16 kezeléses speciálisan személyre szabott Physiomins fogyasztó kúra, orvosok által összeállított étrenddel, csak Hölgyeknek. BLACK FRIDAY: +8 kezelés(68.000 Ft érték!) /1,5 hónap, -6-8 kg jojó-effektus nélkül!/

16 kezeléses speciálisan személyre szabott Physiomins fogyasztó kúra, orvosok által összeállított étrenddel, csak Hölgyeknek. BLACK FRIDAY: +8 kezelés(68.000 Ft érték!) /1,5 hónap, -6-8 kg jojó-effektus nélkül!/

Már az egészséged is kárát látja a túlsúlyodnak? Szeretnél karcsúbb, feszesebb lenni? Nem kell többé egyedül birkóznod a kilókkal! Most egy olyan módszert állíthatsz magad mellé a felesleg elleni harcban, amit egy Francia Orvos-csoport állított össze. A Te testedből is „szobrot” faragnak.

Érték:

Megtakarítás:

136 000 Ft

113 010 Ft

Kedvezményes ár:

22 990 Ft

83%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.11.17. - 2018.01.12.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 16 kezelésből álló (8 alkalom) személyre szabott Physiomins kúra, megújult gépparkkal. Ez egy havi kúra, heti két alkalommal javasolt igénybe venni és alkalmanként kétféle kezelést kapsz. (2x30 perc/alkalom) 

Alkalmanként a következő kezelések történnek: 

Black Friday extra: +8 kezelés (68.000 Ft érték!)

A Szalonnál ingyenes parkolási lehetőség.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A 4-6 kiló fölösleg az a határ, ahonnan legtöbbször már nincs visszaút, és valódi elhízás követi. A pluszok kezdetben integető izom formájában, hátpamacsokként, úszógumiként jelentkeznek, majd szépen lassan birtokba veszik a kontúrjainkat, elnehezítik az ízületeinket, míg végül magunkra sem ismerünk majd a tükörben. Ismerős az érzés?

Szerencsére van egy olyan ajánlatunk, ami speciálisan a Te igényeidhez és alkatodhoz mérten segít csökkenteni a súlyodat és a méreteidet, méghozzá  igazán professzionális körülmények között és látványos megoldásokkal.

Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon szakembereinél válthatod be bónodat, és álmaidat valóra (legalábbis, ami a fogyásodat illeti) egy 16 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program keretében. A kúra 8 alkalomból áll, heti két alkalomra elosztva. Hatékonyságát megújult géppark is támogatja a 11 éves szakmai tapasztalat mellett. Ez egy havi kúrának felel meg és kétféle kezelésből áll, és kétszer félórát vesz igénybe alkalmanként.

Alkalmanként a következő kezelések történnek: 

Érdekesség:

A Fogyasztóközpontban elért legnagyobb mértékű fogyás 37 kg volt, 5 hónap alatt!

Néhány szó a Physiomin-módszerről

Az alkalmazott módszert egy Francia Orvos-csoport állította össze, több mint 22 évvel ezelőtt. A magyar központ 11 éve csatlakozott a Physiomins-hez és azóta is számos továbbképzéssel bővítik tudásukat, természetesen a Physiomins módszerre építve. 

Az elmúlt 11 év alatt a legnagyobb elért fogyásuk 37 kg volt, összesen 5 hónap alatt. A kúráik személyre szabottak! Kialakítása során figyelembe veszik a korodat, a nemedet, az egészségügyi állapotodat is. Megvizsgálják bőröd állagát, a kötőszövetedet és ezek alapján állítják össze a kezeléseket. 

A kúra alatt folyamatosan nyomon követik a fogyásodat, beállítják az étrendedet, amit orvosok állítottak össze. A 16 kezelés 4 hetes kúrának felel meg, ez alatt az idő alatt 4-6kg-tól szabadulhatsz meg a lehető legkomfortosabb körülmények között. 

Az első kezeléseket egy diagnosztika/konzultáció előzi meg, mely során összeállítjátok a személyre szabott kúra menetét a kezelővel.

Néhány szó a kúra menetéről

Első kezeléssel hő hatására beindítják a fogyásodat, majd izomstimulációval feszesítik a bőrödet, hogy felgyorsuljon a méregtelenítés, és hogy ne ereszkedjen meg fogyás közben sem a bőröd. 

Harmadik kezelésként következik a zsírtörés, majd a negyedik a gépi nyirokmasszázs. Az étrendet beállítják és életmód tanácsot is kapsz, ha igényled. Folyamatosan nyomon követik az eredményeidet, közreműködésedet. Szóval, ha te is partner vagy a kúra alatt, akkor nagyon szép eredményeket lehet elérni! 

Jól látható, hogy a 16 kezelést úgy kombinálják alkalmakra, hogy az a Te túlsúlyodhoz mérten a leginkább személyre szabottan oldja meg a problémát, és „oldja le” rólad a felesleget. Mindezt abszolút egészséges tempóban és jojó-effektus nélkül, mindössze 1 hónap leforgása alatt.

Ráadásul a Physiomins fogyókúrás testkezelő program abszolút fájdalom- és mellékhatásoktól mentes kezelésekből áll. Mi több, kényelmes, látványos, lehengerlő, azaz mindenki imádja, aki karcsúbb testre vágyik. Kérd még ma, és nyerd vissza minél előbb az alakodat!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni:
+36 (30) 857 01 23. (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: hétfő-szerda 12:00-20:00 óráig;
kedd-csütörtök 7:00-15:00 óráig.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1021 Budapest,
Tárogató út 2-4. (IBS Office Center)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Valami nincs rendben gyermeked egészségével? Részletes gyermekgyógyászati kivizsgálás szakorvostól.
Aknék ellen, pigmentfoltok ellen, ránctalanításra MesoPen teljes arckezelés.

Aknék ellen, pigmentfoltok ellen, ránctalanításra MesoPen teljes arckezelés.

Érték:

Megtakarítás:

14 990 Ft

5 000 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

33%

Hátralévő idő:

3 nap 1:17:50

Vásárlók száma: 3

Megkaptuk a kedvezményt!

5 alkalom Thermolight lézeres zsírbontás, nyirokmasszázzsal

5 alkalom Thermolight lézeres zsírbontás, nyirokmasszázzsal

Érték:

Megtakarítás:

83 000 Ft

73 010 Ft

Kedvezményes ár:

9 990 Ft

88%

Hátralévő idő:

9 nap 16:17:44

Vásárlók száma: 44

Megkaptuk a kedvezményt!