Ultrahangos fogkőeltávolítás polírozással + Állapotfelmérés panoráma röntgennel, és szájhigiéniai tanácsadás

Ultrahangos fogkőeltávolítás polírozással + Állapotfelmérés panoráma röntgennel, és szájhigiéniai tanácsadás

Rólad mit árul el a mosolyod? A káros szenvedélyek mellett, az is meglátszik a fogainkon, ha egyszerűen csak élvezzük az életet és imádjuk az ételeket, a kávézást,... Éppen ezért félévente érdemes látogatni a fogorvost, és, ha úgy látod, mosolyodra ráfér egy kis „tunning”, akkor a fogkőtől is ajánlott mihamarabb megszabadulnod.

Érték:

Megtakarítás:

17 990 Ft

11 000 Ft

Kedvezményes ár:

6 990 Ft

61%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.07.17. - 2018.09.28.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló ultrahangos fogkő-eltávolítás polírozással, állapotfelméréssel panoráma röntgennel, és szájhigiéniai tanácsadás

Egy személy egy bónt vásárolhat saját felhasználásra.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A VI. kerületi Izabella Dentál modern rendelőjében ezzel a ajánlattal egy fájdalommentes ultrahangos fogkőeltávolításon vehetsz részt polírozással, panoráma röntgenes állapotfelméréssel, és szakszerű szájhigiéniás tanácsadással.

Miért fontos a fogkő rendszeres eltávolítása?

A fogkő nem más, mint az elfogyasztott ételek maradékából felépülő, a fogakat fedő sárgás-barnás plakk-réteg. A hanyagul kezelt fogkő ínygyulladáshoz vezethet. Ha nem távolíttatod el a „megkövült” plakkot, akkor a benne található baktériumok is működésbe lépnek, és krónikus fogágybetegségeket okozhatnak, melyek következtében akár el is veszítheted a fogaidat. Ezenkívül a fogkő nem csak a szem számára zavaró jelenség, de orrfacsaró szájszagot is okoz, ami miatt a társasági életed is veszélybe kerülhet.

A fogkőeltávolítása legalább félévente ajánlott művelet. Különösen fontos a terhes anyukák, illetve a szoptatós kismamák esetében, mivel a terhesség ideje alatt megváltozik a szájuk PH értéke, ezáltal gyakoribbak lesznek a fogszuvasodások, ínygyulladások. Illetve a kialakult ígynyulladás, akár a babát is veszélyeztetheti. 

Hogyan történik az ultrahangos fogkőeltávolítás az Izabella Dentál rendelőjében?

Miután a fogorvos vet egy állapotfelmérő pillantást a fogsorodra, kezdetét veszi a fogkő szakszerű és fájdalommentes eltávolítása. Bár a művelet nem okoz fájdalmat, igény esetén kaphatsz érzéstelenítést is. Az Izabella Dentál rendelő fogorvosai és dentálhigiénikusai ún. ultrahangos depurátort használnak a makacs fogkő eltávolítására. 

A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcod károsítanák. Mindeközben vízsugárral hűtik a fogaidat. Ezt követően a fogaid felszínét, a tartósan szép végeredmény érdekében simára polírozzák, melynek hatására a fogaid színe akár több árnyalatot is világosodhat.

A polírozásnak köszönhetően ragyogó fogaid ellenállóbbá válnak a lepedékkel, baktériumokkal szemben is. A polírozás során használt paszta védőréteget képez a fogak felszínén, amellyel hosszú ideig garantálják a fogaid épségét és szépségét. A hasznos szájhigiéniás tanácsoknak hála pedig otthon is mindent megtehetsz azért, hogy sugárzóan egészséges mosolyodat sokáig megőrizhesd.

Milyen jelekből tudhatod, hogy ideje eltávolíttatni a fogkövedet?

Ha a mosolyod bátortalan, mert az ínyed duzzadt, vörös, fájdalmas, vagy vérzik, a fogaidon erőteljesen sárgás-barnás kövület van, esetleg szokatlanul szagos a leheleted, akkor ne késlekedj, kérj most a bónból!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Izabella Dentál

Kezelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: info@izabelladental.hu vagy munkanapokon 9:00-19:00 óra között telefonon: +36 (20) 317-7777. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Izabella Dental 

1064 Budapest, Izabella u. 50

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

8 010 Ft

Kedvezményes ár:

10 990 Ft

42%

Hátralévő idő:

7 nap 6:43:22

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

Hagyományos kínai gyógyítás a Benyovszky Orvosi Központban
Proktológiai vizsgálat aranyérpanaszok orvoslására és végbélrák megelőző állapotok szűrésére

Proktológiai vizsgálat aranyérpanaszok orvoslására és végbélrák megelőző állapotok szűrésére

Érték:

Megtakarítás:

28 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

18 990 Ft

32%

Hátralévő idő:

8 nap 6:43:21

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!