Lejárt!

Allergia? Derítsd ki VEGA teszt szűréssel, hogy allergiás vagy-e! 3 fontos vizsgálat: Ételérzékenység + Allergia + Candida = 11.000 Ft helyett 4.900 Ft! Gyerekeknek is!

Allergia? Derítsd ki VEGA teszt szűréssel, hogy allergiás vagy-e! 3 fontos vizsgálat: Ételérzékenység + Allergia + Candida = 11.000 Ft helyett 4.900 Ft! Gyerekeknek is!

Ha egyszer kiszámolnád, hogy egyetlen nap alatt mennyi olyan élelmiszert fogyasztasz el, aminek az eredetéről vagy az összetevőiről fogalmad sincs, meglepődnél. A málnaszörp helyett málna ízű szörpöt, a tej helyett permeátumot, a levesből szárított zöldségek és természetes só helyett, káliumot és nátrium-glutamátot kanalazol, és sajnos ez a sor még hosszan folytatható az E-betűs listákkal.

Érték:

Megtakarítás:

11 000 Ft

6 100 Ft

Kedvezményes ár:

4 900 Ft

55%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 42

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2013.12.20. - 2014.02.19.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére, 1 alkalom Komplex ételérzékenység, allergia és candida vizsgálat VEGA teszt géppel (kb. 30 perc)

A bón tartalma részletesen:
Ételintolerancia vizsgálat
Allergiavizsgálat
Candida szűrés
+ Táplálkozási tanácsadás
Valamennyi vizsgálat Vega teszt géppel történik.

A teszt a következő tényezőkkel szembeni túlérzékenység kimutatására alkalmas: ételféleségek, tartósítószerek, tisztítószerek, pollenek, textíliák, állati anyagok, fémek és penészgombák, candida

FONTOS!
15 hónapos kortól elvégezhető!

Részletes leírás

Aki ennek ellenére úgy nő fel, hogy semmilyen allergia nem keseríti az életét, az ritka, mint a fehér holló. De az is lehet, hogy ez is csak látszat, és pár év múlva egyszerre több allergiás tünet is kiütközik még azokon is, akiket eddig nem sújtott a „kór”. Statisztikai adatok támasztják alá, hogy napjainkban minden második ember allergiától szenved.

Az allergia pedig, mint minden betegség, akkor a legveszélyesebb, amikor nem tudjuk, hogy ki az „ellenség”, azaz pontosan mi okoz irritációt a szervezetünkben. Egyszer csak azt érezzük, hogy viszkető kiütések jelennek meg a bőrünkön vagy a szívtájékon elkap minket egy szorító érzés, fulladozni kezdünk… Ennél talán csak az a rosszabb, amikor olyan ételre vagyunk allergiásak, ami a kedvencünk.

Szerencsére ezzel a bónnal kiderítheted allergiás vagy-e, megtudhatod, mi áll a tüneteid hátterében, illetve abban is kapsz segítséget, hogyan teheted élhetővé ezt a „kórt”. Most egy candida-szűréssel és életmód tanácsadással egybekötött komplex étel- és allergia vizsgálaton vehetsz részt. Az alapos szűrővizsgálatot az elismert VEGA teszt készülékkel végzi Macher Irén, diplomás fizioterapeuta és addiktológus. 

Ha viszonylag sűrűn előfordul veled, hogy emésztési zavaraid támadnak…
Bizonyos helyzetekben véget nem érő tüsszentés gyötör…
Rövid idő alatt sokat híztál vagy fogytál…
Esetleg visszatérő bőrproblémákkal küzdesz…

Ezzel a bónnal egy csapásra, fájdalom és tűszúrás nélkül kiderítheted, hogy mire vagy allergiás, legyen az étel vagy bármi más!

Fájdalommentes, tűszúrás néküli elektroakupunktúrás diagnosztikus vizsgálat, mely kimutatja azokat az anyagokat, amelyekre a szervezet túlérzékeny. A teljes és részletes teszt, ételféleségek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok, tisztítószerek, textíliák, fémek, penészgombák kimutatására alkalmas. A vizsgálat kimutatja azokat az élelmiszereket is, amelyekre a vérvizsgálat negativitást mutat, de emésztése problémát jelent a szervezetnek enzimhiány vagy a bélflóra egyensúlyzavara miatt / ételintoleranciák / és ugyanolyan tüneteket okozhatnak, mint a valódi ételallergiák. Ezek megjelenhetnek bőr-, emésztési-, légúti- vagy idegrendszeri tünetekben is.

