Belgyógyász szakorvossal történő konzultációval kezdődik, amely során beszámolhatsz az esetleges panaszaidról is a szakembernek. A kezelés közben hasi masszázs segítségével öblítik át a teljes vastagbelet váltakozó hideg-meleg vízzel. A vastagbél szakszerűen végzett, tiszta, szűrt vízzel történő átmosása az egyik leghatásosabb módszer az emésztőrendszer nagytakarítására.

Ezt a kezelést egy zárt rendszerű, kézi vezérlésű gép segítségével végzik. Oldalt fekvő helyzetben kell lennünk amikor egy műanyag egyszer használatos csövet vezetnek a végbél utolsó szakaszába, ami olyan érzéssel jár, mint gyermekkorunkban egy lázcsillapító kúp felhelyezése. Ez után kényelmesen hanyatt fordunk betakarva, és már kezdődhet is a tisztítás.

Panaszok esetén a szakorvosok 3-5 kezeléses kolon-hidroterápia kúrát javasolnak 5-7 napos időközzel, ez már jelentős eredményhez vezethet. A terápia egyébként panaszmentesen is mindenki számára javasolt félévente 1 alkalommal.

Milyen konkrét problémákra jó a kolon-hidroterápia?

Tünetekre: candida, allergia, méregtelenítés, ízületi megbetegedések, bőr problémák, székrekedés, emésztési problémák, elhízás, immunrendszer erősítése, egyes daganatos megbetegedések, krónikus vastagbélgyulladás, irritabilis colon syndroma, fáradékonyság, alvászavar. 

Megelőzésre: narancsbőr kialakulásának megelőzése, védekezőképesség – immunerősítés, koncentráló képesség javítása, fizikai aktivitás növelése, vitaminok felszívódásának növelése, hiánytünetek mérséklése, bőrünk kitisztulása. 

Az évek alatt megtapadt, akár több kilónyi megkövesedett bélsártól is megszabadulhatsz néhány kezelés hatására, ám az emésztőrendszered tisztítása kapcsán is sokkal többről van szó, mint csupán a salakanyagok eltávolításáról.

Javul a tápanyagok felszívódása, egészséges színűvé válik, és tisztul a bőr, a fáradékonyságot egészséges tetterő váltja fel a kezelés hatására. Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Vita-Pharm Magánklinika

Kezelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55.

Rendelési idő: Kedd és Csütörtök 14:00-tól 19:00-ig. 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Vita-Pharm Magánklinika
1148 Budapest, V
ezér utca 156.
(Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Menedzserszűrés: 8 vizsgálat egyetlen alkalommal, akár hétvégén is, előleg

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

23 100 Ft

Előleg:

14 900 Ft

28%

Hátralévő idő:

4 nap 13:56:29

Vásárlók száma: 175

Megkaptuk a kedvezményt!

Kombinált UH csomag, azaz 4 ultrahang vizsgálat 1-ben a Benyovszky Orvosi Központban előleg

Kombinált UH csomag, azaz 4 ultrahang vizsgálat 1-ben a Benyovszky Orvosi Központban előleg

Érték:

Megtakarítás:

85 700 Ft

43 800 Ft

Előleg:

8 400 Ft

51%

Hátralévő idő:

1 nap 13:57:31

Vásárlók száma: 120

Megkaptuk a kedvezményt!

Sejtmegújító, exkluzív Human Regenerator Power JET kezelés

Sejtmegújító, exkluzív Human Regenerator Power JET kezelés

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

10 100 Ft

Előleg:

2 500 Ft

51%

Hátralévő idő:

3 nap 13:56:29

Vásárlók száma: 32

Megkaptuk a kedvezményt!