5 alkalom 1 áráért:<br />
Sebészeti beavatkozástól mentes zsíreltávolító módszer orvosi géppel. 2-5 cm kerületcsökkenés / kezelés. Férfiaknak is!

5 alkalom 1 áráért:
Sebészeti beavatkozástól mentes zsíreltávolító módszer orvosi géppel. 2-5 cm kerületcsökkenés / kezelés. Férfiaknak is!

Úgy érzed, már attól is „terebélyesebb” leszel, ha ránézel egy cukrászda kirakatára, és nem ehetsz már a kedvenceidből sem anélkül, hogy ne látszanának meg rajtad? Amikor az ember ezekkel a jelekkel szembesül, sokszor kénytelen életmódot váltani, kevesebbet enni, többet sportolni. Ha ezt a két szabályt már betartod, és ennek ellenére sem szívesen vállalod az alakodat fürdőruhában a strandszezonban, akkor ajánlatunkat imádni fogod.​ Tudj meg róla minden részletet lentebb!

Érték:

Megtakarítás:

99 950 Ft

79 960 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

80%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 11

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.10.27. - 2017.12.15.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére 5 alkalmas testkezelés-sorozat 4 az 1-ben ProMystic MultiContour orvosi géppel

Ultrahangos testkezelés sorozat, választható területen: 

Alkalmanként csak 1 választott rész kezelhető, de igény szerint alkalmanként más-más területet is választhatsz.

FONTOS: A testkezelések 40 percesek. az első alkalom előtt van egy 30 perces konzultáció, ami során összeállítjátok a kezelési tervet a céljaidhoz mérten. Két testkezelés között min. 5 napnak el kell telnie.

Egy személy egy bónt vásárolhat saját részre, és bármennyit ajándékba, de ugyanaz a személy csak egyszer veheti igénybe bónnal.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Megelőzheted a többlet súllyal járó egészségügyi problémákat, késleltetheted az öregedést, és visszakaphatod tested finom kontúrjait is a Nádszál Szalonban, ahol most egy alkalom áráért egy ÖT ALKALMAS testkezelés sorozaton vehetsz részt.

Az 5 alkalmas fogyasztó testkezelés-sorozat a hatékony, 4 az 1-ben ProMystic MultiContour ORVOSI géppel történik, és 3 fázissal segít eltüntetni a felesleges zsírt a testszöveteidből:

I. Ultrahangos zsírbontás (UH): 

A fogyasztani kívánt testfelületet a gép kezelőfejével masszírozzák, amely pontosan beélesített ultrahang hullámok segítségével kb. 1,5 cm mélységben megbontja a bőr alatti zsírszöveteket. Végig kényelmesen fekszel, a kezelés nem jár fájdalommal, enyhe ciripelő hangot hallasz, miközben finom masszázst érzel.

II. Rádiófrekvenciás kezelés (RF): 

A felbontott zsírt és méreganyagokat egy másik, enyhén meleg kezelőfejjel masszírozzák ki az érintett bőrréteg alól. Csak a finom masszázst érzed. Lazíthatsz, miközben fogysz.

III. Fényterápiás kezelés (FÉ): 

A kezelt testrészre gumírozott szalagok segítségével további kezelőfejeket helyeznek, amelyek serkentik a nyirokkeringést és felgyorsítják a lebontott zsírsavak „kiterelését”, egyben megakadályozzák a zsír ismételt lerakódását. Ezek a fejek végzik tovább a bőr regenerációját is. 

Az ultrahangos testkezelésnél Te döntheted el, melyik területet kezeljék. A választható és egyben hízásra hajlamos területek a következők:

A kívánt végeredmény érdekében alkalmanként csak 1 választott rész kezelhető, de természetesen igény szerint alkalmanként más-más területet is választhatsz.

Ez az eljárás nem csak a méreganyagokat távolítja el a testedből, de karcsúsít és formába is hoz, miközben a bőrödet feszesebbé, a közérzetedet pedig jobbá teszi.

A kezelések alatt alkalmazott egészséges és bőrbarát hatóanyagok a következők: 

A 4 az 1-ben ProMystic MultiContour ORVOSI géppel történő fogyasztó kezelés előnyei:

A kívánt végeredmény elérése érdekében az első alkalom előtt konzultálsz a kezelést végző szakemberrel arról, hogyan állítsák össze az ajánlat tartalmát, hogy az minél inkább megfeleljen a Te fogyási céljaidnak. Két testkezelés között min. 5 napnak el kell telnie. A testkezelések pedig alkalmanként 40 percesek.

Nem kell lemondanod a kedvenc süteményedről, az edzőteremre se lesz szükséged a hét minden napján, és a sebészek szikéit is elfelejtheted… Kérj belőle!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Nádszál Szalon

A szalonba az alábbi elérhetőségeken tudsz bejelentkezni: nadszalprojekt@gmail.com​; +36 (31) 783 2103 (upc mobil = 31-es körzetszám, nem elírás)

WEBOLDAL

Beváltás helye

Nádszál Szalon
1073 Budapest,
Erzsébet körút 54.
I. emelet. 2. (22-es kapucsengő)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Otthoni alvásvizsgálat orvosi kiértékeléssel a Benyovszky Orvosi Központ közreműködésével
Szakorvosi urológiai szűrés ultrahanggal, és laboratóriumi PSA vizsgálat a nívós Budai Magánorvosi Centrumban, előleggel

Szakorvosi urológiai szűrés ultrahanggal, és laboratóriumi PSA vizsgálat a nívós Budai Magánorvosi Centrumban, előleggel

Érték:

Megtakarítás:

21 000 Ft

18 000 Ft

Kedvezményes ár:

3 000 Ft

86%

Hátralévő idő:

2 nap 12:33:47

Vásárlók száma: 37

Megkaptuk a kedvezményt!

Hazánkban egyedülálló 3 alkalmas Gerinc Selfness® program

Hazánkban egyedülálló 3 alkalmas Gerinc Selfness® program

Érték:

Megtakarítás:

24 900 Ft

12 000 Ft

Kedvezményes ár:

12 900 Ft

48%

Hátralévő idő:

0 nap 12:33:49

Vásárlók száma: 54

Megkaptuk a kedvezményt!