És, ami még szintén jó hír, hogy ezzel a módszerrel 15 hónapos kortól szemed fénye is kivizsgálható (FÁJDALOMMENTESEN), ha ne adj isten, rajta is észlelnél furcsa tüneteket!

Egy ilyen vizsgálat eredménye kincset ér, hiszen így tudni fogod milyen ételeket, allergizáló anyagokat kerülj, és hogyan érdemes alakítanod az életmódodon ahhoz, hogy ne legyél „panaszos” allergiás. A fennálló tünetek is csökkenthetők, jó esetben meg is szüntethetők!

És ez még nem minden, hiszen a két különböző vizsgálat mellett, most a bónoddal bónuszként Candida tesztet is kapsz! Azaz 3 különböző és létfontosságú vizsgálaton vehetsz részt egyetlen bónnal, RENDKÍVÜL BARÁTI ÁRON.

A Candida gomba megtalálható minden szervezetben, azonban nem mindegy, hogy milyen mértékben. Az általa okozott betegségek terjedése, ugyanolyan kérdéseket vet fel, mint az allergiás megbetegedések. A szervezetünk túlszennyezetté vált, akár csak a környezet. Az immunrendszer nem bír el az őt érő mindennapos hatásokkal: tartósítószerek, antibiotikumok stb.

Nem csoda, hogy kibillen a bélflóra egyensúlya, és a vírusok, kórokozók, gombák táptalajává válik. A Candida gomba normál körülmények között a jó bélbaktériumok hatására nem szaporodik el a szervezetben, azonban az átalakult bélflóra ezen a tényen is változtat.

Ha ez a gombafajta elszaporodik bennünk, akkor a következő panaszokkal számolhatunk: 
Gyomor-, bélpanaszok, teltségérzet
Visszatérő nőgyógyászati, urológiai gyulladások
Székrekedés, hasmenés, puffadás
Krónikus bőrelváltozás
Ekcéma
Hajhullás
Alhasi fájdalmak, görcsök 

Ezeken kívül még számtalan kellemetlen tünet hozható összefüggésbe a candidával. Ne késlekedj, most 3 létfontosságú vizsgálatot is letudhatsz egyben, rövid idő alatt, gyors eredményekkel és fájdalommentesen.  Három az egyben vizsgálat, és soha többé nem kell tartanod a „láthatatlan ellenségtől”!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Forma Stúdió
Macher Irén diplomás fizioterapeuta, addiktológus

A vizsgálatra az alábbi telefonszámon jelentkezhetsz be:
+36 (70) 217 93 26

WEBOLDAL

Beváltás helye

1143 Budapest, 
Stefánia út 81. fsz. 2.
(2-es kapucsengő).

 

Illetve a XIX., és XX. kerületekbe is kérhető időpont !

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban
Főorvosi rákszűrés, 5 féle laboratóriumi tumormarker vizsgálat a leggyakoribb ráktípusok kiszűrésére

Főorvosi rákszűrés, 5 féle laboratóriumi tumormarker vizsgálat a leggyakoribb ráktípusok kiszűrésére

Érték:

Megtakarítás:

36 900 Ft

18 910 Ft

Kedvezményes ár:

17 990 Ft

51%

Hátralévő idő:

4 nap 17:48:26

Vásárlók száma: 24

Megkaptuk a kedvezményt!

Főorvosi laboratóriumi pajzsmirigyhormon-, immunrendszer-szűrés 2 tumormarker vizsgálattal

Főorvosi laboratóriumi pajzsmirigyhormon-, immunrendszer-szűrés 2 tumormarker vizsgálattal

Érték:

Megtakarítás:

32 850 Ft

15 860 Ft

Kedvezményes ár:

16 990 Ft

48%

Hátralévő idő:

4 nap 17:48:26

Vásárlók száma: 43

Megkaptuk a kedvezményt!