Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Étvágytalan, válogatós, vagy sokat eszik a gyermeked? Gyermek obezitológiai kivizsgálás, a gyermekkori evészavar és elhízás okainak szakértőjétől.

Étvágytalan, válogatós, vagy sokat eszik a gyermeked? Gyermek obezitológiai kivizsgálás, a gyermekkori evészavar és elhízás okainak szakértőjétől.

A táplálkozás egy fejlődő szervezet szempontjából különösen fontos tényező. Olyannyira, hogy egy újszülött a szoptatás révén kerül először interakcióba az édesanyjával. A táplálás és táplálkozás kettőse a későbbiek folyamán is meghatározó a szülő-gyermek kapcsolatban. A gyermekkorban kialakuló evészavarok hátterében komolyabb okok húzódhatnak meg, melyek, ha nem figyelünk oda időben, súlyos következményekkel járhatnak a gyermek szempontjából. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.01.18. - 2016.03.25.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló gyermek obezitológiai kivizsgálás. (kb. 1 óra)
A vizsgálatot Dr. Szamosi Tamás gyermekgyógyász-obezitológus végzi.

A vizsgálat menete:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A gyermekkorban jelentkező táplálkozási zavar sajnos nem olyan ritka, mint gondolnánk, statisztikai jelentések születtek arról, hogy a gyermekek 25-35%-a érintve van a problémában. Arról nem beszélve, hogy hány szülő siklik el a jelenség felett, anélkül, hogy orvoshoz, szakértőhöz fordulna gyermekével. 

Ajánlatunk révén felelősségteljes szülő lehetsz, aki komolyan veszi az olyan jeleket, amelyek zavart tükröznek a gyermek evési szokásaiban.

Sok szülő tréfálkozik vele, hogy csemetéje milyen „válogatós”, holott a jelenség mögött gyakran probléma áll. Ahogyan az étvágytalanság, a zabálás, az össze-vissza evés sem jelentenek kiegyensúlyozott táplálkozást. A másik véglet, amikor úgy véljük, gyermekünk nem eszik eleget, ezért folyton tukmáljuk rá az ételt.

A fogantatástól számított első 1000 nap során alakul ki az elhízásra való hajlam, ami egész életünk egészségére kihatással van. Felmérések szerint a gyermekkorban túlsúlyosak vagy elhízottak 60%-a felnőttkorban is súlyproblémával fog küzdeni. A 3 évnél fiatalabb gyerekek 80%-a túl sok cukrot fogyaszt.

Élj a jó nevű Benyovszky Orvosi Központ ajánlatával, ahol most egy gyermek obezitológiai kivizsgálásra viheted el gyermekedet. A vizsgálatot Dr. Szamosi Tamás gyermekgyógyász végzi. 

Az obezitológiai vizsgálat menete

Az orvos felveszi az anamnézist, hogy kiderítse, mikor, miért vette kezdetét az evészavar vagy a hízás, ha szükséges további vizsgálatokat rendel el (pl. vérvétel, ultrahang stb.). Megállapítja, hogy milyen kezelésre van szüksége (esetleg gyógyszeres vagy elegendő a diéta, vagy mozgás attól függ, mi az anamnézis). 

A vizsgálat feltárja, hogy a gyermek testsúlyzavarai életmódbeli vagy genetikai tényezőkre vezethetőek-e vissza.

Néhány szó a gyermek obezitológiáról

Általában minden olyan panasszal foglalkozik, ami a fejlődő szervezetek normális életét zavarja, ami a szülő véleménye alapján hirtelen, vagy folyamatosan hátrányosan megváltozott (pl. alacsony növés, elhízás, hirtelen fogyás, elmaradt súlynövekedés, zsír- és szénhidrát anyagcserezavarok). 

Elsősorban a gyermekek kóros elhízásával foglalkozik. Sokszor ezeket a gyerekeket helytelenül endokrinológushoz küldik, miközben az obezitológus a probléma valódi szakértője. 

Miért ne vedd félvállról gyermeked evési szokásait?

Amennyiben sem az elhízás, sem a különböző evészavarok nincsenek kezelve gyermekkorban, a későbbiek folyamán súlyos következményekhez vezethetnek. Az evészavar serdülőkorban anorexiába, bulimiába torkolhat, míg az elhízás valamennyi civilizációs betegség (cukorbaj, szív-és érrendszeri megbetegedések) kockázatát nagymértékben megnöveli.

1980 óta közel háromszorosára nőtt az elhízottak száma, amely mára meghaladja a 600 milliót. Európában minden második felnőtt és minden harmadik gyerek súlyproblémával küzd. Magyarország a szűkebb régión és az Unión belül is az egyik legrosszabb statisztikával rendelkezik.

Tegyél meg mindent, hogy gyermeked súlyproblémája, evészavara ne növelje később sem a negatív statisztikát!

A gyermekkorban szülők által figyelmen kívül hagyott rossz evési szokások, felnőtt korban, sőt, akár hamarabb állandósult problémákhoz vezetnek. Most még megmentheted ettől csemetédet! Ne késlekedj, kérd az ajánlatot.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30-ig az alábbi telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálat: csütörtök 14:00 - 17:00-ig. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Dermatoszkópos melanoma szűrés a teljes testen a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

26 000 Ft

3 500 Ft

Előleg:

4 300 Ft

13%

Hátralévő idő:

2 nap 17:22:07

Vásárlók száma: 38

Megkaptuk a kedvezményt!

Nőgyógyászati kivizsgálás választható Női-Férfi szakorvossal előleg

Nőgyógyászati kivizsgálás választható Női-Férfi szakorvossal előleg

Érték:

Megtakarítás:

38 900 Ft

7 000 Ft

Előleg:

6 400 Ft

18%

Hátralévő idő:

0 nap 17:22:09

Vásárlók száma: 12

Megkaptuk a kedvezményt!

Forradalmi ízületi PRP terápia az Arthro Komplex Gyógyközpontban előleg

Forradalmi ízületi PRP terápia az Arthro Komplex Gyógyközpontban előleg

Érték:

Megtakarítás:

107 000 Ft

27 100 Ft

Előleg:

15 900 Ft

20%

Hátralévő idő:

7 nap 17:22:02

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!