Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Ne hagyd, hogy terjedjen, szüntesd meg végleg! Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos által végzett 1-6 darab szemölcs végleges eltávolítása (intimzónáról is) + kontroll...

Ne hagyd, hogy terjedjen, szüntesd meg végleg! Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos által végzett 1-6 darab szemölcs végleges eltávolítása (intimzónáról is) + kontroll...

A mesebeli boszorkányokra emlékeztető bibircsók, szemölcs borzasztóan le tudja súlytani azt, akinek a bőrén megjelenik. A baj az, hogy a szemölcs nem csak kellemetlen, de veszélyes is lehet. Az úgynevezett HPV, humán papillóma vírus tehető érte felelőssé, ami akár az egész testre tovább terjedhet. Ajánlatunkkal ezt most megakadályozhatod, és szakorvosra bízhatod szemölcseid eltávolítását.(Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

20 000 Ft

8 100 Ft

Kedvezményes ár:

11 900 Ft

40%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.10.05. - 2015.12.14.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló bőrgyógyász által végzett szemölcs végleges eltávolítása (1-6 db) (kb. 20 perc)
+ kontroll. 

FONTOS:

Egészségpénztári információk: Axa EP, Adoszt EP, Aranykor EP, Tempo EP, K&H EP, Dimenzió EP, Generali EP, Posta EP, OTP EP, Honvéd EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Amennyiben csak 1-6 darab szemölcsöd van, jó helyen jársz, de, ha 6-nál több szemölcsöd van, amitől megszabadulnál, kattints IDE, mert egy másik ajánlatunkkal többet is eltávolíttathatsz.

A szemölcsök között is van különbség, így van olyan, amely különösen veszélyes, ezért semmiképpen se piszkáld, soha ne vakard, mert így vírusok garmadáját szabadíthatod rá tested még érintetlen területeire.

Jobb, ha a vakarózáson kívül a körömrágást is elfelejted, mert általa szintén szemölcsök kialakulását segítheted elő, mivel a „megrágcsált területen” sérülések keletkezhetnek, amik könnyebben fertőződnek el.

Az izzadósság, a boka süllyedése, illetve a láb egyéb deformitásai pedig a talpi szemölcsök megjelenését erősíthetik.

Az elmúlt években nőtt Hazánkban a szemölccsel küzdők száma. Ez többek között annak a ténynek is köszönhető,, hogy az egészségtudatosabb életmóddal együtt több időt töltünk fürdőkben és uszodákban, használunk közös edzőtermi sportszereket. Mindez – amellett, hogy az egészségesebb életvitel hasznos és jó – fokozottan növeli azoknak a helyzeteknek a gyakoriságát, amelyek során megfertőződhetünk a szemölcsöt okozó vírus valamelyikével. 

Két kiemelten veszélyeztetett csoport van: 

1) A gyengébb immunrendszerrel rendelkező, fertőzésekre fogékonyabb kisgyermekek. Az ő esetükben a szemölcs fertőzés kezelésének nehézsége, hogy a szemölcsök okozta bőrirritációra reagálva a seb vakargatása elősegíti a fertőzés továbbterjedését – azaz könnyen válhatnak a család többi tagjai is fertőzötté a közvetlen érintkezés, a közösen használt törülköző, vagy bármilyen más háztartási eszköz által. 

2) A kifejezetten legyengült, csökkent ellenálló képességű immunrendszerrel rendelkezők tartoznak ide, így például azok, akik AIDS betegek, szervátültetésen estek át vagy kemoterápiás kezelés alatt állnak daganatos betegségük kapcsán. Az ő esetükben is hatványozottabb gyakorisággal fordul elő a fertőzöttség.

A szemölcs nem csak kellemetlen, de veszélyes is, súlyos szövődményekkel járhat (elég, ha csak a HPV vírus következtében kialakuló méhnyakrákra gondolunk). Ezért elengedhetetlen, hogy időben elkezdjük azok hatékony kezelését. 

