Lejárt

Legyen az idei mosolyod egészségesebb és szebb, mint a tavalyi: Fém fogszabályozó 1 fogívre + fogkőleszedés + panoráma röntgen + 3 alkalom aktiválás…

Legyen az idei mosolyod egészségesebb és szebb, mint a tavalyi: Fém fogszabályozó 1 fogívre + fogkőleszedés + panoráma röntgen + 3 alkalom aktiválás…

A szünetet szeretjük, de nem akkor, ha a fogaink között van. Persze tény, hogy ez az apró „szépséghiba” sztárok védjegyévé vált, reflektorfény híján azonban csak kevesen képesek magabiztosan viselni.  Ahogy a fogak közti űr, úgy a köztük lévő zűrzavar és kuszaság szintén sok bosszúságot okozhat, annak, akit szabálytalan fogsorral látott el a természet. Ajánlatunkkal végre harmonikussá teheted mosolyod, hiszen rend a lelke mindennek, így a szájhigiéniának is.

Érték:

Megtakarítás:

168 000 Ft

88 100 Ft

Kedvezményes ár:

79 900 Ft

52%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma / Kedvezmény:

0/1

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.01.16. - 2015.04.16.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló fogszabályzás egy fogívre, fém fogszabályozóval. 

A fogszabályozás mellé a következőket kapod még a bón részeként:

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: OTP EP, Patiak EP, Questor EP, UNIQA EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Sokan úgy alkalmazzák a fogszabályozást, mint más a kozmetikát, csupán a külső megjelenésük esztétikusabbá tétele miatt. Természetesen ezért is fontos, ugyanakkor nem ezért a legfontosabb. A fogak szabályozása elsősorban egészségügyileg indokolt eljárás.

Mi a fogszabályozás elsődleges szerepe?

A fogak szabályozásával kiküszöbölhetőek a harapási rendellenességek, amelyek a fogak és az állkapocs rendezetlen állapota miatt is kialakulhatnak. A korrekcióval hosszan fenntarthatóvá válik az egészséges, szuvasságtól, fogágy-betegségektől és fogpótlásoktól mentes szájüreg.

A fogak szabályozása nem csak gyerekkorban lehetséges

Szerencsére a mai modern fogszabályozó megoldásokkal már idősebb korban is hatékonyan és eredményesen javíthatunk fogaink rendellenes állapotán. A hibátlan, egészséges rágófunkció, a harmonikus fogazat nem csak az egészség, de a természetes mosoly alapjai is.

Miért fontos a fogak rendezettsége?

A kusza fogak harapási rendellenességgel járnak, ami negatívan hat a rágásra, a fogmosásra, a mosolyunkra, és arra is, hogy milyen érzést kelt bennünk a saját fogsorunk. Az összevisszaálló fogakat nehezebb tisztítani, így könnyebben megjelenhet a fogszuvasodás és a különböző ínybetegségeknek is hamarabb az áldozataivá válhatunk.

A kiálló fogak könnyebben letörhetnek, a keresztharapás hatására pedig rossz irányba nőnek, és teljesen egyenetlenné válik a fogsor. Nyitott harapás esetén jellemzően kialakul a nyelvlökéses nyelés, és a különböző beszédhibák is. 

A korrigálással ezek a problémák is megszüntethetőek, enyhíthetőek.

Mit tartalmaz ez az ajánlat?

Azáltal, hogy szakértő segítséget veszel igénybe fogaid rendezettségének érdekében, életminőségeden is javíthatsz. 

Kérj a bónból, aminek fejében most a Bartók Dental Fogászati Rendelőben jár Neked a fogszabályozás fém fogszabályozóval, egy ívre. A professzionális fogszabályzás mellé pedig, egy teljes fogkőleszedés és panoráma röntgen, plusz három alkalom aktiválás is társul, hogy a végeredmény valóban maradéktalan legyen.

A professzionális rendelőben először egyeztetik az elképzeléseidet a lehetőségekkel, készül a fogaidról egy pontos panoráma röntgen, ami alapján elkészül az egy íves, fém fogszabályozód. A fogszabályozó felhelyezése előtt pedig a fogkő eltávolításáról is gondoskodnak, nehogy bacik és lepedék kerüljenek a szabályozód alá.

Fontos: Fogszabályozás alapja a csontképződés, ehhez pedig természetesen időre van szükség, ezért kell időről időre újra felkeresned a fogorvosodat, aki szükség esetén korrigálja, jó irányba állítja (aktiválja) a készüléket. Az ideális ha 2 hetente történik az aktiválás, persze lehet 3-4 hetente is, de akkor tovább fent kell lennie a fogszabályzónak. 3 aktiválást tartalmaz a bón a továbbiak alkalmanként 5.000 Ft-ba kerülnek, ezen kívül még plusz költség a levétel díja, ami 12.000 Ft.

Ma már nem ront a megjelenéseden a fogszabályozó, hiszen ez a modern eszköz szépen illeszkedik a fogsorra, arról nem is beszélve, hogy miután lekerül, a fogsorod, akár egy gyöngysor, ép és szabályos lesz. És mi ez, ha nem az őszinte mosoly titka? Kérd még ma.

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Bartók Dental Fogászati Rendelő

A fogszabályozásra az alábbi két telefonszámon lehet bejelentkezni
+36 (20) 624 61 46 vagy +36 (1) 794 57 22, vagy e-mailen: info@bartokdental.hu.

Parkolási lehetőség a rendelő meletti parkolóházban.

Kezelési időszak: Szerdánként 14:30 - 20:00 óra között

WEBOLDAL

Beváltás helye

1111 Budapest,
Bartók Béla út 41.
1. em. 1 ajtó

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Betegségfelderítés: komplex laborvizsgálat a rejtőzködő betegségekre a Gellért Medical Laborban előleg

Betegségfelderítés: komplex laborvizsgálat a rejtőzködő betegségekre a Gellért Medical Laborban előleg

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

40 000 Ft

Kedvezményes ár:

5 000 Ft

89%

Hátralévő idő:

0 nap 4:07:28

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Panoráma röntgen + Konzultáció a Bartók Dental-nál előleg

Panoráma röntgen + Konzultáció a Bartók Dental-nál előleg

Érték:

Megtakarítás:

8 490 Ft

7 900 Ft

Kedvezményes ár:

590 Ft

93%

Hátralévő idő:

10 nap 4:07:18

Vásárlók száma: 25

Megkaptuk a kedvezményt!