3 alkalmas ultrahangos kavitációs zsírbontás
Strand úszógumi nélkül?<br />
3 alkalmas ultrahangos kavitációs zsírbontás, az általad választott területen. Akár 2-3 cm mínusz / alkalom, több bón is vásárolható

Strand úszógumi nélkül?
3 alkalmas ultrahangos kavitációs zsírbontás, az általad választott területen. Akár 2-3 cm mínusz / alkalom, több bón is vásárolható

Az esztétikai kezelések egyik leghatékonyabb eszköze az ultrahangos kavitáció. A kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámokmikro buborékokat hoznak létre a kezelt terület zsírszöveteiben, miután ezek a buborékok „összeroppannak”, nyomásváltozás jön létre, ami szétbontja az ott található zsírsejteket. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Érték:

Megtakarítás:

19 000 Ft

13 010 Ft

Kedvezményes ár:

5 990 Ft

68%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 10

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2018.05.21. - 2018.07.30.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 3 alkalmas UH kavitációs zsírbontás

(20 perc / alkalom)

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Ezzel az ajánlattal 3 alkalommal vehetsz részt ultrahangos kavitációs zsírbontás kezelésen a Blaha Lujza térhez közeli, specialista Kontúr Alakformáló Központban.

Mi az a kavitáció és hogyan csökkenti a kritikus területeket?

Az esztétikai kezelések egyik leghatékonyabb eszköze az ultrahangos kavitáció. A kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok mikro buborékokat hoznak létre a kezelt terület zsírszöveteiben, miután ezek a buborékok „összeroppannak”, nyomásváltozás jön létre, ami szétbontja az ott található zsírsejteket. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Ez a fájdalommentes és biztonságos eljárás napjainkban az egyik legeredményesebb megoldást nyújtja, mert:

Alkalmanként akár 2-3 cm-es körméret csökkenés tapasztalható, a bőr pedig feszesebb, tónusosabb lesz.  A kavitációs kezelés hetente egy alkalommal javasolt.

Jó tanács: A kavitációt követően 2-3 napban a májnak és a nyirokrendszernek az elfolyósított zsírt kell feldolgoznia, ezért könnyített, lehetőleg  cukor- és szénhidrátmentes étrend javasolt és minimum 2-3 liter víz elfogyasztása szükséges. 

Tedd egészségesebbé és szebbé a kritikus területeket ezzel a 3 alkalommal is, hogy a pozitív hatás biztos legyen! Kérd még ma!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Kontúr Alakformáló Központ

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni:
+36 (30) 716 54 43 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9:00-19:00

WEBOLDAL

 

Beváltás helye

Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest,
Hársfa utca 10/b.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Allergia teszt 400 anyagra (ételek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok...) + candida szűrés + hazavihető eredmény.
Átfogó ultrahang szűrőcsomag Férfiaknak

Átfogó ultrahang szűrőcsomag Férfiaknak

Érték:

Megtakarítás:

42 000 Ft

21 010 Ft

Kedvezményes ár:

20 990 Ft

50%

Hátralévő idő:

7 nap 15:56:58

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.