A kezed akár a smirgli?<br />
Paraffinos kézápolás, a selymes, fiatal és puha tapintásért. Különösen 35-40 év felettieknek, nemre való tekintet nélkül. 

A kezed akár a smirgli?
Paraffinos kézápolás, a selymes, fiatal és puha tapintásért. Különösen 35-40 év felettieknek, nemre való tekintet nélkül. 

A szél, a hideg, a fűtés, a mosogatás, a házimunka… Minden kiszárítja a kezeidet? Ha a simogatásod, vagy a kézfogásod olyan akár a smirgli, és véres repedések szelik a kézfejedet, érdemes intenzívebb ápolásba kezdeni, mert a hagyományos kézkrémek ilyenkor már nem hoznak látványos, érezhető eredményt. Ajánlatunkkal a kezeid visszanyerhetik fiatalosságukat, ápoltságukat, újra bársony lehet az érintésed, amivel szeretteidet ajándékozod meg. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

7 990 Ft

5 000 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

63%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.12.04. - 2018.02.05.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére 1 alkalmas paraffinos kézápolás, a selymes és puha tapintásért. Különösen 35-40 év felettieknek, nemre való tekintet nélkül. (Kb. 20-25 perc.)

Fontos szabályok a kezelés előtt:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az őszi-téli időszak igazi támadás a kéz érzékeny bőre ellen. Ráadásul az öregedés jelei az arcunk és a nyakunk után itt jelentkeznek elsőként. Ezt szintén fokozhatja a repedező, pergamenszerű kiszáradt bőr. Amikor már egy kézfogás vagy egy anyag érintése is fájdalmat okoz, nem beszélve arról, hogy az érintésünk smirgliként szántja végig társunk bőrét, a kézkrémek semmit sem érnek.

Ilyenkor intenzívebb ápolásra van szükség. Ajánlatunk révén most a kézápoló kezelések etalonja vár rád a Kontúr Szalon jóvoltából, ahol most egy Paraffinos kezelésen vehetsz részt. Újra selymes, puha, fiatalos lehet a tapintásod. Különösen 35-40 év felettieknek ajánljuk, nemre való tekintet nélkül. 

Ajánlatunk egy alkalmat tartalmaz, de szükség esetén több bónt is vásárolhatsz. A kezelés már az első alkalommal érzékletes, látványos eredménnyel bír, s napok múlva is tapasztalhatod annak kiváló, jótékony hatását. Az erősen igénybe vett és kiszáradt bőr ápolására kúraszerűen ajánlott alkalmazni. Ez állapottól függően  5-6 kezelést jelenthet.

Amit a paraffinos kézápolásról tudni érdemes

A paraffin kezelés az ápoló anyagok, gyógykrémek bejuttatását segíti elő, mivel a meleg hatására a pórusok kitágulnak és ezáltal jobb lesz a felszívódás, fokozódik a vérkeringés, ezáltal erősíti a kötőszöveteket, elősegíti a bőr belülről való épülését. 

Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A paraffinos kezelés mély hidratáló kezelés, amely nem csak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja, ezáltal a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik. 

Hogy történik a kezelés?

Krémes  paraffinban megforgatják a kézfejeidet, ezután frottír kesztyűben 15 percig melegen tartják, egy speciális készülék segítségével majd egy mozdulattal eltávolítják a paraffin maradványokat.

A végeredmény bársonyos bőrérzet, hamvasság. Készülj a közelgő ünnepekre, és kerüld el a smirgli-hatást ezzel a szuper kényeztető, természetes megoldással!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Kontúr Alakformáló Központ

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni 9:00-17:00 óra között: +36 (30) 716 54 43 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.) 

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9:00-19:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest,
Hársfa utca 10/b.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laborvizsgálatcsomag Férfiaknak
Thermage M rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelés

Thermage M rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelés

Érték:

Megtakarítás:

12 500 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

2 490 Ft

80%

Hátralévő idő:

3 nap 21:26:29

Vásárlók száma: 19

Megkaptuk a kedvezményt!

VÉKONYÍTOTT LENCSÉS UV szűrő réteges, komplett  szemüvegkészítés

VÉKONYÍTOTT LENCSÉS UV szűrő réteges, komplett szemüvegkészítés

Érték:

Megtakarítás:

47 360 Ft

31 370 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

5 nap 21:25:27

Vásárlók száma: 44

Megkaptuk a kedvezményt!