Alsó vagy felső FIX MŰFOGSOR fogatlan állcsontra, 4 db titán gömbfejes implantátumon elhorgonyzott teljes lemezes megoldással, 75.000 Ft előleggel (a helyszínen fizetendő: 224.990 Ft). Garanciákkal!

Alsó vagy felső FIX MŰFOGSOR fogatlan állcsontra, 4 db titán gömbfejes implantátumon elhorgonyzott teljes lemezes megoldással, 75.000 Ft előleggel (a helyszínen fizetendő: 224.990 Ft). Garanciákkal!

A fogpótlás szinte elkerülhetetlen feladatunk, mert nem csak az önbizalmunkat menthetjük meg, de a hiányos fogsorból adódó egészségügyi problémáknak is elejét vehetjük. Ajánlatunkkal minimum 20 évre biztosíthatod a magabiztos mosolyt, a jóízűen elfogyasztott vacsorákat és így tovább.

Érték:

Megtakarítás:

600 000 Ft

300 010 Ft

Előleg:

75 000 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 21

Hátralévő bónok száma: 2

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.06.19. - 2017.08.14.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló alsó vagy felső fix műfogsor fogatlan állcsontra, 4 db titán gömbfejes implantátumon elhorgonyzott teljes lemezes megoldással.

Fontos: Az ajánlat kedvezményes ára 299.990 Ft, amiből az előleg 75.000 Ft, ezért a helyszínen fizetendő: 224.990 Ft

Természetesen szükség esetén a bón tartalmazza az érzéstelenítést is. A beavatkozás 4 alkalmat vesz igénybe, de maximum 6 alkalomra lehet szükség.

Garanciák:

Az ajánlat egy (és teljesen fogatlan) állcsontra vonatkozik. A beavatkozás csak abban az esetben valósítható meg, ha az adott terület teljesen fogmentes.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Azzal az elsőrangú megoldással, amit bónunk nyújt,  4 darab gömbfejes implantátumon elhorgonyzott teljes lemezes fogsorpótlással pótolhatod az űrt a mosolyodban.

Legyen szó rólad, a szüleidről vagy a nagyszüleidről, itt a remek alkalom, hogy újra maradéktalan fogsorral dicsekedhessetek. Ne szalaszd el a kiváló alkalmat!

FONTOS: A fix fogsoros ajánlat egy (és teljesen fogatlan) állcsontra vonatkozik. A beavatkozás csak abban az esetben valósítható meg, ha az adott terület teljesen fogmentes!

A Hernád Dent fogászati rendelőben felhelyezett speciális implantátum az Egyesült Államokban, kimondottan műfogsor rögzítésére lett kifejlesztve. Hazánkban pedig csak néhány éve jelent meg. Ebből is jól látható, hogy a rendelőben kizárólag minőségi fogászati anyagokkal dolgoznak. 

Ráadásul a csapat minden tagja magasan képzett, magyar és külföldi páciensek kezelésében nagy gyakorlatot szerzett fogszakorvos, így speciális problémák esetén is megoldást kínálnak. A beavatkozás után a műfogsor véletlen elmozdulása pedig kizárt, hála a fix rögzítésnek. Ezt követően minimum 20 évig biztosított a nyugodt, kompromisszumok nélküli műfogsorviselés! Ugye, hogy mennyivel egyszerűbb lesz vele az élet?

A fix fogsor nem csak az önbizalmadat adja vissza, de jóformán ugyanúgy használhatod a beültetett fogaidat, mint ahogyan azt a sajátjaiddal is tetted. A beavatkozás 3 alkalmat vesz igénybe, de maximum 6 alkalomra lehet szükség. 

A felhelyezés folyamata a következő:

Természetesen szükség esetén a bón tartalmazza az érzéstelenítést is. 

A teljes foghiány következményei: 

Szerencsére, ha élsz ezzel az ajánlattal, akkor nem kell tartanod a foghiány romboló következményeitől, és minimum 20 évre biztosíthatod a magabiztos mosolyt, a jóízűen elfogyasztott vacsorákat és így tovább. Kérd még ma!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hernád Dent fogorvosi rendelő

Bejelentkezés emailen:hernaddent@gmail.com -re kell elküldeni a bón sorszámot és a saját telefonszámot amin visszahívnak egyeztetni

Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján változó hétfő-péntek 15:00-21:00 óra között.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Hernád Dent fogorvosi rendelő
1078 Budapest,
Hernád u. 25. (utcafronról nyílik)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Komplementer ételérzékenység, allergia- és candida vizsgálat

Komplementer ételérzékenység, allergia- és candida vizsgálat

Érték:

Megtakarítás:

11 000 Ft

6 010 Ft

Kedvezményes ár:

4 990 Ft

55%

Hátralévő idő:

9 nap 1:01:41

Vásárlók száma: 16

Megkaptuk a kedvezményt!

Laboratóriumi cukorbetegség-szűrőcsomag
Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésével