2 órás HIPNOTERÁPIA okleveles klinikai hipntoterapeutától. Segíthet a dohányzásról leszokásról, a fóbiákon, a pszichoszomatikus betegségeken, depresszión, ...

2 órás HIPNOTERÁPIA okleveles klinikai hipntoterapeutától. Segíthet a dohányzásról leszokásról, a fóbiákon, a pszichoszomatikus betegségeken, depresszión, ...

Teher alatt nő a pálma, minden kezdet nehéz, legjobb szakács az éhség.  Bár ismerjük ezeket a népi bölcsességeket, ha nehéz helyzetbe kerülünk (káros szenvedély, önbizalomhiány, depresszió, stb.), mégsem találunk bennük vigasztalást. Most egy specialista segítségével oldhatjuk meg gondjainkat.

Érték:

Megtakarítás:

16 000 Ft

6 100 Ft

Kedvezményes ár:

9 900 Ft

38%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 21

Hátralévő bónok száma: 4

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.04.02. - 2018.05.11.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló 2 órás hipnoterápia okleveles klinikai hipntoterapeutától

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

Szijjártó Dávid professzionális klinikai hipnoterapeuta szerint az élet sokszor éppen azért annyira elviselhetetlenül nehéz, mert csak így képes megfelelő változásra sarkallni az embert. 

Ezt a bónt mindenképpen ajánljuk figyelmedbe! Most egy 2 teljes órás hipnoterápián vehetsz részt, amit Szijjártó Dávid okleveles klinikai hipntoterapeuta irányításával vehetsz igénybe, aki az A.I.A (American International Association of Hypnosis) nemzetközi hipnózis szervezet kiváló magyarországi terapeutája.

Amiben segíthet (a teljesség igénye nélkül)

Fóbiák, stressz, pánik, félelmek, depresszió, szorongás, bulímia, anorexia, önbizalom hiány, dohányzásról leszokás, szex és párkapcsolat, cukorbetegség, fogyás, túlsúly, pénzügyi siker, elengedés, pszichoszomatikus betegségek.

Amit Szijjártó Dávid okleveles klinikai hipnoterapeutáról
még tudni érdemes:

A professzionális szakember pályája során több pszichológiai irányzattal megismerkedett, de meglátása szerint a hipnózis és hipnoterápia megfelelő alkalmazásával lehet a leggyorsabban feltárni, kezelni a különböző lelki és szomatikus betegségeket. 

Segítségét empatikusan, megfelelő belső indíttatásból ajánlja fel. Az életet, így problémáinkat is nem részekben, hanem teljes egészében szemléli munkája során, és eszerint oldja a belső blokkokat pácienseiben.

Fontos tudnivalók a hipnózisról

A hipnózis a konkrét lelki problémák feltárását követően, speciális technikák segítségével dolgoztatja a tudatalattit, annak érdekében, hogy a mentális bajok mielőbb megszűnhessenek. Alkalmazása ma már az orvostudomány részét képezi.

Az embereknek csak kb. 5%-a nem hipnotizálható, így például:

Hogyan történik a hipnózis?

A hipnózis ülve, esetleg fekve történik, kényelmes pózban. Közben nem veszíted el az eszméletedet, és mindenre emlékszel majd, ami közben elhangzik.

A módszer lényege az a bizonyított tény, miszerint minden, amit valaha megtapasztaltál az életedben, az elraktározódik az elmédben. A tudatalatti elme úgy működik, mint egy számítógép, és „programozottá" válik. A tudatos elme válogatni és tanulni tud abból az információból, amely tudatosan nem figyelhető meg. A hipnózis segítségével megoldásokat, javaslatokat tud küldeni a szakember a tudatalattinak. A hipnózis mély állapotában a tudatalatti a fókuszált figyelem eredményeként készséggel el is fogadja ezeket az indukciókat, javaslatokat. Vagyis ez egy kiváló módszer a tudatalattiddal való közvetlen kommunikációhoz. Már önmagában is izgalmas!

A hipnózis egy olyan tudományosan megerősített technika, amely felgyorsítja a lelki-pszichikai változási folyamatot. Nem egyenlő a relaxációval, mert utóbbival ellentétben, a hipnózis során végig éber vagy.

Biztonságos és hatékony eszköz, mely megfelelő terapeuta segítségével nagy javulásokat eredményezhet az életedben. Erőteljes, egyszerű, nyugtató és kiváló stresszoldó. Fizikai gyógyulásunkat kimagaslóan képes feljavítani, a regenerálódás folyamatát jelentősen felgyorsítja. 

Bár egyetlen alkalom is elegendő lehet az erőteljes pozitív változáshoz, jellemzően 2-3 alkalom szükséges a probléma teljes megoldásához. A hipnoterápia természetesen egy beszélgetéssel kezdődik, melynek célja: megismerkedés veled és a problémájáddal, illetve megismerkedés a mély relaxáció kellemes élményével. Az eset összetettségétől függően átbeszélésre kerül, hogy kb. mennyi ülésre lehet szükség, milyen időközönként. A hipnózis mellett különböző bontó technikákkal igyekszik a hipnoterapeuta feltárni a lelki problémáid valódi okait. 

Hazánkban meglehetősen kevesen mesterei ennek a területnek, Szijjártó Dávid azonban egyike a szakavatott klinikai hipnoterapeutáknak. Ha mindig is érdekelt a hipnózis, és szeretnéd mihamarabb felülírni a testi-lelki problémákat, csapj le erre a nagyszerű alkalomra, és folytasd az évet tehermentesebben!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

KözépPont Életvezetési Központ

Bejelentkezés, előzetes telefonos időpont-egyeztetés alapján történik.
Hétfő-Péntek 8:00-19:00 óráig tudsz bejelentkezni ezen a számon:
+36 (30) 307 3403

WEBOLDAL

Beváltás helye

KözépPont Életvezetési Központ
1055 Budapest,
V. kerület
Markó utca 1/b.
(a Parlament mellett)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Gerincoszlopnyújtás KiroMED Prof - Gravitációs gerincnyújtó paddal

Gerincoszlopnyújtás KiroMED Prof - Gravitációs gerincnyújtó paddal

Érték:

Megtakarítás:

5 200 Ft

2 210 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

42%

Hátralévő idő:

8 nap 7:39:32

Vásárlók száma: 38

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
IBR-SYSTEM® allergiaszűrés, terápiás eljárás a tartós panaszmentességért

IBR-SYSTEM® allergiaszűrés, terápiás eljárás a tartós panaszmentességért

Érték:

Megtakarítás:

18 500 Ft

8 510 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

46%

Hátralévő idő:

13 nap 7:39:27

Vásárlók száma: 37

Megkaptuk a kedvezményt!