Ez lejárt, a friss ajánlatokért kérjük kattintson az Ajánlatok menüpontra.

A szíved az életed, ne a bajaid forrása legyen! Kardiológiai kivizsgálás: Szívultrahang (ECHO) + EKG + Terheléses EKG + Konzultáció

A szíved az életed, ne a bajaid forrása legyen! Kardiológiai kivizsgálás: Szívultrahang (ECHO) + EKG + Terheléses EKG + Konzultáció

Ugye nem kell elmondani, hogy mit jelent a szíved a tested szempontjából? Ha tisztában vagy vele, milyen fontos szervről van szó, akkor miért nem figyelsz rá jobban oda? Miért esel túlzásokba, ha koffeinről, stresszről vagy dohányzásról van szó? – Az emberek többségének neki szegezhetnénk ezeket a kérdéseket, sajnos joggal, mert egyre többen szenvednek a szív- és érrendszeri panaszoktól Hazánkban is, holott megfelelő kivizsgálással megelőzhetnék a bajt. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

48 000 Ft

24 010 Ft

Kedvezményes ár:

23 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.04.18. - 2017.06.28.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló kardiológiai kivizsgálás Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus belgyógyász szakorvoshoz, amely az alábbiakat tartalmazza: 

Az ajánlat népszerűségének köszönhetően szabad időpontok csak májustól vannak.

FONTOS:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ajánlatunkkal a színvonalas Benyovszky Orvosi Központba invitálunk, ahol szakorvosi figyelem övezheti szívügyeidet egy kardinális kardiológiai kivizsgálás formájában.

Az ajánlat az alábbiakat foglalja magába:

A kardiológia a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág. A szív- és érrendszeri megbetegedések hazánkban is vezető haláloknak számítanak. Az alapos kivizsgálást azoknak ajánljuk, akiknél felmerül szívbetegség gyanúja. 

Szívbetegségek legáltalánosabb tünetei: 

Ha ezek bármelyike jelentkezik nálad, ne késlekedj, mert az életedbe kerülhet a halogatás!

A vizsgálatcsomag részeként a személyes konzultáció mellett a szívultrahang segítségével lehetőség van a szívbetegségek időben történő felismerésére is. 

Amit az EKG-vizsgálatról tudni kell

Vizsgálható vele a percenkénti szívverések száma, azok szabályossága, a szív ingerképzése, ingervezetése, ritmuszavarok, ingervezetési zavarok, a szívizomzat oxigénhiánya, károsodása. Számos egyéb kórállapot mellett információt ad többek között a szívet alkotó kamrák falának nagyságáról, de az alkalmazott gyógyszerek szívműködést befolyásoló hatásairól vagy azok nemkívánatos mellékhatásairól is. 

A vizsgálat közben a hátadon fekszel. Meghatározott színkód szerint csuklóidra és bokáidra egy-egy öntapadó papír- vagy gumiszalaggal ellátott fémelektródát rögzítenek. Az elektródával érintkező bőrfelületet vízzel benedvesítik, vagy géllel bekenik. Az elektródák másik vége a szív elektromos jeleinek feldolgozására alkalmas készülékhez csatlakozik. A mellkasra is helyeznek 6 elektródát, melyek helyzete szintén anatómiailag előre meghatározott. A vizsgálat közben nem lehet mozogni vagy beszélni, mert a légzőizmok mozgása és a különböző zajok a mérés pontosságát károsan befolyásolják. 

Az elektromos jeleket 12 különböző elvezetésben ábrázolják, vagyis az EKG-szalagon ennyi görbe látható. Noha különösebb előkészületre nincs szükség, közvetlenül a vizsgálat elvégzése előtti fizikai terhelés (pl. felmenetel a lépcsőn) megváltoztathatja a görbét. Pár perc pihenés után azonban a szív ismét nyugalmi állapotába kerül. 

A terheléses EKG jelentősége

Vannak olyan betegségek, amelyeknek az EKG-n kimutatható jelei csak terhelésre jelentkeznek. Terheléses EKG során fizikai terhelés (pl. kerékpár vagy futópad használata) közben veszik fel az EKG-görbét. A vizsgálattal az értékelhető, hogy milyen hatással van a szívre a fizikai terhelés, illetve azzal együtt a szervezet megnövekedő oxigénigénye. A fizikai munka természetesen nagyobb terhet ró a szívre, hiszen adott idő alatt nagyobb mennyiségű vért kell pumpálnia. 

Meghatározható vele a mellkasi fájdalom oka, a szív terhelhetősége, hogy milyen ritmuszavarok lépnek fel terhelés hatására. A vizsgálat közben EKG készül, pulzusszámot és vérnyomást is mérnek. 

NAGYON FONTOS

A vizsgálat közbeni esetleges rosszullét nitroglicerin-készítmény adását teheti szükségessé. Bizonyos potencianövelő tabletták és a nitroglicerin 24 órán belül együtt adva súlyos vérnyomásesést idézhetnek elő, ezért ezek szedését a vizsgálat előtt jelezni kell az orvosnak, illetve a nap hátralévő részében erre tekintettel kell lenni. 

A vizsgálat előtt mondd el a kezelőorvosnak, hogy milyen gyógyszereket szedsz. 

Szívpanaszaiddal Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus belgyógyász szakorvoshoz fordulhatsz a kb. 45 perces alapos vizsgálat során.

Legyen a szíved az életed, ne pedig a bajaid forrása, kérd a kivizsgálást mihamarabb!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ

Bejelentkezés hétfő-péntek 9:00 -17:30 óráig ezeken a telefonszámokon:

 +36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: Hétfő - Szerda : 15:00 - 18:00 óra között. (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10. 

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál
Komplex hasi- és kismedencei ultrahangos vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál
Térdízületi ultrahang vizsgálat lelettel, konzultációval az Ultrahang Magyarországnál