Ez lejárt, a friss ajánlatokért kérjük kattints az Ajánlatok menüpontra.

Forrósodjon fel a hangulat! Gyógyvizes élmény két főnek 5 nap, 4 éj szállás, félpanzióval a Kehida Termál Panzióban. 8.200 Ft előleggel! (A fennmaradó összeget a helyszínen SZÉP-kártyával is fizetheted)

Forrósodjon fel a hangulat! Gyógyvizes élmény két főnek 5 nap, 4 éj szállás, félpanzióval a Kehida Termál Panzióban. 8.200 Ft előleggel! (A fennmaradó összeget a helyszínen SZÉP-kártyával is fizetheted)

Kehidakustány télen-nyáron igazi kincsesbánya a termálvíz kedvelői számára. Az őszi időszakban romantikus, páros feltöltődéssel is kecsegtető wellness-oázis. Kár lenne kihagyni, ahogy ajánlatunkat is. Olvass tovább.

Érték:

Megtakarítás:

79 600 Ft

39 800 Ft

Előleg:

8 200 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.10.21. - 2017.03.10.

A Medibon bón tartalma:
4 nap 5 éj szállás 2 fő részére a Kehida Thermal Gyógy- és élményfürdő területén található Kehida Termál Panzióban.
+ félpanziós ellátás 

Fontos részletek: a kedvezményes ára 39.800Ft, az előleg 8.200Ft, ezért a helyszínen fizetendő (akár SZÉP kártyával is): 31.600Ft

Felárak és idegenforgalmi adó: 

Előre jelzéssel igénybe vehető: 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ha nektek nem elég 3 nap 2 éjszaka a feltöltődésre, mert az őszi hajsza több pihenést tesz indokolttá, ajánlatunkkal most igazán kedvező áron tölthettek el 5 napot 4 éjszakát kettesben a Kehida Thermal Gyógy és élményfürdő területén, csendes, idilli környezetben található Kehida Termál Panzióban. 

Ahogy hűl az idő, úgy vágyunk egyre inkább egy kis melegségre, Kehidakustányban ebből sem lesz hiány, hiszen a gyógyfürdő termálja 43°C fokos vízzel járul hozzá egészségünk, lelki épségünk őrzéséhez.

Az őszi pompa különösen varázslatos, ha egy üdülőparadicsomban élvezheted másodmagaddal, ahol semmire sincs gondod. A kényelmedet szolgálja az ajánlathoz tartozó félpanziós ellátás is.

A panzió otthonos étterme házias ízekkel tömi tele a pocakotokat. A bőséges reggeli 8:00 és 10:00 óra között vár, így nem kell túl korán ébredni, mert később is jut finom falat.

A vacsorát 17:30 és 19:00 között szolgálják fel, és az aznapi ajánlataikból, illetve ropogós frissen sültekből lehet választani. A szobák fürdőszobával, tv-vel, hűtőszekrénnyel vannak felszerelve. A földszinten étterem és nyitott terasz található

A közelben lovaglásra, horgászatra és a kirándulásra is lehetőség kínálkozik. Ráadásul a panzió vendégei számára kedvezményes fürdőbelépő jegyet is biztosítanak.

Kehidakustány mesés tájával, a vidék idilljével, és 43°C fokos termálvizével évek óta a családok, pihenni és gyógyulni vágyók kedvelt üdülőhelye. A termálfürdő fedett és szabadtéri élményfürdővel, hullámmedencével, úszómedencével, gyermekpancsolókkal, pezsgőszigettel, szauna-oázissal, pool-bárral, csúszdákkal, wellness és gyógyászati részleggel csábítja a fürdőzés szerelmeseit, a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat. 

Ragadd magadhoz a feltöltődés páratlan páros lehetőségét ezzel az ajánlattal, és érezzétek jól magatokat az őszi melankólia ellenére (vagy azzal együtt)!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Kehida Termál Panzió

Szállásfoglalás írásban szükséges neved, telefonszámod, bónkód(jaid) megadásával, és a kívánt foglalási idősáv megjelölésével.

Információ szállásfoglalásról és akcióról: 
+36) 30 / 735 – 4225 (9:00-17:00-ig)

Foglalást, kizárólag e-mailben fogad el a panzió: info.kehida@gmail.com. (Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudnak felvenni, amely az e-mail útján történt megerősítést követően válik véglegessé.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Kehida Termál Panzió
8784 Kehidakustány,
Dr. Kovács Lajos sétány 3.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

VÉKONYÍTOTT LENCSÉS UV szűrő réteges, komplett  szemüvegkészítés

VÉKONYÍTOTT LENCSÉS UV szűrő réteges, komplett szemüvegkészítés

Érték:

Megtakarítás:

47 360 Ft

31 370 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

0 nap 6:11:16

Vásárlók száma: 69

Megkaptuk a kedvezményt!

Laborvizsgálat lappangó betegségek felkutatására

Laborvizsgálat lappangó betegségek felkutatására

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

29 410 Ft

Kedvezményes ár:

15 590 Ft

65%

Hátralévő idő:

2 nap 6:11:14

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban