Ez lejárt, a friss ajánlatokért kérjük kattints az Ajánlatok menüpontra.

100%-os kardiológiai kivizsgálás csomag: Szívultrahang, EKG, Terheléses EKG, alsó végtag artériás, vénás doppler, általános belgyógyászati, kardiológiai vizsgálatok.

100%-os kardiológiai kivizsgálás csomag: Szívultrahang, EKG, Terheléses EKG, alsó végtag artériás, vénás doppler, általános belgyógyászati, kardiológiai vizsgálatok.

A ketyegőnktől „elvárjuk”, hogy mindent kibírjon. Amikor a hetedik kávét vagy a negyedik energiaitalt gurítjuk le, vagy az idegtől vöröslő arccal üvöltözünk a dugóban, esetleg láncban szívjuk a cigarettát, akkor nem gondolunk rá. Pedig minden hatás, ami minket ér, az szívünkre is hatással van. Ajánlatunk egy olyan 100%-os kardiológiai kivizsgálás csomagot tartalmaz, amivel abszolút meggyőződhetsz arról, a szíveddel minden rendben van-e, és hogyan óvhatod meg. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

63 000 Ft

33 010 Ft

Kedvezményes ár:

29 990 Ft

52%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.09.27. - 2016.12.09.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló kardiológiai kivizsgálás (kb. 60-75 perc)

A vizsgálatot Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus belgyógyász szakorvos végzi.

A vizsgálat csomag pontos tartalma:

FONTOS:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Most letesztelheted, milyen mértékben terheli meg életmódod a szívedet; milyen rizikófaktorokkal számolhatsz, illetve, ha szedsz valamilyen gyógyszert, az milyen hatással van a ketyegődre? Mivel a szívproblémák szorosan összefüggnek az érrendszer állapotával, így utóbbi vizsgálata sem a maradhat el.

Az abszolút kardiológiai vizsgálatcsomagot Csonka András is szívesen ajánlja. Ajánlatunk révén most te is a legjobb vizsgálatokkal térképezheted fel kulcsfontosságú szervedet a Benyovszky Orvosi Központban, ahol Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus belgyógyász szakorvos végzi a kb.. 60-75 percet igénybe vevő alapos kivizsgálást.

A 100%-os kardiológiai csomag az alábbi vizsgálatokat tartalmazza:

FONTOS! Vidd magaddal korábbi leleteidet. Illetve ha bármiféle szívritmus szabályzót, BÉTA blokkolót szedsz azt a vizsgálat előtt 1 nappal már nem szabad bevenni. 

Az alapos szív- és érrendszeri kivizsgálás részletezve

A személyes konzultáció mellett a szívultrahang segítségével lehetőség van a szívbetegségek időben történő felismerésére is. 

EKG-vizsgálattal vizsgálható a percenkénti szívverések száma, azok szabályossága, a szív ingerképzése, ingervezetése, ritmuszavarok, ingervezetési zavarok, a szívizomzat oxigénhiánya, károsodása. Számos egyéb kórállapot mellett információt ad többek között a szívet alkotó kamrák falának nagyságáról, de az alkalmazott gyógyszerek szívműködést befolyásoló hatásairól vagy azok nemkívánatos mellékhatásairól is. Noha különösebb előkészületre nincs szükség, közvetlenül a vizsgálat elvégzése előtti fizikai terhelés (pl. felmenetel a lépcsőn) megváltoztathatja a görbét. Pár perc pihenés után azonban a szív ismét nyugalmi állapotába kerül.

Fontos! A vizsgálat előtt szükséges elmondani a kezelőorvosnak, hogy milyen gyógyszereket szedsz. 

Vannak olyan betegségek, amelyeknek az EKG-n kimutatható jelei csak terhelésre jelentkeznek. A vizsgálat csomag ezért a terheléses EKG - vizsgálatot is tartalmazza, mely révén fizikai terhelés (pl. kerékpár vagy futópad használata) közben veszik fel az EKG-görbét. A vizsgálattal az értékelhető, hogy milyen hatással van a szívre a fizikai terhelés, illetve azzal együtt a szervezet megnövekedő oxigénigénye. A fizikai munka természetesen nagyobb terhet ró a szívre, hiszen adott idő alatt nagyobb mennyiségű vért kell pumpálnia. Meghatározható vele a mellkasi fájdalom oka, a szív terhelhetősége, hogy milyen ritmuszavarok lépnek fel terhelés hatására. A vizsgálat közben EKG készül, pulzusszámot és vérnyomást mérnek. 

A vizsgálat közbeni esetleges rosszullét nitroglicerin-készítmény adását teheti szükségessé. Bizonyos potencianövelő tabletták és a nitroglicerin 24 órán belül együtt adva súlyos vérnyomásesést idézhetnek elő, ezért ezek szedését a vizsgálat előtt jelezni kell az orvosnak, illetve a nap hátralévő részében erre tekintettel kell lenni. 

Az alapos szív- és érrendszeri kivizsgálásból az alsó végtagi Doppler-vizsgálat sem maradhat ki, mely során a verőerek szűkületének, elzáródásának felismerése, a verőeres keringés mérése történik. 

Fontos! Ha cukorbeteg vagy, esetleg magas vérnyomásban szenvedsz, jelezned kell a vizsgálatot végző szakembernek. Ha korábban végeztek már nálad ilyen vizsgálatot, akkor annak eredményét is vidd magaddal az érszűkületmérésre. 

Normális esetben az alsó végtagon valamivel magasabb a vérnyomás, mint a felkaron. A két érték hányadosa a boka-kar index vagy Doppler-index.

Egészséges szívérzet esetén is érdemes hangsúlyt fektetni a megelőzés miatt a rendszeres szűrővizsgálatokra, különösen akkor, ha a családban már előfordultak szívproblémák, érrendszeri betegségek, infarktus stb.

Az erősebbik nem tagjai összességében nagyobb kockázatnak vannak kitéve, de menopauza után a szebbik nemnél is nő a szívbajok kockázata.

A szívbetegségek általános tünetei

Ha ezek bármelyike jelentkezik nálad vagy valamelyik szerettednél, ne késlekedj, csapj le erre a bónra, és végeztesd el a TELJES kardiológiai kivizsgálást a nívós Benyovszky Orvosi Központban rövid időn belül. Ne feledd, az idő egészség!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ 

Bejelentkezés hétfő-péntek: 9:00-17:30-ig az alábbi számokon:​
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: hétfőn és szerdán 15:00-19:00 óra között (az utolsó foglalható időpont: 18:00). (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.) 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ 
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal

Nyaki erek color Doppler ultrahang vizsgálata radiológus szakorvossal

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

7 510 Ft

Kedvezményes ár:

7 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

8 nap 17:59:23

Vásárlók száma: 21

Megkaptuk a kedvezményt!

Hasi ultrahang vizsgálat radiológus szakorvossal a belső szerveid állapotának ellenőrzése

Hasi ultrahang vizsgálat radiológus szakorvossal a belső szerveid állapotának ellenőrzése

Érték:

Megtakarítás:

15 000 Ft

7 510 Ft

Kedvezményes ár:

7 490 Ft

50%

Hátralévő idő:

8 nap 17:59:23

Vásárlók száma: 15

Megkaptuk a kedvezményt!

Az éves ajánlott szűrések 70%-a laboratóriumi vizsgálatcsomag, főorvosi közreműködéssel

Az éves ajánlott szűrések 70%-a laboratóriumi vizsgálatcsomag, főorvosi közreműködéssel

Érték:

Megtakarítás:

122 000 Ft

63 000 Ft

Kedvezményes ár:

59 000 Ft

52%

Hátralévő idő:

5 nap 17:59:26

Vásárlók száma: 7

Megkaptuk a kedvezményt!