3 nap 2 éjszaka 2 főnek Hajdúszoboszlón a Hotel Kristályban*** + Félpanzió (svédasztalos reggeli, kétfogásos menüvacsora) + Szaunahasználat

3 nap 2 éjszaka 2 főnek Hajdúszoboszlón a Hotel Kristályban*** + Félpanzió (svédasztalos reggeli, kétfogásos menüvacsora) + Szaunahasználat

Az éves rohanás, munka valamennyi kapcsolatunkat "bedarálja”. Ha nem csak a televízió előtt szeretnél időt tölteni a pároddal kettesben, vagy nem csak skypon beszélnél a legjobb barátoddal/barátnőddel/testvéreddel/anyukáddal stb., akkor itt az alkalom, hogy kivegyetek néhány nap szabadságot, és Magyarország egyik legjobb fürdővárosában lazítsatok. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

38 000 Ft

18 010 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

47%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.08.27. - 2017.10.13.

A Medibon bón tartalma:
3 nap 2 éjszaka szállás 2 fő részére Hajdúszoboszlón a Hotel Kristály***-ban
+ félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és kétfogásos menüvacsora) 
+ szaunahasználat
+ Ingyenes wifi
+ Ingyenes parkolás

FONTOS:

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az egymásra szánt idő felbecsülhetetlen értékkel bír, és a jó időnél nincs kedvezőbb erre. Képzeld el, hogy egy kellemes szobában, kényelmes ágyban úgy ébredsz, hogy a napi rutin nem teszi tönkre a pillanatot, hogy végre lassíthatsz kicsit. Nincs hova rohanni, és a főzés sem a te feladatod, minden adott a pihenéshez, és ezt az időt azzal töltheted, akivel szeretnéd.

Most 3 napot 2 éjszakát tölthettek el az általad választott személlyel (lásd fentebb)  a Hotel Kristályban Hajdúszoboszlón.

És, ha ennyi idő nem lenne elég, jó hír, hogy több bónt is vehetsz, és ezáltal megduplázhatod/ megtriplázhatod az időtartamot. Mi több, akár több embert is meglephetsz a bónnal, és igazi csapatépítést is “rendezhetsz” a szeretteiddel ezen a csodás üdülőhelyen.

Ha autóval érkeztek, a parkolásra sem lesz gondotok, mert a szálloda területén ingyenes lehetőség kínálkozik erre.

A félpanziós ellátás jóvoltából igazi terülj-terülj asztalkám mellett élvezhetitek a reggeli madárcsicsergést a korlátlan svédasztalnak hála. Az egész napos wellness után (mert nem érdemes kihagyni a híres hajdúszoboszlói gyógyvizet sem), pedig kétfogásos menüvacsorával lakhattok jól. A vacsorát kérhetitek az igényeitekhez és egészségetekhez mérten diabetikus, laktóz érzékeny, vegetáriánus vagy gluténmentes formában is. (Ezt a foglalásnál előre kell jelezni a szállodának.)

Szuper hír! A bónt a nyári időszakban is felhasználhatod.

Miért pont Hajdúszoboszló?

Miért ne? Hajdúszoboszló, a vizek városa, Budapesttől 240 km-re helyezkedik el. Magyarország egyik leglátogatottabb fürdővárosa. A gyógy-, és strandfürdő (kb. 700 méter) minden korosztály számára szolgáltatások sokaságát kínálja, legyen szó akár pihenésről, kikapcsolódásról vagy gyógyulásról. 

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő 1927 óta várja a gyógyulni vágyókat. A kiváló minőségű, a maga nemében egyedülállónak mondható gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. 

A fürdő további jótékony hatása mutatható ki mozgásszervi, kopásos betegségeknél, illetve még számtalan különböző bántalom esetében. A gyógyfürdő évente több ezer embernek ad lehetőséget pihenésre, illetve gyógyulásra, ezért az évek során a fürdő többször is bővítésen, korszerűsítésen esett át. 1998-ban épült meg a fürdő jelenlegi főépülete. Azóta három belső, illetve négy külső, élményelemekkel gazdagított medencével, és több mint negyvenféle gyógykezeléssel várja vendégeit.

Hajdúszoboszló a fürdők által kínált lehetőségek mellett még számos programmal kecsegtet. A város egész évben több gasztronómiai és kulturális esemény színhelye. Az Aquapark a szállástól 5 percre található autóval, ha ezt az élményt se hagynátok ki.

Lazítsatok Magyarország legjobb gyógyvizében, egyetek és aludjatok jókat, hogy élményekkel gazdagon folytathassátok a hétköznapokat!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hotel Kristály

Időpontot foglalni a bónod kódjával tudsz, és legkésőbb 48 órával az érkezés előtt módosíthatod azt, ellenkező esetben a bónt felhasználtnak tekinti a szolgáltató!

Időpontegyeztetés: +36 (52) 557-750 vagy +36 (30) 848-6056, info@hotelkristaly.hu;

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap 08:00-12:00 és 15:00-18:00

WEBOLDAL

Beváltás helye

Hotel Kristály
4200 Hajdúszoboszló,
Bányász utca 35.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

3 alkalmas Gerinc Selfness program, Magyarországon CSAK a Gerinc Műhelyben

3 alkalmas Gerinc Selfness program, Magyarországon CSAK a Gerinc Műhelyben

Érték:

Megtakarítás:

28 000 Ft

14 500 Ft

Kedvezményes ár:

13 500 Ft

52%

Hátralévő idő:

0 nap 23:42:19

Vásárlók száma: 9

Megkaptuk a kedvezményt!

Orvoscsoport által összeállított 5 kezeléses testreszabott Physiomins alakformáló SIKER-kúra

Orvoscsoport által összeállított 5 kezeléses testreszabott Physiomins alakformáló SIKER-kúra

Érték:

Megtakarítás:

42 500 Ft

32 510 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

76%

Hátralévő idő:

15 nap 22:46:04

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban