Óvd meg gyermeked a következményeitől! Obezitológiai kivizsgálás, a gyermekkori evészavar szakértőjétől, a gyermekgyógyász Dr. Szamosi Tamással

Óvd meg gyermeked a következményeitől! Obezitológiai kivizsgálás, a gyermekkori evészavar szakértőjétől, a gyermekgyógyász Dr. Szamosi Tamással

A fejlődő szervezet számára különösen fontos tényező a táplálkozás, ami az újszülött esetében egyben erős kontaktus is az anyával. A kicsi korban kialakuló evészavarok hátterében komoly okok húzódhatnak meg, amelyek mielőbbi feltárása égető lehet. Ne hagyd figyelmen kívül a figyelmeztető jeleket. Ajánlatunk segít megóvni a gyermeked a későbbi súlyos következményektől!

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.10.04. - 2018.11.30.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló gyermek obezitológiai kivizsgálás. (kb. 1 óra)

A vizsgálatot Dr. Szamosi Tamás gyermekgyógyász-obezitológus végzi.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária Ep; Wellness EP; Servius EP; Életút EP.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A táplálkozási zavarokban a gyermekek 25-35%-a is érintve van. Sajnos sok szülő siklik el a jelenség felett anélkül, hogy orvoshoz, szakértőhöz fordulna gyermekével. 

Komolyan kell venni az olyan intő jeleket, melyek zavarra figyelmeztethetnek gyermeked evési szokásaiban.

Ahogyan az étvágytalanság, a dőzsölés, az össze-vissza evés sem jelentenek kiegyensúlyozott táplálkozást. A másik véglet, amikor úgy véljük, gyermekünk nem eszik eleget, ezért folyton tukmáljuk rá az ételt.

A fogantatástól számított első 1000 nap során alakul ki az elhízásra való hajlam, ami egész életünk egészségére kihatással van. Felmérések szerint a gyermekkorban túlsúlyosak vagy elhízottak 60%-a felnőttkorban is súlyproblémával fog küzdeni. A 3 évnél fiatalabb gyerekek 80%-a túl sok cukrot fogyaszt.

Ajánlatunkkal a neves Benyovszky Orvosi Központban végzik el a gyermeked obezitológiai kivizsgálát, amit Dr. Szamosi Tamás gyermekgyógyász végzi. 

Az obezitológiai vizsgálat menete

Az orvos felveszi az anamnézist, hogy kiderítse, mikor, miért vette kezdetét az evészavar vagy a hízás, ha szükséges további vizsgálatokat rendel el (pl. vérvétel, ultrahang stb.). Megállapítja, hogy milyen kezelésre van szüksége (esetleg gyógyszeres vagy elegendő a diéta, vagy mozgás attól függ, mi az anamnézis). 

A vizsgálat feltárja, hogy a gyermek testsúlyzavarai életmódbeli vagy genetikai tényezőkre vezethetőek-e vissza.

Néhány szó a gyermek obezitológiáról

Általában minden olyan panasszal foglalkozik, ami a fejlődő szervezetek normális életét zavarja, ami a szülő véleménye alapján hirtelen, vagy folyamatosan hátrányosan megváltozott (pl. alacsony növés, elhízás, hirtelen fogyás, elmaradt súlynövekedés, zsír- és szénhidrát anyagcserezavarok). 

Elsősorban a gyermekek kóros elhízásával foglalkozik. Sokszor ezeket a gyerekeket helytelenül endokrinológushoz küldik, miközben az obezitológus a probléma valódi szakértője. 

Miért ne vedd félvállról gyermeked evési szokásait?

Amennyiben sem az elhízás, sem a különböző evészavarok nincsenek kezelve gyermekkorban, a későbbiek folyamán súlyos következményekhez vezethetnek. Az evészavar serdülőkorban anorexiába, bulimiába torkolhat, míg az elhízás valamennyi civilizációs betegség (cukorbaj, szív-és érrendszeri megbetegedések) kockázatát nagymértékben megnöveli.

1980 óta közel háromszorosára nőtt az elhízottak száma, amely mára meghaladja a 600 milliót. Európában minden második felnőtt és minden harmadik gyerek súlyproblémával küzd. Magyarország a szűkebb régión és az Unión belül is az egyik legrosszabb statisztikával rendelkezik.

Tegyél meg mindent, hogy gyermeked evészavara, esetleges súlyproblémája ne növelje később sem a negatív statisztikát!

Most még sokat tehetsz gyermekedért, ne késlekedj!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ 

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00-17:30-ig az alábbi telefonszámokon: +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálat: csütörtök 14:00 - 17:00-ig. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ 
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Vércseppanalízis 3 alkalom lézerterápiával

Vércseppanalízis 3 alkalom lézerterápiával

Érték:

Megtakarítás:

13 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

3 990 Ft

69%

Hátralévő idő:

5 nap 10:35:18

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Egészségvédelem laboratóriumi Professzionális szűrőcsomaggal

Érték:

Megtakarítás:

24 000 Ft

20 640 Ft

Kedvezményes ár:

3 360 Ft

86%

Hátralévő idő:

12 nap 10:35:11

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!

FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban