16 kezeléses speciálisan személyre szabott Physiomins fogyasztó kúra, orvosok által összeállított étrenddel, csak Hölgyeknek. BLACK FRIDAY: +8 kezelés(68.000 Ft érték!) /1,5 hónap, -6-8 kg jojó-effektus nélkül!/

16 kezeléses speciálisan személyre szabott Physiomins fogyasztó kúra, orvosok által összeállított étrenddel, csak Hölgyeknek. BLACK FRIDAY: +8 kezelés(68.000 Ft érték!) /1,5 hónap, -6-8 kg jojó-effektus nélkül!/

Már az egészséged is kárát látja a túlsúlyodnak? Szeretnél karcsúbb, feszesebb lenni? Nem kell többé egyedül birkóznod a kilókkal! Most egy olyan módszert állíthatsz magad mellé a felesleg elleni harcban, amit egy Francia Orvos-csoport állított össze. A Te testedből is „szobrot” faragnak.

Érték:

Megtakarítás:

136 000 Ft

113 010 Ft

Kedvezményes ár:

22 990 Ft

83%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 2

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.11.17. - 2018.01.12.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 16 kezelésből álló (8 alkalom) személyre szabott Physiomins kúra, megújult gépparkkal. Ez egy havi kúra, heti két alkalommal javasolt igénybe venni és alkalmanként kétféle kezelést kapsz. (2x30 perc/alkalom) 

Alkalmanként a következő kezelések történnek: 

Black Friday extra: +8 kezelés (68.000 Ft érték!)

A Szalonnál ingyenes parkolási lehetőség.

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A 4-6 kiló fölösleg az a határ, ahonnan legtöbbször már nincs visszaút, és valódi elhízás követi. A pluszok kezdetben integető izom formájában, hátpamacsokként, úszógumiként jelentkeznek, majd szépen lassan birtokba veszik a kontúrjainkat, elnehezítik az ízületeinket, míg végül magunkra sem ismerünk majd a tükörben. Ismerős az érzés?

Szerencsére van egy olyan ajánlatunk, ami speciálisan a Te igényeidhez és alkatodhoz mérten segít csökkenteni a súlyodat és a méreteidet, méghozzá  igazán professzionális körülmények között és látványos megoldásokkal.

Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon szakembereinél válthatod be bónodat, és álmaidat valóra (legalábbis, ami a fogyásodat illeti) egy 16 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program keretében. A kúra 8 alkalomból áll, heti két alkalomra elosztva. Hatékonyságát megújult géppark is támogatja a 11 éves szakmai tapasztalat mellett. Ez egy havi kúrának felel meg és kétféle kezelésből áll, és kétszer félórát vesz igénybe alkalmanként.

Alkalmanként a következő kezelések történnek: 

Érdekesség:

A Fogyasztóközpontban elért legnagyobb mértékű fogyás 37 kg volt, 5 hónap alatt!

Néhány szó a Physiomin-módszerről

Az alkalmazott módszert egy Francia Orvos-csoport állította össze, több mint 22 évvel ezelőtt. A magyar központ 11 éve csatlakozott a Physiomins-hez és azóta is számos továbbképzéssel bővítik tudásukat, természetesen a Physiomins módszerre építve. 

Az elmúlt 11 év alatt a legnagyobb elért fogyásuk 37 kg volt, összesen 5 hónap alatt. A kúráik személyre szabottak! Kialakítása során figyelembe veszik a korodat, a nemedet, az egészségügyi állapotodat is. Megvizsgálják bőröd állagát, a kötőszövetedet és ezek alapján állítják össze a kezeléseket. 

A kúra alatt folyamatosan nyomon követik a fogyásodat, beállítják az étrendedet, amit orvosok állítottak össze. A 16 kezelés 4 hetes kúrának felel meg, ez alatt az idő alatt 4-6kg-tól szabadulhatsz meg a lehető legkomfortosabb körülmények között. 

Az első kezeléseket egy diagnosztika/konzultáció előzi meg, mely során összeállítjátok a személyre szabott kúra menetét a kezelővel.

Néhány szó a kúra menetéről

Első kezeléssel hő hatására beindítják a fogyásodat, majd izomstimulációval feszesítik a bőrödet, hogy felgyorsuljon a méregtelenítés, és hogy ne ereszkedjen meg fogyás közben sem a bőröd. 

Harmadik kezelésként következik a zsírtörés, majd a negyedik a gépi nyirokmasszázs. Az étrendet beállítják és életmód tanácsot is kapsz, ha igényled. Folyamatosan nyomon követik az eredményeidet, közreműködésedet. Szóval, ha te is partner vagy a kúra alatt, akkor nagyon szép eredményeket lehet elérni! 

Jól látható, hogy a 16 kezelést úgy kombinálják alkalmakra, hogy az a Te túlsúlyodhoz mérten a leginkább személyre szabottan oldja meg a problémát, és „oldja le” rólad a felesleget. Mindezt abszolút egészséges tempóban és jojó-effektus nélkül, mindössze 1 hónap leforgása alatt.

Ráadásul a Physiomins fogyókúrás testkezelő program abszolút fájdalom- és mellékhatásoktól mentes kezelésekből áll. Mi több, kényelmes, látványos, lehengerlő, azaz mindenki imádja, aki karcsúbb testre vágyik. Kérd még ma, és nyerd vissza minél előbb az alakodat!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni:
+36 (30) 857 01 23. (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: hétfő-szerda 12:00-20:00 óráig;
kedd-csütörtök 7:00-15:00 óráig.

WEBOLDAL

Beváltás helye

1021 Budapest,
Tárogató út 2-4. (IBS Office Center)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

8 alkalmas 3 az 1-ben alakformáló program Physiomins MEDI Blue géppel

8 alkalmas 3 az 1-ben alakformáló program Physiomins MEDI Blue géppel

Érték:

Megtakarítás:

72 000 Ft

52 010 Ft

Kedvezményes ár:

19 990 Ft

72%

Hátralévő idő:

11 nap 3:28:52

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.
FÉRFIaknál gyakori tumorok szűrése nagy laborral, vizeletvizsgálattal a Benyovszky Központban