Ez lejárt, a friss ajánlatokért kérjük kattintson az Ajánlatok menüpontra.

A szíved az életed, ne a bajaid forrása legyen! Kardiológiai kivizsgálás: Szívultrahang (ECHO) + EKG + Terheléses EKG + Konzultáció

A szíved az életed, ne a bajaid forrása legyen! Kardiológiai kivizsgálás: Szívultrahang (ECHO) + EKG + Terheléses EKG + Konzultáció

Ugye nem kell elmondani, hogy mit jelent a szíved a tested szempontjából? Ha tisztában vagy vele, milyen fontos szervről van szó, akkor miért nem figyelsz rá jobban oda? Miért esel túlzásokba, ha koffeinről, stresszről vagy dohányzásról van szó? – Az emberek többségének neki szegezhetnénk ezeket a kérdéseket, sajnos joggal, mert egyre többen szenvednek a szív- és érrendszeri panaszoktól Hazánkban is, holott megfelelő kivizsgálással megelőzhetnék a bajt. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

48 000 Ft

24 010 Ft

Kedvezményes ár:

23 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.04.18. - 2017.06.28.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló kardiológiai kivizsgálás Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus belgyógyász szakorvoshoz, amely az alábbiakat tartalmazza: 

Az ajánlat népszerűségének köszönhetően szabad időpontok csak májustól vannak.

FONTOS:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ajánlatunkkal a színvonalas Benyovszky Orvosi Központba invitálunk, ahol szakorvosi figyelem övezheti szívügyeidet egy kardinális kardiológiai kivizsgálás formájában.

Az ajánlat az alábbiakat foglalja magába:

A kardiológia a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág. A szív- és érrendszeri megbetegedések hazánkban is vezető haláloknak számítanak. Az alapos kivizsgálást azoknak ajánljuk, akiknél felmerül szívbetegség gyanúja. 

Szívbetegségek legáltalánosabb tünetei: 

Ha ezek bármelyike jelentkezik nálad, ne késlekedj, mert az életedbe kerülhet a halogatás!

A vizsgálatcsomag részeként a személyes konzultáció mellett a szívultrahang segítségével lehetőség van a szívbetegségek időben történő felismerésére is. 

Amit az EKG-vizsgálatról tudni kell

Vizsgálható vele a percenkénti szívverések száma, azok szabályossága, a szív ingerképzése, ingervezetése, ritmuszavarok, ingervezetési zavarok, a szívizomzat oxigénhiánya, károsodása. Számos egyéb kórállapot mellett információt ad többek között a szívet alkotó kamrák falának nagyságáról, de az alkalmazott gyógyszerek szívműködést befolyásoló hatásairól vagy azok nemkívánatos mellékhatásairól is. 

A vizsgálat közben a hátadon fekszel. Meghatározott színkód szerint csuklóidra és bokáidra egy-egy öntapadó papír- vagy gumiszalaggal ellátott fémelektródát rögzítenek. Az elektródával érintkező bőrfelületet vízzel benedvesítik, vagy géllel bekenik. Az elektródák másik vége a szív elektromos jeleinek feldolgozására alkalmas készülékhez csatlakozik. A mellkasra is helyeznek 6 elektródát, melyek helyzete szintén anatómiailag előre meghatározott. A vizsgálat közben nem lehet mozogni vagy beszélni, mert a légzőizmok mozgása és a különböző zajok a mérés pontosságát károsan befolyásolják. 

Az elektromos jeleket 12 különböző elvezetésben ábrázolják, vagyis az EKG-szalagon ennyi görbe látható. Noha különösebb előkészületre nincs szükség, közvetlenül a vizsgálat elvégzése előtti fizikai terhelés (pl. felmenetel a lépcsőn) megváltoztathatja a görbét. Pár perc pihenés után azonban a szív ismét nyugalmi állapotába kerül. 

A terheléses EKG jelentősége

Vannak olyan betegségek, amelyeknek az EKG-n kimutatható jelei csak terhelésre jelentkeznek. Terheléses EKG során fizikai terhelés (pl. kerékpár vagy futópad használata) közben veszik fel az EKG-görbét. A vizsgálattal az értékelhető, hogy milyen hatással van a szívre a fizikai terhelés, illetve azzal együtt a szervezet megnövekedő oxigénigénye. A fizikai munka természetesen nagyobb terhet ró a szívre, hiszen adott idő alatt nagyobb mennyiségű vért kell pumpálnia. 

Meghatározható vele a mellkasi fájdalom oka, a szív terhelhetősége, hogy milyen ritmuszavarok lépnek fel terhelés hatására. A vizsgálat közben EKG készül, pulzusszámot és vérnyomást is mérnek. 

NAGYON FONTOS

A vizsgálat közbeni esetleges rosszullét nitroglicerin-készítmény adását teheti szükségessé. Bizonyos potencianövelő tabletták és a nitroglicerin 24 órán belül együtt adva súlyos vérnyomásesést idézhetnek elő, ezért ezek szedését a vizsgálat előtt jelezni kell az orvosnak, illetve a nap hátralévő részében erre tekintettel kell lenni. 

A vizsgálat előtt mondd el a kezelőorvosnak, hogy milyen gyógyszereket szedsz. 

Szívpanaszaiddal Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus belgyógyász szakorvoshoz fordulhatsz a kb. 45 perces alapos vizsgálat során.

Legyen a szíved az életed, ne pedig a bajaid forrása, kérd a kivizsgálást mihamarabb!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00 -17:30 óráig ezeken a telefonszámokon:

 +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: Hétfő - Szerda : 15:00 - 18:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

Érték:

Megtakarítás:

65 000 Ft

16 000 Ft

Előleg:

9 000 Ft

25%

Hátralévő idő:

3 nap 10:51:48

Vásárlók száma: 54

Megkaptuk a kedvezményt!

Reumatológiai vizsgálat reumatológus szakorvossal, plusz hialuronsavas injekciós kezelés

Reumatológiai vizsgálat reumatológus szakorvossal, plusz hialuronsavas injekciós kezelés

Érték:

Megtakarítás:

69 000 Ft

12 500 Ft

Előleg:

10 500 Ft

18%

Hátralévő idő:

3 nap 10:51:48

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Új sejtterápiás innováció a pigmentfoltok halványításáért: EXOSOMA terápia

Új sejtterápiás innováció a pigmentfoltok halványításáért: EXOSOMA terápia

Érték:

Megtakarítás:

65 000 Ft

16 000 Ft

Előleg:

13 700 Ft

25%

Hátralévő idő:

5 nap 10:51:46

Vásárlók száma: 1

Megkaptuk a kedvezményt!