Viszketés vs. gyomorpanaszok vs. orrfolyás? Allergiateszt 200 allergénre + Candida-teszt + Orvosi javaslat a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban

Viszketés vs. gyomorpanaszok vs. orrfolyás? Allergiateszt 200 allergénre + Candida-teszt + Orvosi javaslat a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban

Ma már szinte egyik évszakban sem érezhetik magukat komfortosan az érzékenyek. És most nem a filmeken sírókra, hanem a mindenféle virágzástól könnyezőkre gondolunk. Ha egyik pillanatról a másikra képes erőt venni rajtad a „nátha-jellegű” allergia, vagy éppen tele vagy viszkető kiütésekkel, esetleg a gyomrod háborog gyakrabban a kelleténél, akkor érdemes kideríteni, mi az, amit kerülnöd kell, hogy élhetőbbé tehesd a mindennapokat. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

9 990 Ft

7 000 Ft

Kedvezményes ár:

2 990 Ft

70%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 22

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.10.06. - 2017.12.01.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló ételintolerancia, allergia teszt 200 allergénre és Candida teszt, e-mailes orvosi javaslattal. (kb. 15 perc)

A csomag tartalma: 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Most a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központba invitálunk, ahol mindössze 15 perc alatt 200 különböző allergénre vizsgálják meg a szervezetedet. Ne ijedj meg, nem a hagyományos karcolós vizsgálatról van szó, hanem a nagyon is kényelmes Voll bioelektromos módszerről. A szűrés eredményét és a javallatokat e-mailben el is küldik neked.

Mi miatt indokolt az ételintolerancia szűrés elvégeztetése?

Napjainkban egyre indokoltabbá vált az ételintolerancia, allergia teszt elvégzése, mert a tápcsatorna (gyomor, vékonybél, vastagbél) betegségei korunk népbetegségei közé tartoznak.

Egyre többen szembesülnek mindennapjaik során a glutén-, tejfehérje-, szójaérzékenységgel. Míg 20-30 évvel ezelőtt a diagnózis ritkaságszámba ment, ma egyes felmérések szerint enyhébb formái akár a lakosság felét is érinthetik. Okuk részben a helytelen összetételű (egyoldalúan magas fogyasztása bizonyos élelmiszereknek), részben a nem megfelelő minőségű (adalékanyagokat, vegyszereket tartalmazó) táplálkozás, valamint a stressz. 

A tápcsatorna betegségeinek jelentős részéért az egyes élelmiszer fehérjékre adott kóros immunreakciók felelősek. Az ételallergiásoknál fellépő ún. áteresztő bél szindróma a gyulladást tovább fokozhatja, valamint szerteágazó allergiás tüneteket válthat ki. Az élelmiszerekben jelen lévő allergiát kiváltani képes fehérjék lebontása során a bélben képződő makromolekulák ugyanis a gyulladt bélfal mikrosérülésein képesek átdiffundálni, és ezért bármely megevett élelmiszerre allergiás reakció léphet fel. Mindezekkel összefüggésben, és anélkül is, a légúti allergiák száma is folyamatosan emelkedést mutat. 

Parlagfű, nyárfa a legismertebbek talán, melyek tavasztól a fagyokig kínozzák az allergiás betegeket. Részben a légszennyezéssel, részben az élelmiszer allergénekkel adott keresztreakciókkal függ össze ezek gyakoribb előfordulása is. 

A kivizsgálás fontos, mert az időben észrevett ételintolerancia megfelelő kezelés mellett javulhat, valamint fontos a szövődmények megelőzése is. 

Hogy történik a vizsgálat?

Az ételintolerancia vizsgálat Voll módszerrel történik. A Voll bioelektromos rendszer a szervezetben kiváltott elektromos aktivitás változásait méri különböző anyagokkal való terhelést követően. 

Fontos tudnivalók:

Figyelem, kevesen tudják, de az ételintolerancia akár a meddőségig is fajulhat! Derítsd ki, mi irritál, hogy ezentúl koncentráltan számolhass le a gyötrő tünetekkel!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ

A vizsgálatra itt tudsz bejelentkezni: +36 30 356 2177

Recepció hétköznap 9:00-15:00-ig, de a napközbeni hívásokat is visszahívják pár órán belül;

E-mail: titkarsag@dpek.hu (a foglalt időpont előtt 36 órával tudod lemondani a vizsgálatot)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
1133 Budapest,
Kárpát u. 18. 2. emelet

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Íriszdiagnosztika tanácsadással dietetikus-fitoterapeutától állapotlappal
Maximalista nőgyógyászati csomag Dr. Bakó Erika nőgyógyász szakorvostól

Maximalista nőgyógyászati csomag Dr. Bakó Erika nőgyógyász szakorvostól

Érték:

Megtakarítás:

32 000 Ft

16 010 Ft

Kedvezményes ár:

15 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

3 nap 14:02:34

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

NŐKnél elterjedt tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban