Legyél az öngyógyítás mestere:<br />
A Gyógyító kód című könyv + Konzultáció Magyarország első és egyetlen hivatalos Gyógyító Kód coachával

Legyél az öngyógyítás mestere:
A Gyógyító kód című könyv + Konzultáció Magyarország első és egyetlen hivatalos Gyógyító Kód coachával

A kaleidoszkóp tökéletes metaforája lehet annak a kincsnek, aminek természetünknél fogva a birtokában vagyunk, mert jóval több van bennünk, mint ami elsőre látszik. Több a gének kombinációjánál, a test anatómiai képleteinél. Éppen ezért ne „írd le” magad könnyen, ha balul sül el valami, vagy az egészséged, idegrendszered gyengélkedik. Különleges ajánlatunkkal az egész életed pozitív változáson mehet át. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

16 090 Ft

6 100 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

38%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.01.03. - 2018.02.16.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 90 perces egyéni konzultáció A Gyógyító Kód című könyv magyarországi forgamazójától - Cserkúthy Balázstól egyenesen a Fülöp-szigetekről.

+ Dr. Alexander Loyd - A Gyógyító Kód című könyve
Szállítás futárszolgálattal. 

Beváltási információk: 

Konzultáció: Általában magyar idő szerint 0:00-15:00 óra között tudtok beszélni. A konzultációs csatornákat lentebb találod. (A magyar és a fülöp-szigeteki időzóna közötti eltérés 6 óra. Ami Magyarországon pl. 10:00 óra, az ott 16:00.)

A könyv: A bónod sorszámát és a szállítási címet (ahová kéred a könyvet) küldd el a leviter@leviter.hu email címre, erről 1-2 napon belül kapsz visszaigazolást, a könyv pedig 7 munkanapon belül fog odaérni.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Számos dolog létezik, amivel javíthatunk az életminőségünkön. Sokszor nem is gondolnánk, mennyivel több múlik rajtunk, mint hisszük. A jobb, boldogabb, sikeresebb, egészségesebb élet a legtöbbünk célkitűzései között szerepel. Mégis sokan feladják félúton, mert:

Ajánlatunk révén azonban olyan társra, mentorra, coachra találhatsz az utadon, akiről biztosan tudjuk, hogy nem adta fel. Sőt!

Cserkúthy Balázs A Gyógyító Kód című könyv magyarországi forgalmazója újraépítette az életét, önmagát, egészségét, és jelenleg a Fülöp-szigetekről segít neked abban, hogy te is abszolút sikeres lehess azokon az élettereken, ahol jelenleg nem vagy  teljes.

Most egy 90 perces egyéni online konzultáción vehetsz részt, A Gyógyító Kód című könyv magyarországi forgamazójától - Cserkúthy Balázstól egyenesen a Fülöp-szigetekről. És ez még nem minden, mert az ajánlat részeként magát Dr. Alexander Loyd A Gyógyító Kód című könyvét is megkapod, hogy frissen megszerzett tudásodat hosszan megőrizhesd.

Balázs sikertörténetét megírta egy magyar hírportál is.

Sokaknak elég mindössze egy konzultáció is, mert annyira hatékonyak ezek az egyéni konzultációk, hogy egyszerűen nincs szükség több alkalomra. De nézzük, mit is jelent ez pontosan:

Mire alkalmazható a kód? 

A Gyógyító Kódot az egészséggel, emberi kapcsolatokkal, sikeressé válással összefüggő problémák megoldására egyaránt alkalmazhatjuk. 

Mi A Gyógyító Kód? 

A Gyógyító Kód egy egyszerű, de rendkívül hatásos öngyógyító eljárás, amelyet az amerikai pszichológus, Alexander Loyd fejlesztett ki az utóbbi 15 évben. A kódok 4 gyógyító központot aktiválnak a testedben, amelyeken keresztül a szervezeted meg tudja gyógyítani saját magát szinte bármilyen betegségből. A gyógyulásod azáltal éred el, hogy a kódok segítségével eltávolítod a stresszt, a félelmeidet és az egészségtelen meggyőződéseidet a lélek és a test szintjén egyaránt. Amint sikerül stresszmentessé válnod, az immunrendszered újra elkezd rendesen működni, hiszen már nincs legyengítve és akadályozva a konfliktusaid és a félelmeid által. 

Mit kapsz a tanácsadás/oktatás során? 

Lépésről lépésre megtanít Balázs arra, hogy hogyan végezd a kódokat helyesen, és összeállít számodra egy személyedre szabott, speciális kódot, amit az adott problémádra/élethelyzetedre tudsz alkalmazni. Segít megtalálni és megalkotni számodra azokat a megerősítő mondatokat és képeket, amelyeket a jelenlegi helyzetedből kiindulva az általad elérni kívánt célok megvalósítására tudsz fordítani. Ennek az eljárásnak a segítségével biztosabban tudod elérni mindazt, amit csak szeretnél, legyen az akár az egészséged visszanyerése, kapcsolataid jobbá tétele vagy az anyagiakkal és a sikerrel összefüggő elakadásaid, nehézségeid feloldása. 

Cserkúthy Balázs az első és egyetlen hivatalos Gyógyító Kód coach Magyarországon. Skype-on, Viberen, Facebook Messengeren vagy ritkán “sima” vonalas vagy mobiltelefonon keresztül tartja Balázs a konzultációkat.  

Bármelyik konzultációs lehetőséget választod is, biztos lehetsz benne, hogy mindent megtesz azért, hogy elérd a kívánt változást az életedben, hiszen azért dolgozik a kódokkal immár 7 éve, hogy minél több embernek segítsen nyugodttá, egészségessé és kiegyensúlyozottá válni.

A félelmek és kétségek helyett válaszd a szabadságot, egészséget, 
és a tetteket a világklasszis konzultáció és könyv párosítással!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Így tudod felvenni Cserkúthy Balázzsal a kapcsolatot (ezek ingyenes kommunikációs csatornák):

Skype: balazssurany vagy Cserkúthy Balázs

Facebook Messenger: Cserkúthy Balázs

Viber: 639166831971.

Viszonylag olcsó kommunikációs csatornák: Skype-on, Viberen vagy Voipeer alkalmazáson keresztül fel tudjátok hívni egymást telefonon is, ezeknek az olcsó szolgáltatásoknak a használatával a hívás díja percenként csak kb. 20-30 Ft. A Fülöp-szigeteki telefonszám erre a célra +639166831971.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Emlőrák megelőző emlő ultrahang vizsgálat azonnali diagnózissal, hazavihető lelettel radiológus szakorvossal

Emlőrák megelőző emlő ultrahang vizsgálat azonnali diagnózissal, hazavihető lelettel radiológus szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

17 000 Ft

7 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

41%

Hátralévő idő:

12 nap 8:58:04

Vásárlók száma: 27

Megkaptuk a kedvezményt!

100% UV szűrős, DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEG készítése

100% UV szűrős, DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEG készítése

Érték:

Megtakarítás:

32 890 Ft

17 360 Ft

Kedvezményes ár:

15 530 Ft

53%

Hátralévő idő:

7 nap 8:58:09

Vásárlók száma: 35

Megkaptuk a kedvezményt!

13 kezeléses, orvos csoport által összeállított, testreszabott Physiomins fogyasztó kúra

13 kezeléses, orvos csoport által összeállított, testreszabott Physiomins fogyasztó kúra

Érték:

Megtakarítás:

110 500 Ft

92 510 Ft

Kedvezményes ár:

17 990 Ft

84%

Hátralévő idő:

14 nap 8:48:02

Vásárlók száma: 28

Megkaptuk a kedvezményt!