Összepréseléstől, sugárterheléstől mentes emlőszűrés MEIK készülékkel + ORVOSI kiértékeléssel. Terhesség/szoptatás/implantátum esetén is!

Összepréseléstől, sugárterheléstől mentes emlőszűrés MEIK készülékkel + ORVOSI kiértékeléssel. Terhesség/szoptatás/implantátum esetén is!

Légyszi! – Ezzel a komenttel tette ki a népszerű közösségi oldalra nemrég egy ismerősünk az önvizsgálat lépéseit. Egy olyan nő hívta fel a mellrák megelőzésére a figyelmet, aki már túl van a nehezén. Ha másnak nem, legalább neki higgyük el, hogy igenis életbevágó a rendszeres emlőszűrés. Ajánlatunkkal ezt sugárterhelés, nyomorgatás nélkül, implantátummal vagy szoptatás ideje alatt is megteheted. 

Rendelkezünk a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és BARÁTSÁG-GARANCIÁval is.

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

41%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 20

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2019.04.29. - 2019.07.12.

A Medibon bón tartalma:
1 alkalmas, sugárterheléstől, és összepréseléstől mentes emlőszűrés MEIK géppel (kb. 15 perc)

+ A szűrésről készített hazavihető lelet 

+ Orvosi kiértékelés (1 héten belül e-mail formájában)

A szűrést tapasztalt szakember végzi, a lelet kiértékelését: Dr. Takács Sarolta radiológus főorvos

Az emlőszűrés során észrevehetők:

Az emlőszűrés előtt kérjük ne használj testápolót.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Az emlőrák Hazánkban az egyik legjellemzőbb rosszindulatú daganatos megbetegedés, ami már nem csak a nők közül szedi áldozatait, de az erősebbik nem tagjai is egyre érintettebbek a betegségben.* 

Ajánlatunkkal elkerülheted az alattomos és sok esetben végzetes kórt, vagy szükség esetén időben orvosolhatod. Egy melléhatásoktól mentes alapos emlőszűrésen vehetsz részt, hogy meggyőződhess arról, hogy nálad minden biztosan rendben van.

A "szerencsés" dolog az benne, hogyha időben felfedezik, nagyon hatékonyan gyógyítható. A rossz pedig az, hogy kialakulása sok esetben tünet- és fájdalommentes, így nem ritka, hogy amikor észreveszik, már túl késő.

A megelőzésében fontos szerepet játszanak a szűrővizsgálatok, illetve az első, és elengedhetetlen lépés: az önvizsgálat. Azt feltétlenül hangsúlyozni kell, hogy ez önmagában nem helyettesíti a specifikus szűrővizsgálatokat.

Ezekkel a tünetekkel már feltétlenül orvoshoz kell fordulni:

Ezzel a vizsgálattal mindenképpen jól jársz, hiszen:

A teljes körű emlőszűrés során azonnal észrevehetők:

20 és 40 éves életkor között az emlőszűrés legalább 3 évenként egyszer, 40 év fölött pedig évenként javasolt.

Ezek az előírások olyan nőkre vonatkoznak, akiknél semmiféle olyan tényező nem áll fenn, amely miatt ők emlőrák kialakulása szempontjából a magas kockázatú csoportba tartoznának.

Szakértőre bízhatod egészségedet, aki gyorsan és fájdalommentesen vizsgálja át melled szöveteit a legkisebb milliméterig a modern, sokat tudó MEIK gép segítségével, így semmi nem kerülheti el a figyelmét. A kapott eredményeket Dr. Takács Sarolta radiológus főorvos értékeli ki, amit e-mailben meg is kapsz a vizsgálatot követő egy héten belül.

A hagyományos mammográfiával szemben, ahol „egy-egy fotó erejéig” présben van a melled, ez a szűrés sokkal kíméletesebb. Itt nem teszik ki nyomásnak a mellet, így akár implantátummal rendelkező hölgyek is élhetnek a lehetőséggel! 

Ráadásul ennél a vizsgálatnál nem éri sugárterhelés a szervezetedet, így a szűrés egyáltalán nem jár káros hatással. Ez pedig azt is jelenti, hogy terhesség és szoptatás idején is elvégezhető, ami szintén hatalmas előny a hagyományos vizsgálatokkal szemben. A vizsgálat már az első menstruáció megjelenésétől alkalmazható!

*A Leeds-i Egyetem kutatóinak friss tanulmánya szerint összefüggés van az elhízás, és a férfiak körében terjedő mellrák között. Az elhízott férfiak zsírsejtjei olyan enzimeket foglalnak magukba, amelyek hatására a férfi nemi hormon, a tesztoszteron ösztrogénné, azaz női nemi hormonná alakul át. Minél elhízotabb egy férfi annál magasabb a vére ösztrogén szintje, ezért nagyobb az esélye a mellrák kialakulására. Ezenkívül a szőrtelenítés, a bicepszeket növelő sok fehérje és szteroid fogyasztás is szerepet játszik benne.

Ez a vizsgálat nem rabolja az idődet, nem jár fájdalommal, sem mellékhatásokkal, vagyis nincs semmilyen érv ellene. MELLette viszont annál több áll. Ne halogasd!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

BeautyAid Szépség, Egészség és Betegségmegelőző Központ

A vizsgálatra H-P 09-17 között az alábbi telefonszámon tudsz bejelentkezni:+36 (30) 992 37 29 (ha épp nem veszik fel, minden kijelzett számú nemfogadott hívást visszahívnak)

A foglalást 24 órával az egyeztetett időpont előtt lehet módosítani. 

WEBOLDAL

 

Beváltás helye

BeautyAid  
1141 Budapest, Vezér u. 79/b. (Bejárat a Zsálya utca felől)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Teljes testes, mély izmokig átmozgató, relaxáló, ellazító 45 perces svéd masszázs

Teljes testes, mély izmokig átmozgató, relaxáló, ellazító 45 perces svéd masszázs

Érték:

Megtakarítás:

6 490 Ft

2 500 Ft

Kedvezményes ár:

3 990 Ft

39%

Hátralévő idő:

15 nap 1:30:29

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!

Proktológiai vizsgálat konzultációval és anoscopiával
Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.