Ez lejárt, a friss ajánlatokért kérjük kattints az Ajánlatok menüpontra.

100%-os kardiológiai kivizsgálás csomag: Szívultrahang, EKG, Terheléses EKG, alsó végtag artériás, vénás doppler, általános belgyógyászati, kardiológiai vizsgálatok.

100%-os kardiológiai kivizsgálás csomag: Szívultrahang, EKG, Terheléses EKG, alsó végtag artériás, vénás doppler, általános belgyógyászati, kardiológiai vizsgálatok.

A ketyegőnktől „elvárjuk”, hogy mindent kibírjon. Amikor a hetedik kávét vagy a negyedik energiaitalt gurítjuk le, vagy az idegtől vöröslő arccal üvöltözünk a dugóban, esetleg láncban szívjuk a cigarettát, akkor nem gondolunk rá. Pedig minden hatás, ami minket ér, az szívünkre is hatással van. Ajánlatunk egy olyan 100%-os kardiológiai kivizsgálás csomagot tartalmaz, amivel abszolút meggyőződhetsz arról, a szíveddel minden rendben van-e, és hogyan óvhatod meg. (Olvass tovább.)

Érték:

Megtakarítás:

63 000 Ft

33 010 Ft

Kedvezményes ár:

29 990 Ft

52%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2016.09.27. - 2016.12.09.

A Medibon bón tartalma:

1 fő részére szóló kardiológiai kivizsgálás (kb. 60-75 perc)

A vizsgálatot Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus belgyógyász szakorvos végzi.

A vizsgálat csomag pontos tartalma:

FONTOS:

Egészségpénztári információk: AXA Önkéntes EP; Dimenzió EP; Erste- Harmónia EP; Medicina EP; OTP EP; Postás EP; Tempo EP; Vitamin EP; MKB EP; Patika EP; Aranykor EP; Quaestor EP; Vitális EP; Generáli EP; Adoszt EP; Allianz Hungária EP; Wellness EP; Servius EP; Életút EP;

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

Most letesztelheted, milyen mértékben terheli meg életmódod a szívedet; milyen rizikófaktorokkal számolhatsz, illetve, ha szedsz valamilyen gyógyszert, az milyen hatással van a ketyegődre? Mivel a szívproblémák szorosan összefüggnek az érrendszer állapotával, így utóbbi vizsgálata sem a maradhat el.

Az abszolút kardiológiai vizsgálatcsomagot Csonka András is szívesen ajánlja. Ajánlatunk révén most te is a legjobb vizsgálatokkal térképezheted fel kulcsfontosságú szervedet a Benyovszky Orvosi Központban, ahol Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus belgyógyász szakorvos végzi a kb.. 60-75 percet igénybe vevő alapos kivizsgálást.

A 100%-os kardiológiai csomag az alábbi vizsgálatokat tartalmazza:

FONTOS! Vidd magaddal korábbi leleteidet. Illetve ha bármiféle szívritmus szabályzót, BÉTA blokkolót szedsz azt a vizsgálat előtt 1 nappal már nem szabad bevenni. 

Az alapos szív- és érrendszeri kivizsgálás részletezve

A személyes konzultáció mellett a szívultrahang segítségével lehetőség van a szívbetegségek időben történő felismerésére is. 

EKG-vizsgálattal vizsgálható a percenkénti szívverések száma, azok szabályossága, a szív ingerképzése, ingervezetése, ritmuszavarok, ingervezetési zavarok, a szívizomzat oxigénhiánya, károsodása. Számos egyéb kórállapot mellett információt ad többek között a szívet alkotó kamrák falának nagyságáról, de az alkalmazott gyógyszerek szívműködést befolyásoló hatásairól vagy azok nemkívánatos mellékhatásairól is. Noha különösebb előkészületre nincs szükség, közvetlenül a vizsgálat elvégzése előtti fizikai terhelés (pl. felmenetel a lépcsőn) megváltoztathatja a görbét. Pár perc pihenés után azonban a szív ismét nyugalmi állapotába kerül.

Fontos! A vizsgálat előtt szükséges elmondani a kezelőorvosnak, hogy milyen gyógyszereket szedsz. 

Vannak olyan betegségek, amelyeknek az EKG-n kimutatható jelei csak terhelésre jelentkeznek. A vizsgálat csomag ezért a terheléses EKG - vizsgálatot is tartalmazza, mely révén fizikai terhelés (pl. kerékpár vagy futópad használata) közben veszik fel az EKG-görbét. A vizsgálattal az értékelhető, hogy milyen hatással van a szívre a fizikai terhelés, illetve azzal együtt a szervezet megnövekedő oxigénigénye. A fizikai munka természetesen nagyobb terhet ró a szívre, hiszen adott idő alatt nagyobb mennyiségű vért kell pumpálnia. Meghatározható vele a mellkasi fájdalom oka, a szív terhelhetősége, hogy milyen ritmuszavarok lépnek fel terhelés hatására. A vizsgálat közben EKG készül, pulzusszámot és vérnyomást mérnek. 

A vizsgálat közbeni esetleges rosszullét nitroglicerin-készítmény adását teheti szükségessé. Bizonyos potencianövelő tabletták és a nitroglicerin 24 órán belül együtt adva súlyos vérnyomásesést idézhetnek elő, ezért ezek szedését a vizsgálat előtt jelezni kell az orvosnak, illetve a nap hátralévő részében erre tekintettel kell lenni. 

Az alapos szív- és érrendszeri kivizsgálásból az alsó végtagi Doppler-vizsgálat sem maradhat ki, mely során a verőerek szűkületének, elzáródásának felismerése, a verőeres keringés mérése történik. 

Fontos! Ha cukorbeteg vagy, esetleg magas vérnyomásban szenvedsz, jelezned kell a vizsgálatot végző szakembernek. Ha korábban végeztek már nálad ilyen vizsgálatot, akkor annak eredményét is vidd magaddal az érszűkületmérésre. 

Normális esetben az alsó végtagon valamivel magasabb a vérnyomás, mint a felkaron. A két érték hányadosa a boka-kar index vagy Doppler-index.

Egészséges szívérzet esetén is érdemes hangsúlyt fektetni a megelőzés miatt a rendszeres szűrővizsgálatokra, különösen akkor, ha a családban már előfordultak szívproblémák, érrendszeri betegségek, infarktus stb.

Az erősebbik nem tagjai összességében nagyobb kockázatnak vannak kitéve, de menopauza után a szebbik nemnél is nő a szívbajok kockázata.

A szívbetegségek általános tünetei

Ha ezek bármelyike jelentkezik nálad vagy valamelyik szerettednél, ne késlekedj, csapj le erre a bónra, és végeztesd el a TELJES kardiológiai kivizsgálást a nívós Benyovszky Orvosi Központban rövid időn belül. Ne feledd, az idő egészség!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Benyovszky Orvosi Központ 

Bejelentkezés hétfő-péntek: 9:00-17:30-ig az alábbi számokon:​
+36 1 786 3045, +36 30 336 5161

Vizsgálati időszak: hétfőn és szerdán 15:00-19:00 óra között (az utolsó foglalható időpont: 18:00). (A vizsgálatot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.) 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Benyovszky Orvosi Központ 
1089 Budapest,
Benyovszky Móric utca 10.

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

4 alkalmas, teljes kolon-hidroterápia kúra orvosi konzultációval előleg

Érték:

Megtakarítás:

65 000 Ft

16 000 Ft

Előleg:

9 000 Ft

25%

Hátralévő idő:

3 nap 12:06:19

Vásárlók száma: 54

Megkaptuk a kedvezményt!

A leginkább elterjedt ráktípusok kiszűrésére: 5 tumormarkert tartalmazó szűrőcsomag Férfiaknak előleg

A leginkább elterjedt ráktípusok kiszűrésére: 5 tumormarkert tartalmazó szűrőcsomag Férfiaknak előleg

Érték:

Megtakarítás:

48 000 Ft

15 000 Ft

Előleg:

7 500 Ft

30%

Hátralévő idő:

8 nap 12:06:14

Vásárlók száma: 4

Megkaptuk a kedvezményt!

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban előleg

Érték:

Megtakarítás:

22 500 Ft

5 000 Ft

Előleg:

3 300 Ft

22%

Hátralévő idő:

5 nap 12:06:17

Vásárlók száma: 8

Megkaptuk a kedvezményt!