Alsó vagy felső FIX MŰFOGSOR fogatlan állcsontra, 4 db titán gömbfejes implantátumon elhorgonyzott teljes lemezes megoldással, 75.000 Ft előleggel (a helyszínen fizetendő: 224.990 Ft). Garanciákkal!

Alsó vagy felső FIX MŰFOGSOR fogatlan állcsontra, 4 db titán gömbfejes implantátumon elhorgonyzott teljes lemezes megoldással, 75.000 Ft előleggel (a helyszínen fizetendő: 224.990 Ft). Garanciákkal!

A fogpótlás szinte elkerülhetetlen feladatunk, mert nem csak az önbizalmunkat menthetjük meg, de a hiányos fogsorból adódó egészségügyi problémáknak is elejét vehetjük. Ajánlatunkkal minimum 20 évre biztosíthatod a magabiztos mosolyt, a jóízűen elfogyasztott vacsorákat és így tovább.

Érték:

Megtakarítás:

600 000 Ft

300 010 Ft

Előleg:

75 000 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 21

Hátralévő bónok száma: 2

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.06.19. - 2017.08.14.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló alsó vagy felső fix műfogsor fogatlan állcsontra, 4 db titán gömbfejes implantátumon elhorgonyzott teljes lemezes megoldással.

Fontos: Az ajánlat kedvezményes ára 299.990 Ft, amiből az előleg 75.000 Ft, ezért a helyszínen fizetendő: 224.990 Ft

Természetesen szükség esetén a bón tartalmazza az érzéstelenítést is. A beavatkozás 4 alkalmat vesz igénybe, de maximum 6 alkalomra lehet szükség.

Garanciák:

Az ajánlat egy (és teljesen fogatlan) állcsontra vonatkozik. A beavatkozás csak abban az esetben valósítható meg, ha az adott terület teljesen fogmentes.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Azzal az elsőrangú megoldással, amit bónunk nyújt,  4 darab gömbfejes implantátumon elhorgonyzott teljes lemezes fogsorpótlással pótolhatod az űrt a mosolyodban.

Legyen szó rólad, a szüleidről vagy a nagyszüleidről, itt a remek alkalom, hogy újra maradéktalan fogsorral dicsekedhessetek. Ne szalaszd el a kiváló alkalmat!

FONTOS: A fix fogsoros ajánlat egy (és teljesen fogatlan) állcsontra vonatkozik. A beavatkozás csak abban az esetben valósítható meg, ha az adott terület teljesen fogmentes!

A Hernád Dent fogászati rendelőben felhelyezett speciális implantátum az Egyesült Államokban, kimondottan műfogsor rögzítésére lett kifejlesztve. Hazánkban pedig csak néhány éve jelent meg. Ebből is jól látható, hogy a rendelőben kizárólag minőségi fogászati anyagokkal dolgoznak. 

Ráadásul a csapat minden tagja magasan képzett, magyar és külföldi páciensek kezelésében nagy gyakorlatot szerzett fogszakorvos, így speciális problémák esetén is megoldást kínálnak. A beavatkozás után a műfogsor véletlen elmozdulása pedig kizárt, hála a fix rögzítésnek. Ezt követően minimum 20 évig biztosított a nyugodt, kompromisszumok nélküli műfogsorviselés! Ugye, hogy mennyivel egyszerűbb lesz vele az élet?

A fix fogsor nem csak az önbizalmadat adja vissza, de jóformán ugyanúgy használhatod a beültetett fogaidat, mint ahogyan azt a sajátjaiddal is tetted. A beavatkozás 3 alkalmat vesz igénybe, de maximum 6 alkalomra lehet szükség. 

A felhelyezés folyamata a következő:

Természetesen szükség esetén a bón tartalmazza az érzéstelenítést is. 

A teljes foghiány következményei: 

Szerencsére, ha élsz ezzel az ajánlattal, akkor nem kell tartanod a foghiány romboló következményeitől, és minimum 20 évre biztosíthatod a magabiztos mosolyt, a jóízűen elfogyasztott vacsorákat és így tovább. Kérd még ma!

 

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Hernád Dent fogorvosi rendelő

Bejelentkezés emailen:hernaddent@gmail.com -re kell elküldeni a bón sorszámot és a saját telefonszámot amin visszahívnak egyeztetni

Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján változó hétfő-péntek 15:00-21:00 óra között.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Hernád Dent fogorvosi rendelő
1078 Budapest,
Hernád u. 25. (utcafronról nyílik)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Szemészeti vizsgálat gyermekeknek, felnőtteknek
Térdízületi ultrahang vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál
​Vékonyított szemüvegkészítés szemvizsgálattal

​Vékonyított szemüvegkészítés szemvizsgálattal

Érték:

Megtakarítás:

53 470 Ft

35 480 Ft

Kedvezményes ár:

17 990 Ft

66%

Hátralévő idő:

4 nap 4:16:14

Vásárlók száma: 13

Megkaptuk a kedvezményt!