A szemölcsök kezelése

Felejtsd el a szemölcsirtó krémekkel történő kezelést, mert a tartós gyógyuláshoz ennél jóval több kell, hiszen a kencék csak a tüneteket enyhítik az okok kezelése helyett, és csak elodázzák a problémát, miközben a szemölcsért felelős vírus csak terjed és terjed…

FONTOS: A szemölcsök kezelése, eltávolítása BŐRGYÓGYÁSZATI FELADAT, mivel a végleges megoldást minden esetben a szemölcsök eltávolítása jelenti.

Ajánlatunk révén most bőrgyógyászra bízhatod 1-6 darab szemölcsöd végleges eltávolítását és az ehhez kapcsolódó kontroll- vizsgálatot.  Az eltávolítást bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos végzi az elismert Vita-Pharm Magánklinikán. 

A klinikán a végleges eltávolítás fagyasztással és égetéssel(elektrocoagulatioval ami tulajdonképpen egy elektromos kés) történik, így maradéktalanul eltávolítható a szemölcs és az azt okozó vírus is. Az ajánlat részeként 1-6 darab szemölcs eltüntetésére kerül sor, a tested bármely pontjáról (az intim területekről is, ha a probléma ezt a területet érinti).

A művelet nem fájdalmas maximum kellemetlen. Utókezelés nem szükséges, mert a Doktornő szakszerűen ellátja az eltávolított szemölcsök helyét. Saját megnyugtatásra a kontroll vizsgálatot szintén tartalmazza az ajánlat. A szemölcs-eltávolítás nincs korhatárhoz kötve. 

A fagyasztásos szemölcs-eltávolítás a ma létező egyik legoptimálisabb megoldás,mely során speciális eszköz segítségével a szemölcsöt megfagyasztja a szakorvos. Ennek hatására a kezelt kinövés elemelkedik a bőrfelszíntől, és néhány nap alatt teljesen leszárad.

Hatékonyságát tovább fokozza, hogy a fagyasztás révén megnövekszik a bőr helyi immunvédelme, ez pedig segíti a gyógyulást és a kiújulás megakadályozását is. A helyi kezelések mellé érdemes immunerősítő gyógyszerkészítményeket is szedni, mert általuk fokozható a hatás, és a megelőzés.

Tudd magad hosszú távon is biztonságban a HPV vírusoktól, és távolíttasd el szakszerűen és végleg a szemölcseidet!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

 Vita-Pharm Magánklinika

Kezelésekre előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55

Rendelési idő: Kedd és Csütörtök 14:00-tól 19:00-ig.

WEBOLDAL

 

Beváltás helye

1148 Budapest,
Vezér utca 156.
(Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Vastagbélrák kimutatására szolgáló kétlépcsős labor vizsgálat a Gellért Medical Laborban előleg

Vastagbélrák kimutatására szolgáló kétlépcsős labor vizsgálat a Gellért Medical Laborban előleg

Érték:

Megtakarítás:

27 000 Ft

23 100 Ft

Kedvezményes ár:

3 900 Ft

86%

Hátralévő idő:

0 nap 16:05:07

Vásárlók száma: 38

Megkaptuk a kedvezményt!

Bölcsességfog-eltávolítás műtéti úton + ajándék panoráma röntgen a Bartók Dentálnál előleg

Bölcsességfog-eltávolítás műtéti úton + ajándék panoráma röntgen a Bartók Dentálnál előleg

Érték:

Megtakarítás:

43 490 Ft

37 240 Ft

Kedvezményes ár:

6 250 Ft

86%

Hátralévő idő:

15 nap 16:04:52

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Panoráma röntgen + Konzultáció a Bartók Dental-nál előleg

Panoráma röntgen + Konzultáció a Bartók Dental-nál előleg

Érték:

Megtakarítás:

8 490 Ft

7 900 Ft

Kedvezményes ár:

590 Ft

93%

Hátralévő idő:

15 nap 16:04:52

Vásárlók száma: 23

Megkaptuk a kedvezményt!