Ez lejárt, a friss ajánlatokért kérjük kattintson az Ajánlatok menüpontra.

Nőgyógyászati szűrőcsomag (fiataloknak is) közkedvelt szakorvossal: citológia + kolposzkóp + emlővizsgálat + kismedencei ultrahang. Egyedülálló kedvezménnyel!

Nőgyógyászati szűrőcsomag (fiataloknak is) közkedvelt szakorvossal: citológia + kolposzkóp + emlővizsgálat + kismedencei ultrahang. Egyedülálló kedvezménnyel!

A női higiénia az intimitásnál kezdődik. Az intimegészség alapja pedig a rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat. Ajánlatunkkal te is tudatosabban odafigyelhetsz nőiségedre és nőgyógyászra bízhatod intim egészséged. Ezt a vizsgálatcsomagot érett nőknek, és szexuális életet még nem élő fiatal lányoknak egyaránt ajánljuk.(Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

25 000 Ft

15 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

60%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 34

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.03.10. - 2017.04.28.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 1 alkalmas nőgyógyászati kivizsgálás (kb. 30 perc)

A nőgyógyászati vizsgálat részletes tartalma:

Dr. Hegedüs Tibor onkológus-nőgyógyász végzi a vizsgálatot.

A bónt egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu).

A női nemiség az a terület, ahol a biológiai óra ketyegése a leginkább „mérhető”, ugyanis intimegészségünk minden változásra szeszélyesen reagálhat. Mondhatni: „külön életet él”.

Könnyen kibillenthet egyensúlyunkból egy-egy hormonális változás, pajzsmirigyprobléma, gyógyszerérzékenység, szexuális partnerváltozás, bakteriális fertőzés stb. De akár a műszálas fehérnemű vagy egy új mosakodó gél is problémaforrás lehet.És sajnos nem ritka, hogy ezeken a területeken akár komolyabb, rosszindulatú elváltozások is bekövetkeznek.

Mindezek miatt szükségszerű a rendszeres és szakszerű nőgyógyászati kivizsgálás.

Ajánlatunkkal a Corvin Orvosi Központ közkedvelt és közismert szakorvosa, Dr. Hegedüs Tibor vár egy szakszerű nőgyógyászati vizsgálatra, citológiával, kolposzkópos méhnyakszűréssel, emlővizsgálattal és kismedencei ultrahanggal egybekötve, amelyet hason vagy hüvelyen keresztül végeznek. Az egész nem lesz több körülbelül félóránál, ennyi kell csak ahhoz, hogy tegyél magadért.

Ezért se hagyd ki:

A női testtájak jóval több olyan fertőzésnek vannak kitéve, melyek nem feltétlenül okoznak tüneteket, ezek a rejtett problémák hosszú időn keresztül észrevétlenek maradhatnak, és súlyos következményeket vonhatnak maguk után. Például ilyen „szövődmény” lehet a meddőség, vagy daganatos elváltozás.

A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a legelővigyázatosabb életmóddal sem zárhatjuk ki ezeknek a lehetőségét, mivel a hüvelyben és annak környékén található mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elég lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzon.

Sajnos a kórképek tükrében a nőgyógyászat területén sem elhanyagolható napjainkban a rákmegelőzés, továbbá a már kialakult betegség és a gyulladások gyógyítása, mely a Corvin Medical orvosának egyik fő szakterülete. Garantáltan szakértő kezekben leszel!

A nőgyógyászati szűrőcsomag összeállításakor a szexuális tapasztalattal még nem rendelkező fiatal lányokra is gondoltunk.

Az Ő esetükben citológia helyett egy konzultáción vehetnek részt, amely során a következőkre kérdésekre kaphatnak választ:

A vizsgálat eredményeinek tükrében a szakorvos tanácsokat ad a továbbiakra: probléma esetén tájékoztat Téged a lehetséges kezelési módokról, otthoni ápolási teendőkről, a gyógyulási szakaszokról, és az esetleges szövődményekről is. Minden olyan információt szakszerűen és pontosan a rendelkezésedre bocsájtanak, amivel megelőzheted vagy orvosolhatod a nőgyógyászati problémáidat.

Ajánlatunkkal olyan nőgyógyászra bízhatod intimegészségedet, aki szakértelmének köszönhetően már sok éve keresett szakorvos. Csapj le az ajánlatra és tudd magad biztonságban minden fronton!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Corvin Medical Orvosi Központ

Időpontegyeztetés ezeken a telefonszámokon:
+36-1/445-0144; +36-30/845-5834 vagy e-mailen: info@corvinmedical.hu;

Szakorvos: Dr. Hegedüs Tibor onkológus-nőgyógyász

Rendelési idő: szerda 15:30-tól 18:30-ig.

WEBOLDAL

Beváltás helye

Corvin Medical Orvosi Központ
1082 Budapest,
Üllői út 44. 1. emelet 2.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Laboratóriumi cukorbetegség-szűrőcsomag
3 alkamas Hősokk terápia
Laborvizsgálat lappangó betegségek felkutatására

Laborvizsgálat lappangó betegségek felkutatására

Érték:

Megtakarítás:

45 000 Ft

29 410 Ft

Kedvezményes ár:

15 590 Ft

65%

Hátralévő idő:

5 nap 5:22:59

Vásárlók száma: 6

Megkaptuk a kedvezményt!