Ne ess kétségbe, íme a könnyebbik út:<br />
10 kezeléses, orvos csoport által összeállított, testreszabott Physiomins fogyasztó SIKER-kúra (-3-5 kg /-1-2 ruhaméret / ⁓1 hónap alatt) csak Hölgyeknek

Ne ess kétségbe, íme a könnyebbik út:
10 kezeléses, orvos csoport által összeállított, testreszabott Physiomins fogyasztó SIKER-kúra (-3-5 kg /-1-2 ruhaméret / ⁓1 hónap alatt) csak Hölgyeknek

Van amikor érdemes a könnyebb utat választani. Különösen igaz ez a Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon Physiomins fogyasztó SIKER-kúrájára. Mert, valóban sikeresnek érezheted magad tőle, mert kínszenvedés nélkül, hatékony kezelések kombinációjával szabadulhatsz meg a feleslegedtől.

Érték:

Megtakarítás:

110 500 Ft

92 510 Ft

Kedvezményes ár:

17 990 Ft

84%

Hátralévő idő:

0 nap 0:00:00

Vásárlók száma: 17

Megkaptuk a kedvezményt!

Fontos tudnivalók

Beváltási határidő:
2017.12.04. - 2018.02.02.

A Medibon bón tartalma:
1 fő részére szóló 10 kezelésből álló speciális Physiomins fogyókúrás testkezelő program 
Személyes tanácsadás, állapotfelmérés (testsúly, testzsírszázalék, zsír-izomtömeg stb. vizsgálata), étrendi, életmódbeli tanácsadás

A program személyre szabott, a kezelések felépítése és ütemezése egyéntől függő. 10 kezelés, 9-10 alkalom, kb. 1 hónapos programnak felel meg.

A 10 kezelés az alkalmak során a fogyás szempontjából legideálisabb módon oszlik meg. Az alábbi kezeléseket variálják:

1 alkalom időtartama: kb. 45-90 perc, az egy alkalommal elvégzett kezelések számának függvényében. (Egy alkalom időtartama magában foglalja a konkrét kezelést megelőző előkészületek és az utófolyamatok idejét is.)

A kezeléseket kúraszerűen, heti 2-3 alkalommal végzik. 

Részletes leírás

(Figyelem! Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a megrendelésüket az alábbi címre: medibon@medibon.hu)

A megoldást egy francia orvos csoportnak köszönhetjük, akik 22 évvel ezelőtt állították össze a személyre szabott, sikermegoldást az elhízással szemben a Physiomins kúra formájában.

Hazánkban, Budapesten a nagy szakértelemmel bíró Physiomins Francia Fogyasztóközpontban ajánlatunk révén most Te is saját tested szolgálatába állíthatod ezt a kúrát, aminek minden pillanatát tökéletesen Rád szabják, annak érdekében, hogy a végeredmény egyezzen a céljaiddal.

Most egy 10 kezeléses, személyre szabott Physiomins kúrán vehetsz részt, ami kb. egy 1 hónapos kúrának felel meg, ez alatt az idő alatt 4-6kg-tól szabadulhatsz meg, illetve 1-2 ruhamérettel válhatsz karcsúbbá. Miután megvásároltad a bónt, és beváltod, a Fogyasztó Központtól kapsz egy bérletet, amit 6 hónapon belül használhatsz fel. A 10 kezelés körülbelül 9-10 alkalomnak felel meg 1 hónap alatt.

Az 1 hónap rövid idő, és mindössze ennyire lesz szükséged ahhoz, hogy ezzel a megoldással a legmakacsabb területekről is, jojó-effektus nélkül, feszes tónusokkal fogyhass. 

Itt az ideje, hogy az elkeseredés helyett a megoldásra koncentrálj, mert a túlsúly nem csak az önbizalmadra telepszik rá, hanem a szerveidre is, amik így nehezebben látják el feladataikat a testedben. Ugye, nem kérdés, hogy érdemes mindent megtenned, hogy valóban megkönnyítsd a helyzeted már csak az egészséged szempontjából is?

A Physiomins kúra speciálisan a Te igényeidhez és alkatodhoz mérten segít csökkenteni a súlyodat és a méreteidet, méghozzá  igazán professzionális körülmények között, látványos és kellemes megoldásokkal.

Michelangelo szerint: „Minden kőben benne van a szobor, csak a felesleget kell lefaragni róla.” Higgy ebben Te is!

A kúra során a következő kezeléseket variálják:

Néhány szó a Physiomins fogyasztó kúrás program hatékonyságáról:

A testkezelő programot személyes tanácsadás, állapotfelmérés (testsúly, testzsírszázalék, zsír-izomtömeg stb. vizsgálata), étrendi, életmódbeli tanácsadás előzi meg.

Azaz nem egy általános sémát próbálnak rád erőltetni, hanem egy VALÓBAN MŰKÖDŐ fogyasztó stratégia mentén dolgozzák le rólad a felesleges zsírréteget.

A különböző zsírégető hatóanyagokkal végzett meleg kezelések, a bizonyítottan hatékony mikroáramos zsírbontás és a méregtelenítést serkentő, cellulit-mentesítő nyirokmasszázs kombinációjával 1hónap alatt búcsút inthetsz az integető izmodnak, a fodrozódó pocinak, vastag comboknak, hurkáknak stb.

A 10 kezelésből álló programot úgy szabják rád a szakemberek, hogy az alkatodnak, súlyfeleslegednek, kritikus területeidnek és az elvárásaidnak leginkább megfelelő ütemben és mértékben fogyhass. Így nem csak gyorsan, de biztonságosan is adhatsz le akár 3-5 kilót, és 1-2 ruhaméretet 1 hónap alatt.

Ráadásul a Physiomins fogyókúrás testkezelő program abszolút fájdalom- és mellékhatásoktól mentes kezelésekből áll. Mi több, kényelmes, látványos, lehengerlő, azaz mindenki rajong érte, aki valaha kipróbálta. Igazi biztosíték, aminek a segítségével sohasem hízhatsz el visszafordíthatatlanul. Persze, ehhez az is kell, hogy odafigyelj magadra. 

Miért választanád a nehezebb utat, amikor a könnyű most valóban könnyű? Kérd az ajánlatot, és érezd magad sokkal jobban a testedben!

Beváltási információk:

Regisztrált felhasználóként, miután igénybe vetted a bónodat, kapsz egy e-mailt, melyben értékelheted az ajánlatot.

Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon

A kezelésre előzetes bejelentkezéssel tudsz időpontot foglalni:
+36 (30) 857 01 23 (A kezelést az egyeztetett időpont előtti munkanapokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le.)

Nyitva tartás: hétfő - péntek: 10:00 - 18:00 

WEBOLDAL

Beváltás helye

Physiomins Szépségszalon
1021 Budapest,
Tárogató út 2-4. (IBS Office Center)
(Ingyenes parkolási lehetőség.)

Hozzászólások

Vissza az ajánlatokhoz

Figyelmedbe ajánljuk!

Sugárterheléstől, összepréseléstől mentes rákmegelőző emlőszűrés MEIK készülékkel, ORVOSI kiértékeléssel

Sugárterheléstől, összepréseléstől mentes rákmegelőző emlőszűrés MEIK készülékkel, ORVOSI kiértékeléssel

Érték:

Megtakarítás:

22 000 Ft

9 010 Ft

Kedvezményes ár:

12 990 Ft

41%

Hátralévő idő:

0 nap 21:38:42

Vásárlók száma: 54

Megkaptuk a kedvezményt!

Íriszdiagnosztika tanácsadással dietetikus-fitoterapeutától állapotlappal
Podoszkópos lábvizsgálat + speciális, egyedi talpbetét.