3 nap 2 éjszaka 2 főnek Hajdúszoboszlón a Hotel Kristályban*** + Félpanzió (svédasztalos reggeli, kétfogásos menüvacsora) + Szaunahasználat

3 nap 2 éjszaka 2 főnek Hajdúszoboszlón a Hotel Kristályban*** + Félpanzió (svédasztalos reggeli, kétfogásos menüvacsora) + Szaunahasználat

Az éves rohanás, munka valamennyi kapcsolatunkat "bedarálja”. Ha nem csak a televízió előtt szeretnél időt tölteni a pároddal kettesben, vagy nem csak skypon beszélnél a legjobb barátoddal/barátnőddel/testvéreddel/anyukáddal stb., akkor itt az alkalom, hogy kivegyetek néhány nap szabadságot, és Magyarország egyik legjobb fürdővárosában lazítsatok. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

38 000 Ft

18 010 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

47%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.08.27. - 2017.10.13.

A Medibon bón tartalma:
3 nap 2 éjszaka szállás 2 fő részére Hajdúszoboszlón a Hotel Kristály***-ban
+ félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és kétfogásos menüvacsora) 
+ szaunahasználat
+ Ingyenes wifi
+ Ingyenes parkolás

FONTOS:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az egymásra szánt idő felbecsülhetetlen értékkel bír, és a jó időnél nincs kedvezőbb erre. Képzeld el, hogy egy kellemes szobában, kényelmes ágyban úgy ébredsz, hogy a napi rutin nem teszi tönkre a pillanatot, hogy végre lassíthatsz kicsit. Nincs hova rohanni, és a főzés sem a te feladatod, minden adott a pihenéshez, és ezt az időt azzal töltheted, akivel szeretnéd.

Most 3 napot 2 éjszakát tölthettek el az általad választott személlyel (lásd fentebb)  a Hotel Kristályban Hajdúszoboszlón.

És, ha ennyi idő nem lenne elég, jó hír, hogy több bónt is vehetsz, és ezáltal megduplázhatod/ megtriplázhatod az időtartamot. Mi több, akár több embert is meglephetsz a bónnal, és igazi csapatépítést is “rendezhetsz” a szeretteiddel ezen a csodás üdülőhelyen.

Ha autóval érkeztek, a parkolásra sem lesz gondotok, mert a szálloda területén ingyenes lehetőség kínálkozik erre.

A félpanziós ellátás jóvoltából igazi terülj-terülj asztalkám mellett élvezhetitek a reggeli madárcsicsergést a korlátlan svédasztalnak hála. Az egész napos wellness után (mert nem érdemes kihagyni a híres hajdúszoboszlói gyógyvizet sem), pedig kétfogásos menüvacsorával lakhattok jól. A vacsorát kérhetitek az igényeitekhez és egészségetekhez mérten diabetikus, laktóz érzékeny, vegetáriánus vagy gluténmentes formában is. (Ezt a foglalásnál előre kell jelezni a szállodának.)

Szuper hír! A bónt a nyári időszakban is felhasználhatod.

Miért pont Hajdúszoboszló?

Miért ne? Hajdúszoboszló, a vizek városa, Budapesttől 240 km-re helyezkedik el. Magyarország egyik leglátogatottabb fürdővárosa. A gyógy-, és strandfürdő (kb. 700 méter) minden korosztály számára szolgáltatások sokaságát kínálja, legyen szó akár pihenésről, kikapcsolódásról vagy gyógyulásról. 

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő 1927 óta várja a gyógyulni vágyókat. A kiváló minőségű, a maga nemében egyedülállónak mondható gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. 

A fürdő további jótékony hatása mutatható ki mozgásszervi, kopásos betegségeknél, illetve még számtalan különböző bántalom esetében. A gyógyfürdő évente több ezer embernek ad lehetőséget pihenésre, illetve gyógyulásra, ezért az évek során a fürdő többször is bővítésen, korszerűsítésen esett át. 1998-ban épült meg a fürdő jelenlegi főépülete. Azóta három belső, illetve négy külső, élményelemekkel gazdagított medencével, és több mint negyvenféle gyógykezeléssel várja vendégeit.

Hajdúszoboszló a fürdők által kínált lehetőségek mellett még számos programmal kecsegtet. A város egész évben több gasztronómiai és kulturális esemény színhelye. Az Aquapark a szállástól 5 percre található autóval, ha ezt az élményt se hagynátok ki.

Lazítsatok Magyarország legjobb gyógyvizében, egyetek és aludjatok jókat, hogy élményekkel gazdagon folytathassátok a hétköznapokat!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hotel Kristály

Időpontot foglalni a bónod kódjával tudsz, és legkésőbb 48 órával az érkezés előtt módosíthatod azt, ellenkező esetben a bónt felhasználtnak tekinti a szolgáltató!

Időpontegyeztetés: +36 (52) 557-750 vagy +36 (30) 848-6056, info@hotelkristaly.hu;

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap 08:00-12:00 és 15:00-18:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Hotel Kristály
4200 Hajdúszoboszló,
Bányász utca 35.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció kardiológus szakorvossal.

Alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat és konzultáció kardiológus szakorvossal.

Érték:

Megtakarítás:

18 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

8 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

1 nap 13:48:32

Vásárlók száma: 57

Megkaptuk a kedvezményt!

1 havi 16 kezeléses speciális és személyre szabott Physiomins fogyasztó kúra

1 havi 16 kezeléses speciális és személyre szabott Physiomins fogyasztó kúra

Érték:

Megtakarítás:

136 000 Ft

113 010 Ft

Kedvezményes ár:

22 990 Ft

83%

Hátralévő idő:

8 nap 13:48:25

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Valami nincs rendben gyermeked egészségével? Részletes gyermekgyógyászati kivizsgálás szakorvostól.