Ez lejárt, a friss ajánlatokért kattints az Ajánlatok menüpontra.

Általános bőrgyógyászati vizsgálat + orvosi konzultáció + receptírás…Óvd meg bőröd az akne, bőrgomba, tűzfolt, ekcéma, pikkelysömör nyomaitól!

Általános bőrgyógyászati vizsgálat + orvosi konzultáció + receptírás…Óvd meg bőröd az akne, bőrgomba, tűzfolt, ekcéma, pikkelysömör nyomaitól!

A téli időszak kedvez a wellness szerelmeseinek, akik ilyenkor szívesen relaxálnak a szaunában, úsznak az uszodában, vagy csobognak fedett fürdők vizeiben. Ezeken a helyeken azonban nem csak mi érezzük jól magunkat, de a gomba is, ami könnyedén megtelepedhet a bőrünkön. Bármilyen bőrprobléma is keseríti meg számodra ezt az időszakot, ajánlatunk segít diagnosztizálni, és orvosolni azt. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

10 000 Ft

3 100 Ft

Kedvezményes ár:

6 900 Ft

31%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2015.12.08. - 2016.02.16.

A Medibon bón tartalma:

Egészségpénztári információk: Axa EP, Adoszt EP, Aranykor EP, Tempo EP, K&H EP, Dimenzió EP, Generali EP, Posta EP, OTP EP, Honvéd EP

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A külvilág nyomot hagy a bőrünkön, hiszen ez az a szervünk, ami a lehető legnagyobb felületen érintkezik vele. Folyamatos külső „támadások” érik: fertőzések, baktériumok, UV-sugárzás, vírusok és egyéb káros környezeti hatások.

A felső hámrétegünk immunvédelme képes meggyengülni a folyamatos hatások révén, így könnyebben ütik fel a fejüket rajta a különböző bőrbajok (akne, pikkelysömör, ekcéma, bőrgomba, tűzfolt stb.)..

Ajánlatunkkal egy szakszerű, általános bőrgyógyászati vizsgálatra invitálunk a Vita-Pharm Magánklinikára, ahol az orvossal való konzultációt, a vizsgálatot, valamint a receptírást (termék javaslatot) is megkapod a személyes bőrgyógyászati jellegű problémádra.

Gombásodás legtöbbször a szőrtüszők környékén, a hajon és a köröm területén jelentkezik, és igen makacs fertőzést jelent. Elsősorban a bőrfelszínt támadják meg, de bizonyos esetekben a mélyebb szövetekig hatolhatnak. Az antibiotikumos kúrák, a legyengült immunrendszer, a hormonális problémák, az elhízás a cukorbaj hajlamosíthatnak a gombás fertőzésekre.Gombás fertőzésekA találgatásokkal, félrekezelésekkel, házi praktikákkal csak elmélyítheted a problémát, inkább bízd szakértőre a megoldást!

Akne

Ötből négy embernél legalább egyszer kialakul aknés bőrprobléma a 12-24 éves korosztályban. Ugyanakkor bármely életkorban megjelenhet ez a gyakori bőrbetegség, ami során a pórusok eltömődnek, göbösödő pattanások alakulhatnak ki, amik akár hegesedést is eredményezhetnek.

Rosacea

Szintén gyakori bőrbetegség, ami elsősorban a 30-as éveikben járó hölgyeket sújtja, de extrám típusai (borvirágos orr) a férfiaknál is gyakoriak.

Bőrpanaszok esetén az otthoni kezelés, a szakszerűtlen ápolás sokkal nagyobb problémákhoz és szövődményekhez, maradandó hegekhez vezethet. Bármilyen bőrtüneted is van, azzal mindenképpen fordulj bőrgyógyász szakorvoshoz mihamarabb, mert az időben elkezdett, szakszerű segítség csodákra képes.

Ne hagyd, hogy a bőrproblémák az önbizalmadon és a testeden is nyomot hagyjanak, kérd még ma az ajánlatot!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Vita-Pharm Magánklinika

A vizsgálatra előzetes időpontegyeztetés szükséges e-mailen: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55

Rendelési idő: Kedd és Csütörtök 14:00-tól 19:00-ig.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1148 Budapest,
Vezér utca 156.
(Egressy út - Vezér utca sarok)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

3 napos jobb agyféltekés rajz kurzus, extra biztonsági opciókkal

3 napos jobb agyféltekés rajz kurzus, extra biztonsági opciókkal

Érték:

Megtakarítás:

40 000 Ft

24 010 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

11 nap 6:58:00

Vásárlók száma: 14

Megkaptuk a kedvezményt!

Urológus Professzori kivizsgálás csomag

Urológus Professzori kivizsgálás csomag

Érték:

Megtakarítás:

30 000 Ft

10 010 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

33%

Hátralévő idő:

1 nap 6:58:10

Vásárlók száma: 30

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban