Intenzív belső comb karcsúsító akció: 3 hét alatt 18 kezelés, és megszűnik a combok csókja, azaz a belső combok kidörzsölődése

Intenzív belső comb karcsúsító akció: 3 hét alatt 18 kezelés, és megszűnik a combok csókja, azaz a belső combok kidörzsölődése

„Jaj, úgy élvezem én a strandot, Ottan annyira szép és jó …” Vagy annyira mégsem? A nyári meleget a lenge ruhák, rövid szoknyák teszik elviselhetőbbé, a gond akkor kezdődik, amikor kénytelen vagy mellőzni ezeket (is) a belső combjaidra telepedett egymást dörzsölő zsírréteg miatt. Ez a terület az egyik legnehezebben alakítható rész a testünkön, amihez sokszor kevésnek bizonyul az önsanyargató diéta és a kemény edzés is. Ezért hoztuk el neked ezt az ajánlatot! (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

73 500 Ft

37 510 Ft

Kedvezményes ár:

35 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.07.08. - 2018.09.21.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló három hetes intenzív belsőcomb-fogyasztó akció. (3 hét alatt 18 kezelés)
Heti 1 alkalmanként kb. 70-75 perc. 

A csomag az alábbi kezeléseket tartalmazza alkalmanként: 

FONTOS: 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

„Chub rub”, azaz a combok csókja egyre többek számára okoz kínos és fájdalmas perceket a nagy melegben.  Az összeérő belső combok minden mozdulatnál egymáshoz dörzsölődnek, a melegtől izzadtan, ami akár odáig fajulhat, hogy a kezdeti vörösödést sebek követik.

Ha az edzés, a diéta csődöt mondott, vagy idő és energiahiányból adódóan ezeket meg se próbáltad, jó hírünk van számodra! Most egy olyan módszerrel teheted karcsúbbá belső combjaidat, amiről már a televízióban is beszéltek és többek életét tette komfortosabbá.

Egy három hetes intenzív belsőcomb-fogyasztó kezeléskombináción vehetsz részt az Alak Műhely berkein belül, ahol profi segítséggel és a legmodernebb testkezelésekkel válhatsz meg a belső combodat borító zsírrétegtől, de lássuk, mit is jelent ez pontosan:

A három hetes intenzív belső comb-fogyasztó kezeléskombináció tartalma, Hölgyeim és Uraim a következő:

Mindez három hét alatt 18 kezelést jelent, alkalmanként pedig kb. 70-75 perc kényelmes csinosodást. A kezelésre mindenki máshogy reagál, de 0,5 - 1,5 cm között várható a belső combjaid kerületcsökkenése. Maximum 120 kg testsúlyig javasoljuk a csomagot. Az eredményt imádni fogod!

Néhány szó a kezelésekről és hatékonyságukról

A kavitációs zsírbontás igazi fegyver a narancsbőrrel és a makacs zsírpárnákkal szemben, mert a kezelés helyén a zsírsejtek gyakorlatilag megsemmisülnek. A sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós alakformálást, fogyást nyújt, de mindezt fájdalom és szike nélkül teszi. Szuperhatékony!  A megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre, vagyis jelentősen csökken annak az esélye, hogy a kezelés után visszahízol.

A lipolézer egy lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer, ami csak a megcélzott területen hat a zsírsejtek ellen és abszolút fájdalommentes kezelésben részesít. A kezelés során tenyérnyi nagyságú lézer-lapokat erősítenek a belső combjaidra. A lézer energiája bontja a zsírsejtek membránját, amelyeken így  kis áteresztő lyukak jönnek létre, a zsír trigliceriddé alakul, majd kifolyik a zsírsejtekből, és természetes úton távozik a szervezetedből. A végeredmény: nagyságrendekkel kisebb zsírsejtek, láthatóan karcsúbb vonások.

EMS, más néven elektrostimuláció hatékony és egészséges alakformáló módszer, ami egyben feszesíti, megóvja a megereszkedéstől a kezelt területet, vagyis az immár karcsúbb belső combjaidon nem fog lifegni a bőr. Mindeközben pedig az EMS serkenti a vérkeringésedet, erősíti és ellazítja a fáradt izmaidat is. Nagyon kellemes érzés.

A nyirokterápia vagy hullámmasszázs során – egy speciális „szaunaruhában” – enyhe, ritmikus nyomáshullámok masszírozzák át a testedet. Közben 30-60 °C –os tisztító, melegítő hatású infrasugárzás hatol négy centiméter mélyen a bőröd alá. Ez stimulálja a belső szerveidet és segít megtisztulni a méreganyagoktól. Javítja a vér és nyirokkeringésedet, így a tested gyorsabban bontja le a zsírokat, és egyben regenerálja is önmagát, miközben a bőröd tápanyag-ellátását, a szöveteid rugalmasságát is fokozza.

Jól látható, hogy a testkezelések legjava lett összeválogatva ebben az ajánlatban, ahhoz, hogy valóban élvezhesd a nyarat. Csapj le rá, nehogy lemaradj!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Alak Műhely

Időpontegyeztetéssel tudsz menni a kezelésekre: 
Szedlacsek Enikő +36 (70) 332 9979; 

Nyitva tartás: Kedd - Péntek: 9:00 - 20:00
(utolsó kezelési időpont 19:00 óra)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Alak Műhely

1073 Bp., Barcsay utca 16.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

5 alkalmas sebészeti beavatkozástól mentes, zsíreltávolító módszer ORVOSI géppel

5 alkalmas sebészeti beavatkozástól mentes, zsíreltávolító módszer ORVOSI géppel

Érték:

Megtakarítás:

99 950 Ft

79 960 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

80%

Hátralévő idő:

3 nap 14:30:53

Vásárlók száma: 25

Megkaptuk a kedvezményt!

Komplementer gyógyászati góckutatás a szervezeted 64 pontján, írásos kiértékeléssel.

Komplementer gyógyászati góckutatás a szervezeted 64 pontján, írásos kiértékeléssel.

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

2 nap 14:30:54

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!

Polaris 7 Crystal Harmony kezelés, előtte-utána energetikai állapotfelméréssel